Ako Ga je Laodikeja našao (Isusa), šta misliš da li su ga OSTALI u Adventističkoj Crkvi našli.
Upoznala si se bar malo sa naukama Adventističke Crkve. Šta misliš koliko će se ljudi spasiti iz te Crkve ?
Šta misliš sa takvom naukom koliko nanovorođenih takva Crkva napravi?
Sarrdy,
Nisam siguran da ce ti Izabeleta odgovoriti pa ajde da ti ja odgovorim
Ja mislid da ce se SVI DO POLEDNJEG iz Sarrdyjeve sekte spoasti, a evo zasto:
Ne veruju u Sveto pismo. Javno se odricu Statrog zaveta a ko odbacije Stari zavet, odbacuje i novi, jer u Novom zavetu je savet da proucavamo i verujemo u PISMA a to je u ono vreme bio smao Statri zavet.
Oni ce se spasti i zato sto veruju da je Htristos andjeo spot postavlja pitanje Hristovog Boznastva.
Jos vise ce se spasti zato sto odhbacuju Hrista kao jedinog posrednika. Izvini umorio sam se za sada ovo ti je dosta.
----------------
I ja ću sve učiniti da neko ne završi u Adventizmu.
Pa to nam je odavno jasno da si ti dosao ovde samo da opadas i npadas Adventiste da bi sacuvao druge da ne postanu adventisti, ali nemas ih gde pozvati, a ti to i ne radis, jer si i sam izgubljen.
Da li znas koje mnogo pre tebe poceo da vrsi sluzbu klevetniksa?
Pa nekqa ti je sa srecom. "Ako sepas slepca vode oba ce u jamu pasti".
Ali za tebe to nije vazno, vazno je da si ti "sigurno" "spasen"?
-------------------
Od toga na Zemlji ja nemam ama baš ništa ! Samo muku ili nevolju. I radost ako sam nekog spasio Adventizma. Normalno i Mormona i Jehovinih svedoka.
Ma da si ih mogao spasiti i od svoje jeresi tek tada bi bio pun pogodak.
-------------
A ti sestro, propagiraj i dalje ljubav,mir, nemojte, volite se, poštuj te se, ....... Od toga nema ništa.
Sarrdy, znamo mi unapred da od toga za tebe "nema nista". Tebe ne zanima mitr, ljubav, radost, dobrota, poniznos sto s e na veliko otkr8iva kod sestre Izabelete, tebi je samo ci;lj da zameces svadju i vredjas ljude.
Ali pored svega, glavno je da si "spasen", a drugi nasigurno nisu. Jeli tako?
Vazno je da znas da upires preste kako su drugi veliki gresnici. Secas li se molitve fariseujsa i carenika. Sta je reako farisej? "Hvalim te Boze sto nisma kao ostali ljudi..." Pa rekao je istinu, i nije.
.
Vukovi su to u jagnjećoj koži, i sve će učiniti ne bi li nekog uvukli u svoju Crkvu.
Vukovi! Mi smo misalili da si se ti pokajao i obratio a ti si jos sa vukovima.
Odkuda to da si umesto sekta napisao rec Crkva i to velikoim slovom?
Da nisi poceo da se kajes?
Ali nebeske sile su 24 časa dnevno prisutne na Zemlji i svako mora da radi po svojoj savesti i mora izabrati svoj put, a time i stati na stranu jedne od tih dveju sila.
Ti si izabrala taj tvoj, ja svoj, ostali svoj............... a na Nebu ćemo videti koji je bio najispravniji.
Sarrdy, otkuda sada to da cemo na nebu videti koje izabrao ptravi put kad si ti vec zauzeo mesto SUDIJE i na sva usta izrices presudu? Objasni nam zbog cega tako radis? jel ne mozes cekati na Bozji sud pa si stvari uzeo u svoje ruke, ili mislis da ces ti to najbolje presuditi, bolje i od Sveznajucega?
Molim se Bogu za tebe jer si u velikoj opasnosti.
Pored svega zelim ti sve najbolje i da ti se milostivi Bog smiluuje da Ga upoznas i da upoznas istinu, jer to u sta sada vetrujes znaj da nije istina.