Ne brini se Sarrdy, i ja ti se ovoga puta ptridruzijem, istina ne pijem pivo, ali mogu da jedem kokice i gledam utakmicu.
Sarrdy, nije vazno koliko dug i tezak put smno zajedno prepesacili i ik9oliko mu ke i jada smo videli, vazan je epilok.
Ako smo nesta naucili to nije na odmet.
Sve najbolje
Tu ima
3 velika
ALI:
1. Ali ja nikog ne mogu odvestu u
PAKAO:
1.1. JER
Nemam AGRESIVNU propagamdu na Internetu, štampi, radiu ili TV-u !
Ja imam (ustvari nema ja već je zajednička) KUĆNU GRUPU, gde je asolutno slobodna volja svakog pojedinca da zaključuje šta hoće iz Biblije, tako da i tu nemamo svi identične stavove, ali to nikakva prepreka nije da se redovno sastajemo, pomažemo i volimo.
2. 1. JER
Nemam Crtkvu u kojoj svake SUBOTE ispiram mozak nedužnim ljudima i tako ih odvodim sa Božijeg puta !
2. 2. JER
Ne pljačkam dobre i poštene ljude kroz DESETAK, priloge i zaveštanjem njihove imovine Adventnoj Crkvi !
Ja nikom nisam uzeo 1 dinar.
2. 3. JER
Nemam svoje bolnice i Kliničke Centre gde ubijam nerođenu decu !
2. 4. JER
U kući gde se okupljamo sem KRSTA nemamo ništa drugo od relikvija. Tako da nismo obesili našeg Gospoda na OBELISK, kao Adventna Crkva !
2. 5. JER
Nemamo u toj kući ni svevideće oko ni naopačke izvrnut krst, ni pentagram, niti jedan SIMBOL MASONERIJE. Imamo samo jedan skromni drveni krst, kome se niti molimo niti ga celivamo, već je tu da nas uvek podseća na Hristovo stradanje, muku, i Njegov kompletan život.
2. 6. JER
Nemam hiljade lažnih knjiga gde ima na STOTINE LAŽI od lažne proročice do Adventističkih sumljivih pisaca koji za laži zarađuju debele novce !!!
2. Ja nikog ne mogu odvestu u
PAKAO jer nemam nikakve prljave trikove poput Adventista:
2.1. Evo ga jedan (samo primer, a ima ih na desetine):
Adventisti kažu da ne jedu nečistu hranu zbog zdravlja.
Kakva licemrna laž !
Svaki iskreni vernik, Adventne Crkve a po neki i neiskreni će priznati da je to
POSLEDICA !
A da je
UZROK Mojsijev zakon. Opisan u 3.Mojsijevoj 11.
Jer da je zaista to tačno svaki Adventista bi mogao ponekad okusiti svinjetinu, ili nečistu hranu, ako nema ništa drugu u tom trenutku. Jer od JEDNOG ZALOGAJA SVINJETINE, ili nečiste hrane neće narušiti svoje zdravlje.
Međutim danas niko ni puškom ne može NATERATI ADVENTISTU DA POJEDE ZALOGAJ SVINJETINE ili nečiste hrane ! Šta mislite zbog čeka ?
Iz istog razloga zbog čega ni Jevreje niste mogli naterati da pojede parče svinjetine.
Ovde se krije još jedan podmukli trik. Pod maskom kursecva zdrave hrane, udruženja građana za zdrav život, predavanja o zdravom načinu ishrane, se kriju Adventisit. Imam snimke i pamflete o iznetom, a svako se u ovo može uveriti ako ovo istraži. I ti Adventisti nemaju skrupule, jer će sve pokušati da dođu do vašeg DESETKA ili PRILOGA ili OSTAVŠTINE.
2.2. Ne tvrdim da je moja Crkva jedina prava
OD BOGA PODIGNUTA CRKVA, da ostatku Sveta ukaže i upozori na skori dolazak Isusa Hrista i na TROSTRUKU ANĐEOSKU VEST.
Kakva prljava igra. Niti je Bog podigao vašu Crkvu, već sotona. Niti vi imate šta da nama ukažete na skori Hristov dolazak, jer lepo vidimo kako ste nam to isto ukazivali JEDNOM u 1943 i DVA PUTA u 1944. Tako da nam je potpuno jasno ko stoji iza vaše Crkve.
Već tvrdim da je moja Crkva skup pomilovanih grešnika koji svaki dan istražuju Bibliju ne bi li otkrila svu istinu. I ako treba mnogo toga će promeniti ako se osvedoči da je po Pismu to tako
!!!
3. Ja nikog ne mogu odvestu u
PAKAO jer ne PRODAJEM MAGLU VIŠE OD 40 GODINA, za debele novce.
Već ovo sve što radim radim bez dinara ne bi li nekog spasio od jedne od najnakaradnijih Crkava u istoriji Planete. Nikada nikom NISAM PRODAVAO MAGLU, već upućivao na Bibliju, i na neizvrtanje iste.
A PRODAVCI MAGLE, poput pastora Adventističke Crkve, profesora Adventističkih škola, savetnika Adventističkih Crkava, učitelja, starešina......... su za to uzeli ogromne novce od jadnih ljudi.
Šta misliš
Milo 32 kako će se onoi provesti na sudu
!?
Tako da na ovoj Zemlji
NIKOM od mene ne preti
NIKAKAVA opasnost, jer ja nemam nikakvu moć, organizaciju, sistem, logistiku da tako nešto uradim. Dok Adventisti, sve to obilato imaju i zato vas za vaše rođene pare vode u propast.
AMIN