Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
Mikan:1028. On zna koliko puta sam im tražio stihove iz BIBLIJE kao dokaz za svetkovanje SUBOTE za Hrišćane – uvek su poturali starozavetne obavezujuće za Jevreje!Za SUBOTU nećete imati BIBLIJSKE STIHOVA, sem poturanja starozavetnih stihova koji eksplicitno na puno mesta govori da su 10 zapovesti date Jevrejima.Jasno se vidiu u ovim Sarrdijevim izjavama, da ne veruje u Bibliju niti da priznaje Bozji zakon Dekalog.Sta je to? Zar su izvestaju iz Starog zaveta bile obeveze samo za Jevreje?Nas cenjeni brat Sarrdy nastavlja:1166. Stari zavet više ne važi za Hrišćane.Pa zar ovakav vernik zeli Biblijom da dokaze Adventistima da su na pogresnom putu?
Pa nije jevrwejin pa da zivi po dekalogu!samo jevreji koji su u zakonu postuju dekalog,muslimani-obrezani.Hriscanin ima dve zapovesti:ljubi Gospoda i Boga svoga svim svojim umom i srcem,razumom,bicem. 2-ga jlubi bluiznjeg kao samoga sebe u ovima dvema zakonima je sav zakon!!!To sto iznosis o sardi je cisto opankavanje u nedostatku biblijskih argumenata,cak ni meni nisi odgovorio zadovoljavajuce,ovo je tema adventisti i ovde se postavljaju pitanja adventistima a ne ko je bio sardi,sta jede sadrdci,sta pije sardi,u koju crkvu ide,u koju je bio.Covek je shvatio da nesto nije u redu s vasom crkvom i gotovo bas kao i ja.
Pa nije jevrwejin pa da zivi po dekalogu!samo jevreji koji su u zakonu postuju dekalog,muslimani-obrezani.Hriscanin ima dve zapovesti:ljubi Gospoda i Boga svoga svim svojim umom i srcem,razumom,bicem. 2-ga jlubi bluiznjeg kao samoga sebe u ovima dvema zakonima je sav zakon!!!To sto iznosis o sardi je cisto opankavanje u nedostatku biblijskih argumenata,cak ni meni nisi odgovorio zadovoljavajuce,ovo je tema adventisti i ovde se postavljaju pitanja adventistima a ne ko je bio sardi,sta jede sadrdci,sta pije sardi,u koju crkvu ide,u koju je bio.Covek je shvatio da nesto nije u redu s vasom crkvom i gotovo bas kao i ja.
Poslednja izmena: