Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Opet ti Copy/paste Adventistički materijal ! Samo da bi uvukao ljude u tvoju Crkvu i putem desetka, priloga i ostavštine opelješio ih.Pojedini ovde optuzuju da se ne citaju njihovi komentari, a izgleda je suprotno, jer je dat ocigledan dokaz da je uz odbacivanje Hrista kao Mesije jedan od razloga razorenja Jerusalima i krsenje Bozjih zapovesti i subote, i da se prorocanstvo iz 3 knjige Mojsijeve doslovno ispunilo u dogadjajima opsade Jerusalima od strane Rimljana 70 godine nove ere.
Jevrejski istoricar Josif Flavije u delu "JUDEJSKI RAT" opisujuci desavanja u samom gradu, upravo govori o strasnim prizorima gladi unutar zidina Jerusalima, i primera kanibalizma - jedenja mesa od sinova i kceri od strane pojedinaca, kao i kasnije rasejanje Jevrejskog naroda po celom svetu.
Pa jel sam ti lepo dao stih koji govori da taj događaj koji opisuje Josif Flavije, nije zbog 3-će i 4-te i koje već knjige Mojsijeve, već zbog Hristovog ubistva !
Koja crna kazna za Judejce, što nisu poštovali SUBOTU. To su notorne gluposti. Biblija lepo kaže da je to razrušenje došlo zbog izdaje Hrista i Njegovog smaknuća!
Nađi mi POLA STIHA U BIBLIJI da ovo što si izneo važi i za Hrišćane, a ja ću ti naći 10 celih stihova da izneto važi samo za Jevreje.
"Држите суботе моје, и светињу моју поштујте; ја сам Господ.
Ако узживите по мојим уредбама, и заповести моје уздржите и ушчините,
Даваћу вам дажд на време, и земља ће рађати род свој, и дрвета ће у
пољу рађати род свој;
И вршидба ће вам стизати бербу виноградску, а берба ће виноградска
стизати сејање, и јешћете хлеб свој до ситости, и живећете без страха
у земљи својој.
Јер ћу дати мир земљи, те ћете спавати а неће бити никога да вас
плаши; учинићу, те ће нестати зле звери из земље, и мач неће пролазити
преко ваше земље.
Него ћете терати непријатеље своје, и падаће пред вама од мача.
Вас ће петорица терати стотину, а вас стотина тераће десет хиљада, и
падаће непријатељи ваши пред вама од мача..."
"Ако ли ме не узаслушате, и не учините све ове заповести,
Ако повргнете уредбе моје и души вашој омрзну закони моји да не
творите све заповести моје, и раскинете завет мој,
И ја ћу вама учинити ово: Пустићу на вас страх, суву болест и врућицу,
које ће вам очи искварити и душу уцвелити; и залуду ћете сејати семе
своје, јер ће га јести непријатељи ваши.
И окренућу лице своје насупрот вама, и сећи ће вас непријатељи ваши, и
који мрзе на вас биће вам господари, и бежаћете кад вас нико не тера.
Ако ме ни тада не станете слушати, караћу вас још седам пута више за грехе ваше.
Потрћу понос силе ваше, и учинићу да небо над вама буде као гвожђе, а
земља ваша као бронза.."
"Ако се ни од тога не поправите, него ми још узидете насупрот, И ја ћу вама ићи насупрот, и бићу вас још седам пута више за грехе ваше.
Пустићу на вас мач, који ће осветити мој завет; а кад се слежете у градове своје, тада ћу пустити помор међу вас, и бићете предани у руке непријатељу.
И кад вам сломим потпору у хлебу, десет ће жена пећи хлеб ваш у једној пећи.
Ако ме ни тако не станете слушати, него ми узидете насупрот,
И ја ћу вама с гневом ићи насупрот, и седам пута већма караћу вас за грехе ваше.
И јешћете месо од синова својих, и месо од кћери својих јешћете.
Развалићу висине ваше, и оборићу идоле ваше, и метнућу трупове ваше на трупове гадних богова ваших, и мрзиће душа моја на вас.
И обратићу градове ваше у пустош, и разорићу светиње ваше, и нећу више мирисати мириса вашег.
И опустећу земљу да ће јој се чудити непријатељи ваши, који ће живети у њој.
А вас ћу расејати по народима, и учинићу да вас гоне с голим мачем; и земља ће ваша бити пуста и градови ваши раскопани"
Znači 20 X više !
Ako uopšte uspeš da nađeš i tih pola stiha !?
Poslednja izmena: