POSTOVANJE BRACO I SESTRE FORMASI
Video sam da me trazite, izgleda da su me neki od vas i sanjali.
Najpre da vma kaze razlog zasto me nije bilo na forumu. Bio sam 10 dana nap utu. Ponekad sam ugrabio malo vremena da se javim ali samo na kratko.
Drugo sto je najvaznije, resio sam da napravim pregled naseg ucesca na ovoj temi i to mi je uzelo 5 punih dana.
Tema Adventisti izgleda da je najuspesnija tema na ovom forumu.
Otvoriuo ju je urednik Jurivaka 12.08.2010, pre dve godine, kojoj je on da i uvod. Neki od vas rekste da je Jurivaka deista, ako sam to dobro zapamtio, a ja vam kazem da je on bolji hriscaninin od mnogih nas na forumu. On je bez ikakvog uvelicavanja ili podcenjivanuja dao odlican istorisi uvod ovoj temi sto je za pohvalu.
Kao sto i sami vidite, do sad je prilozeno 2,430 postova, a temu je posetilo 48,480 ljudi. Ovo je odlican uspeh.
Secate se vi koji ste od pocetka bili na ovoj temi, neko od pravoslavaca predlozio je da se svi pravoslavni povuku i da na taj nacin sprece svaku diskusiju. On se ubrzo i jeste povukao, ali vi ste i dalje ostali i mi vam se od srca zahvaljujemo.
Iako su mnogi od vas ovde imali zadatak da nas kritikuju da bi umanjili uticaj Hriscanske adventisticke crkve, neki su nas cak i vredjali, ali pored svega toga vi ste nam bili od velike pomoci i mi vam se zahvaljujemo. Vi ste nam u toku ove dve godine dali priliku da javno govorimo o svom verovanju, a to je za hriscane veoma vazno. Isus je rekoa: “Vi ste videlo svetu”, i mi se trudimo da to i budemo.
Ovo su teme koje su najvise bile na udaru
Tema o suboti uvrstana je u 150 postova, sto pokazuje veliki intererds vecina ucesnika za ovaj predmet.
Preko 93 posta su uzela u obzir Bozji zakon, on je drugi po redu.
O gresima koje drugi jarac nosi stoni raspravljalo je 31 post.
O Eleni Vajt bavili su se 28. postova, o nedelji 26, o desetku 20.
U 37 postova izneli smo Adventisticki hriscani veruju. U 18 postova diskutoivali smo o Hristovom Bozanstvu, a u 11 o Trojstvu.
Generalno obelezje
U vecini slucajeva, postavljana su beskonacno ista pitanja na koja je sledio skoro isti i odgovor, tako da su to bila nekorisna ponavljanja. Vecina od nasih sagovornika su kopirali i pejstirali iste tekstove koji cesto nemaju veze sa predmetom. To se da primetiti posebno u poslednjih nekoliko meseci.