Adventisti

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ja sam pretpostavio da je to broj nekog citata koji je slucajno iskopiran sa citatom koji je postavljen, a ti pitaj licno onoga ko je taj citat i poslao da ti kaze sta znaci, i da li je to broj nekg biblijskog stiha ili nesto drugo, ja stvarno neznam...

Aha! i šta sad nema više proročkog duha u tebi i te posvećenosti pa neznaš? Zašto ti ne pitaš toga koji je taj stih pod brojem 26 tu slučajno iskopirao pa da ti kaže iz koje je to biblije citirao pa mi onda javi :)

Blagoje tebi, ne moraš imati mir sa svim ljudima.

Šta je bilo sa ostalim komentarom, drago dete jedinog svevišnjeg Boga Sina jer nema Boga osim jednoga? selektivno daješ komentare ili šta?

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Aha! i šta sad nema više proročkog duha u tebi i te posvećenosti pa neznaš? Zašto ti ne pitaš toga koji je taj stih pod brojem 26 tu slučajno iskopirao pa da ti kaže iz koje je to biblije citirao pa mi onda javi :)

Blagoje tebi, ne moraš imati mir sa svim ljudima.

Šta je bilo sa ostalim komentarom, drago dete jedinog svevišnjeg Boga Sina jer nema Boga osim jednoga? selektivno daješ komentare ili šta?

Da...hocu..

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305

http://serbianforum.org/religija/131946-adventisti-22.html#post822139

Kada hoćeš onda misioniraj taj proročki duh jedine Hrsitove crkve i "KAŽI" to je to ja ti reko jer sam čuo od presvetog i pun duha Adventističkod duhovnika Dragan Micic. Navedi kao slučajno i taj stih sa kojim podržavaš tvoje misioniranje pa neka čitaoci izvuku svoj zaljučak šta je i ko je Adventizam.
Pročitaj moj gornji post i daj komentar kao Adventističko dete jedinog svemogućeg Boga Sina jer drugih Bogova nemate osim jednoga.

Blagoje tebi sada nemoraš više imati mira sa svim ljudima.

Jesi saznao koji je to stih što je tu slučajno iskopiran? mene kao forumaša interesuje koja je to biblija koji izdavačka kuća i godina izdanja?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
Ad. crkva uči slično svedocima da su 144000 pagani i to baš članovi njihovih crkvi.
Pismo nam govori da postoje 2 grupe i to jedna sastavljena od MNOŠTVA u kome su razni narodi , plemena, jezici i nema broja kojim se navode i druga grupa u kojoj se tačno u čoveka broj stavlja i navodi čiji su potomci i onda imenuje svaki potomak.
Adventna crkva po Jeleni uči da je to reč o ISTOJ GRUPI pa je ovde opisana kao Jevreji ALI DUHOVNI a tamo kao mnoštvo koji poverovaše u Mesiju. Malo se šale ali dobro to je njihovo.

Uče da će 144000 ŽIVI dočekati Isusa i da je od 1844 počelo zapečaćenje tog broja od 144000 Ad. ili svedoka moraće slamku da izvlače.
A onda nema nigde tih ljudi po 200 i više godina što su zapečaćeni i čekaju Isusa....baš čudno, toliko ,,istine,, a dokaza nema?

Varaju sebe i druge pomavljajući 100 puta ne istinu da bi ubedili sebe i druge da je istina a to je da se drže PISANE REČI a izvrću sve što pročitaju.

Sad proveravamo tu njihovu nauku po tom pitanju:
Pod jedan niko nije počeo od 1844 da se pečati već od Isusovog pojavljivanja i razbojnik je tad zapečaćen i to traje bez prestanka.

Drugo, Broj naveden u čoveka je TAČAN i broj plemena je TAČAN i broj svakog plemena je tačan po 12000 i tačno je da su Jakovljevi potomci.

Treće: Mnoštvo su MNOŠTVO bez broja i dođoše od NEVOLJE VELIKE od gladi i žeđi a za 144000 ko poznaje Pismo zna da se Bog o njima brine i u pustinji im daje vodu i hranu.

Četvrto: Mnoštvo trpi i strada i umire za reč i svedočanstvo a 144000 ŽIVI dočekuju Isusa.

Peto:SVI hrišćani se pečate Duhom Svetim kroz veru u Isusa i pomirnicom koju Bog ugotovi za nas. JEVREJI su pod STARIM SAVEZOM i njih pečati ANĐEO i to su 144000 muških DEVICA koji ne poznaše žene jer su ostavljeni za službu Bogu i da gledaju lice Njegovo.

Masoni su antisemiti i normalno je da im je novac pre i iznad svewga a onda i služba zlu učeći laž i izvrćući reč istine. Bog obeća da će opet izabrati Izraela i da će uspostaviti granice tog carstva i da će 1000 god. biti mir i da će car doći koga čekamo iz Isaije 9 koji ima više službi i mena.

Da bi opravdali reči : ,,koji se ne opoganiše ženama,, iz opisa 144000 oni kažu da je žena crkva i da oni nisu bili u drugim crkvama i da se ne slažu sa naukom ostalih crkvi(žena) da nije smešno bilo bi žalosno jer Pismo jasno kaže da žena koju je vidio jest GRAD VELIKI.
Devojka, žena, bludnica ima više opisa sa više značenja i oni to ne razumeju i ne slušaju kako Pismo sebe tumači već idu za Jeleninim zamkama koja ih žive ulovi i vrti oko prsta jer idu za milim rečima da oni budu 144000 bez stradanja i smrti a svi pomreše i skoro svi bili u drugim crkvama....Bože smiluj im se i otvori oči.

Eto jedna mala crtica o jednoj tački od mnoštva zabluda koje uče.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
Ako je ovo sto si napisao `OTVARANJE OCIJU, daleko mu lepa kuca...

Ne....to je samo čitanje šta piše i verovanje u pisano i ništa više a Jelena otvara oči i uši.
Kad kaže da su 144000Jevreja pagani onda je to tako valjda znaš?
Kad kaže da je 144000 zapravo mnoštvo bez broja to je onda tako i nema tu šta proveravati.
Kad kaže da se od 1844 pečate 144000 onda su ti momci još živi od 150 do 200 i nešto godinica baš fino produžio se život naglo.
Kad kaže da su Jevreji odbačeni i da nemaju spasenje pa znaš da stari savez moraš zapaliti jer piše suprotno a i pola novog sa Otkrivenjem.
Kad kaže da slobodno ruku stavite u džepove i date bar 10 deo prihoda dotičnoj i vođama onda tu nema više pitanja gde je hram i leviti.

Baš dalako im lepi dvorac sa svim vilama i zlatom jer sluge i proroci Božiji to nemaše.
I da ne zaboravim ako sam nešto od Jeleninog učenja izostavio po tom pitanju reci slobodno pa da citiramo iz njenih knjižica te umotvorine.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Posto nam se Tandara mandara stari Smesk i Mrgud nalazi i velikoj nevolji, neizmerno ga muc sta bi u mom komentaru mogao da znaci broj 26,a da covek od velikog naprezanja ne bi dobi bruh, moramo mu pomoci dai to razume.

Smele, evo sad cu priloziti taj isti tekst koji sam ranije prilozio u skopu nekoliko drugih i razlicitih, a tebi djemo u zadatak da svojom inteligenciom pokusas da pronadjes odgovor na svoje pitanje.

Ovu su ti tekstovi:

Kako veruju pravi Hristovi sledbenici!
Adventisti sedmog dana prihvataju Bibliju kao svoje jedino Veruju i smatraju iznesena temeljna verovanja izrazom ucenja Svetog pisma. Ova verovanja, ovde izložena, sacinjavaju crkveno shvatanje i izražavanje ucenja Pisma. Revizija ovako izraženih verovanja moguca je na nekom zasedanju Generalne konferencije kada Sveti Duh povede Crkvu do potpunijeg razumevanja biblijske istine ili pronade bolji jezik da izrazi ucenje svete Božje reci.

1. Sveto pismo
Sveto pismo, Starog i Novog zaveta je pisana Božja rec data božanskim nadahnucem preko svetih Božjih ljudi koji su govorili i pisali onako kako ih je pokretao Sveti Duh. U ovoj Reci Bog je poverio coveku znanje potrebno za spasenje. Sveto pismo je nepogrešivo otkrivenje Njegove volje. Ono je merilo karaktera, ogled iskustva, autoritativni tumac doktrina i pouzdana zabeleška o Božjim delima u istoriji. (2. Petrova 1,20.21; 2. Timotiju 3,16.17; Psalam 119,105; Price 30,5.6; Isaija 8,20; Jovan 17,17; 1. Solunjanima 2,13; Jevrejima 4,12)

2. Trojstvo
Postoji jedan Bog: Otac, Sin i Sveti Duh, jedinstvo tri lica iste vecnosti. Bog je besmrtan, svemocan, sveznajuci, iznad svega i svuda prisutan. On je beskonacan i prevazilazi moc ljudskog shvatanja, ali ipak poznat preko svojih otkrivenja o Sebi. On je vecno dostojan da Ga sva stvorenja poštuju, obožavaju i da Mu služe. (5. Mojsijeva 6,4; Matej 28,19; 2. Korincanima 13,14; Efescima 4,4-6; 1. Petrova 1,2; 1. Timotiju 1,17; Otkrivenje 14,7)

3. Otac
Bog vecni Otac je Tvorac, Vrelo, Održavalac i Vladar celokupnog stvaranja. On je pravedan i svet, milostiv i pun milosrda, spor na gnev i obilan nepokolebljivom ljubavlju i vernošcu. Osobine i sila koje su se pokazale u Sinu i Svetom Duhu takode su otkrivenje Oca. (1. Mojsijeva 1,1; Otkrivenje 4,11; 1. Korincanima 15,28; Jovan 3,16; 1. Jovanova 4,8; 1. Timotiju 1,17; 2. Mojsijeva 34,6.7; Jovan 14,9)

4. Sin
Bog vecni Sin ovaplocen je u Isusu Hristu. Kroz Njega je sve stvoreno, Božji karakter je otkriven, izvršeno spasenje ljudskog roda i sud svetu. Za svu vecnost živi Bog postao je i covek Isus Hristos. Zacet je Svetim Duhom i rodila Ga je devojka Marija. Živeo je i iskusio iskušenja kao ljudsko bice, ali je savršenim primerom pokazao Božju pravednost i ljubav. Svojim cudima On je otkrio božansku pravednost i ljubav. Svojim cudima On je otkrio božansku silu i umro na krstu za naše grehe i umesto nas, vaskrsnuo je iz mrtvih i vazneo se na Nebo da u nebeskoj svetinji vrši službu za nas. Doci ce opet u slavi da konacno oslobodi svoj narod i da obnovi sve. (Jovan 1,1-3.14; Kološanima 1,15-19; Jovan 10,30; 14,9; Rimljanima 6,23; 2. Korincanima 5,17-19; Jovan 5,22; Luka 1,35; Filibljanima 2,5-11; Jevrejima 2,9-18; 1. Korincanima 15,3.4; Jevrejima 8,1.2; Jovan 14,1-3)

5. Sveti Duh
Bog vecni Duh bio je aktivan sa Ocem i Sinom prilikom stvaranja, utelovljenja i otkupljenja. On je nadahnjivao pisce Svetog pisma. On je ispunjavao Hristov život silom. On privlaci i ubeduje ljudska bica, a one koji se odazovu, obnavlja i preobražava u Božji lik. Poslat od Oca i Sina da bude stalno sa Njegovom decom, On daje duhovne darove Crkvi, opunomocuje je da svedoci za Hrista, i u skladu sa Svetim pismom, uvodi je u svaku istinu. (1. Mojsijeva 1,1.2; Luka 1,35; 4,18; Dela 10,38; 2. Petrova 1,21; 2. Korincanima 3,18; Efescima 4,11.12; Dela 1,8; Jovan 14,16-18.26; 15,26.27; 16,7-13)
-----------------

11. Crkva
Crkva je zajednica vernika koji priznaju Isusa Hrista za Gospoda i Spasitelja. Kao nastavak Božjeg naroda iz starozavetnog doba, mi smo pozvani iz sveta; i skupljamo se radi bogosluženja, bratske zajednice, proucavanja Božje reci, proslavljanja Vecere Gospodnje, službe celom ljudskom rodu i objavljivanja Jevandelja celom svetu. Crkva dobija svoje ovlašcenje od Hrista koji je utelovljena Rec iz Svetoga pisma koje je pisana rec. Crkva je Božja porodica. Usvojeni od Njega, njeni clanovi žive utemeljeni na Novom zavetu. Crkva je Hristovo telo, zajednica vere cija je glava sam Hristos. Crkva je nevesta za koju je Hristos umro da bi mogao da je posveti i ocisti. Prilikom svog pobedonosnog dolaska On ce staviti preda se slavnu Crkvu, verne svih vekova, otkupljenu Njegovom krvlju; bez mane ili mrštine, svetu i bez mrlje. (1. Mojsijeva 12,3; Dela 7,38; Efescima 4,11-15; 3,8-11; Matej 28,19.20; 16,13-20; 18,18; Efescima 2,19-22; 1,22.23; 5,23-27; Kološanima 1,17.18)

14. Krštenje
Krštenjem ispovedamo svoju veru u smrt i vaskrsenje Isusa Hrista i dokazujemo svoju smrt grehu i nameru da hodimo u novom životu. Na taj nacin priznajemo Hrista kao Gospoda i Spasitelja, postajemo Njegov narod i primljeni smo za vernike Njegove crkve. Krštenje je znamenje našeg jedinstva sa Hristom, znamenje oproštenja naših grehova i primanja Svetog Duha. Krštenje se vrši zagnjurivanjem u vodu i moguce je na osnovu priznanja vere u Isusa i dokaza o kajanju zbog greha. Ono sledi uputstva iz Svetoga pisma i prihvatanja njegovog ucenja. (Rimljanima 6,1-6; Kološanima 2,12.13; Dela 16,30-33; 22,16; 2,38; Matej 28,19.20)

15. Vecera Gospodnja
Vecera Gospodnja je ucestvovanje u znamenju Isusovog tela i krvi kao izraza vere u Njega, našeg Gospoda i Spasitelja. U ovom iskustvu zajedništva Hristos je prisutan da se sastane sa svojim narodom i da ga jaca. Uzimanjem ucešca mi objavljujemo Gospodnju smrt sve dok ponovo ne dode. Priprema za Veceru Gospodnju ukljucuje samoispitivanje, pokajanje i priznanje. Ucitelj je uspostavio obred pranja nogu da oznaci ponovno ocišcenje, da izrazi voljnost za službu jedan drugome u Hristovoj poniznosti i sjedini naša srca u ljubavi. Služba Vecere Gospodnje otvorena je za sve hrišcane koji veruju. (1. Korincanima 10,16.17; 11,23-30; Matej 26,17-30; Otkrivenje 3,20; Jovan 6,48-63; 13,1-17)

--------------------------
18. Božji zakon
Uzvišena nacela Božjeg zakona uoblicena su u Deset zapovesti i potvrdena Hristovim životom. Ona izražavaju Božju ljubav, volju i ciljeve u vezi sa ljudskim ponašanjem i odnosima i obavezuju sve ljude u svim vremenskim razdobljima. Ova pravila su osnova Božjeg zaveta sa Njegovim narodom i merilo Božjeg suda. Posredstvom Svetoga Duha ona ukazuju na greh i bude potrebu za Spasiteljem. Spasenje je samo po blagodati, a ne od dela, a njegov rod je poslušnost Zapovestima. Ova poslušnost razvija hrišcanski karakter i donosi osecanje srece. Ona je dokaz naše ljubavi prema Gospodu i naše brige za naše bližnje. Poslušnost koja potice od vere ispoljava Hristovu silu da preobrazi život i u skladu sa tim jaca hrišcansko svedocenje. (2. Mojsijeva 20,1-17; Psalam 40,7.8; Matej 22,36-40; 5. Mojsijeva 28,1-14; Matej 5,17-20; Jevrejima 8,8-10; Jovan 15,7-10; Efescima 2,8-10; 1. Jovanova 5,3; Rimljanima 8,3.4; Psalam 19,7-14)

19. Subota
Milostivi Tvorac, posle šest dana stvaranja, odmarao se sedmoga dana i za sve ljude uspostavio Subotu kao uspomenu na stvaranje. Cetvrta zapovest Božjeg nepromenjivog Zakona zahteva svetkovanje ovog sedmog dana, Subote, kao dana od odmora, obožavanja i službe u skladu sa ucenjem i životom Isusa, Gospodara od Subote. Subota je dan divnog zajedništva sa Bogom i nas medusobno. Ona je simbol našeg spasenja u Hristu, znak našeg posvecenja, znak naše vernosti i predukus naše vecne buducnosti u Božjem carstvu. Subota je Božji vecni znak Njegovog vecnog zaveta izmedu Njega i Njegovog naroda. Radosno svetkovanje ovog svetog vremena od veceri do veceri, od Suncevog zalaska do zalaska, je svetkovanje Božjeg stvaralackog i otkupiteljskog dela. (1. Mojsijeva 2,1-3; 2. Mojsijeva 20,8-11; Luka 4,16; Isaija 56,5.6; 58,13.14; Matej 12,1-12; 2. Mojsijeva 31,13-17; Jezekilj 20,12.20; 5. Mojsijeva 5,12-15; Jevrejima 4,1-11; 3. Mojsijeva 23,32; Marko 1,32)

21. Hrišcansko ponašanje
Pozvani smo da budemo pobožan narod koji misli, oseca i radi u skladu sa nebeskim nacelima. Zbog Duha koji u nama ponovo stvara karakter našeg Gospoda, mi se ukljucujemo samo u ono što ce u našem životu stvoriti cistotu slicnu Hristu, zdravlje i radost. To znaci da naša zabava treba da odgovara najvišim merilima hrišcanskog ukusa i lepote. Dok priznajemo kulturne razlike, naša odeca treba da bude jednostavna, skromna i ukusna, koja dolikuje onima cija se istinska lepota ne sastoji od spoljašnjeg ukrašavanja, vec od neprolaznog ukrasa blagog i tihog duha. To takode znaci da pošto je naše telo hram Svetoga Duha, mi treba da se razumno brinemo o njemu. Pored dovoljnog vežbanja i odmora, treba da usvojimo i najzdraviju mogucu ishranu i uzdržimo se od neciste hrane utvrdene u Svetom pismu. Pošto alkoholna pica, duvan i neodgovorno korišcenje droga i narkotika štetno uticu na naše zdravlje i od njih treba da se uzdržimo. Umesto toga treba da ucestvujemo u svemu što naše misli i telo dovodi u poslušnost Hristu koji nam želi zdravlje, radost i dobro. (Rimljanima 12,1.2; 1. Jovanova 2,6; Efescima 5,1-21; Filibljanima 4,8; 2. Korincanima 10,5; 6,14-7,1; 1. Petrova 3,1-4; 1. Korincanima 6,19.20; 10,31; 3. Mojsijeva 11,1-47; 3. Jovanova 2)
----------------------
24. Drugi Hristov dolazak
Drugi Hristov dolazak predstavlja blaženu nadu Crkve, velicanstveni vrhunac Jevandelja. Spasiteljev dolazak bice doslovan, lican i vidljiv na celom svetu. Kada se bude vratio, mrtvi pravednici vaskrsnuce i zajedno sa živim pravednicima bice proslavljeni i uzeti na Nebo, a nepravedni ce umreti. Gotovo potpuno ispunjenje vecine prorocanstava, zajedno sa sadašnjim stanjem u svetu, ukazuje da je Hristov dolazak blizu. Vreme tog dogadaja nije otkriveno, pa je zato potrebno da u svako doba budemo spremni. (Titu 2,13; Jevrejima 9,28; Jovan 14,1-3; Dela 1,9-11; Matej 24,14; Otkrivenje 1,7; Matej 24,43.44; 1. Solunjanima 4,13-18; 1. Korincanima 15,51-54; 2. Solunjanima 1,7-10; 2,8; Otkrivenje 14,14-20; 19,11-21; Matej 24; Marko 13; Luka 21; 2. Timotiju 3,1-5; 1. Solunjanima 5,1-6)
-------------------.....
26. Hiljadugodišnjica i kraj greha
Milenijum je hiljadugodišnje carovanje Hrista sa svojim svetima na Nebu izmedu prvog i drugog vaskrsenja. U toku ovog vremena sudice se zlim mrtvima; Zemlja ce biti potpuno opustošena, bez stanovnika, zauzeta od sotone i njegovih andela. Na njegovom kraju Hristos i Njegovi andeli i Sveti grad sici ce sa Neba na Zemlju. Nepravedni mrtvi tada ce vaskrsnuti i sa sotonom i njegovim andelima opkolice grad; ali vatra od Boga uništice ih i ocistiti Zemlju. Svemir ce tako zauvek biti osloboden od greha i grešnika. (Otkrivenje 20; 1. Korincanima 6,2.3; Jeremija 4,23-26; Otkrivenje 21,1-5; Malahija 4,1; Jezekilj 28,18.19)

Smele, da vidimo tvoju inteligenciju. Sta u ovoj listi znaci broj 26?

Zelimo ti dobar uspeh

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
26. Hiljadugodišnjica i kraj greha
Milenijum je hiljadugodišnje carovanje Hrista sa svojim svetima na Nebu izmedu prvog i drugog vaskrsenja. U toku ovog vremena sudice se zlim mrtvima; Zemlja ce biti potpuno opustošena, bez stanovnika, zauzeta od sotone i njegovih andela. Na njegovom kraju Hristos i Njegovi andeli i Sveti grad sici ce sa Neba na Zemlju. Nepravedni mrtvi tada ce vaskrsnuti i sa sotonom i njegovim andelima opkolice grad; ali vatra od Boga uništice ih i ocistiti Zemlju. Svemir ce tako zauvek biti osloboden od greha i grešnika. (Otkrivenje 20; 1. Korincanima 6,2.3; Jeremija 4,23-26; Otkrivenje 21,1-5; Malahija 4,1; Jezekilj 28,18.19)

Evo sam dobrovoljac da temu o milenijumu radimo na toj temi i da vidimo imamo li tamo istrgnutih citata koje si pastirao i šta knjiga kaže a ne šta Jelena kaže.
Neće AA da se krsti pa mu ne moraš lepiti te stvari.

Metlica legenda neda satanu da bude vezan već slobodni car nad svom zemljom jer ko mu šta može?
I ona zna njegove misli ...ČOVEČE!!! pa kaže da se jadničak toliko razžalostio i kajao da je posle milenijuma odustao od napada na svetce jer pokajan ne može to činitii i tako nas Pismo ,prevari, po Jeleninoj reči a i inače Piosmo je puno neistina po Jeleninoj reči jer je sve naopačke u simbolu napisano pa da nije bilo nje ko bi vodio nesretan narod kad već neće da idu za Bogom?
Pozdrav 32.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
quote_icon.png
Prvobitno napisao Laodikeja

Ja sam pretpostavio da je to broj nekog citata koji je slucajno iskopiran sa citatom koji je postavljen, a ti pitaj licno onoga ko je taj citat i poslao da ti kaze sta znaci, i da li je to broj nekg biblijskog stiha ili nesto drugo, ja stvarno neznam...

Pogrešna ti pretpostavka dragi moj Laodikejac ili najobičnija laž! koji si ti to duhovnik Adventizma sa personalnim blogom ako neznaš Adventističke paragrafe :???: Dakle da nisam znao ti bi mene slagao da ono što ovde misioniraš jeste biblijski stih, treba da te je sramota.
Još jednom, dokle ćete sa Adventističkom MANTROM ovde varati neupućene forumaše? Nisam li ja tebi personalno više puta "REKAO" da mi biblijom svedočiš dogmu Adventizam a ti još uvek to ne svataš pa i dalje MANTRAŠ tim tvojim blogom. Kakve ste vi to figure neka svaki ko vas čita izvuće svoj zaključak.
Procitaj ove tekstove sa pridodatim komentarima u zagradama.

"1CO 8:6 Ali za nas postoji samo jedan Bog ( TRI LICNOSTI OD KOJE JE JEDNA OD NJIH I ISUS HRISTOS SVOM NEBESKOM OBLICJU ), i Otac ( KAO PRVO LICE BOZANSTVA ), od koga je sve, i mi u njemu, i jednoga Gospoda Isusa Hrista ( ISUS U SVOJOJ ZEMALJSKOJ ULOZI ), kroz koga je sve, i mi od njega ( VECNI STVORITELJ ).."

Jovan 17,3. A ovo je život vječni da poznaju tebe jedinoga istinoga Boga ( PODRAZUMEVA I ISUSA HRISTA U SVOM NEBESKOM OBLICJU ), i koga si poslao Isusa Hrista.
( HRIST I POMAZANIK U SVOM ZEMALJSKOM OBLICJU I ULOZI ).

1.Tim. 2,5. Jer je jedan Bog ( PODRAZUMEVA ISUSA U NEBESKOM OBLICJU ) i jedan posrednik Boga i ljudi, čovjek ( ISUS U SVOM ZEMALJSKOM OBLICJU I ULOZI ), Hristos Isus, ( POMAZANIK, I POSREDNIK U SVOJOJ ZEMALJSKOJ ULOZI U PLANU SPASENJA ).

1.Jov. 2,22. Ko je lažljivac osim onoga koji odriče da Isus nije Hristos? Ovo je antihrist, koji se odriče oca i sina.
(Ko se odriče Oca nema ni Sina) ( ISUS JE JEDNAK OCU ).

"Php 2:11 I da svaki jezik treba da prizna da je Isus Hristos Gospod ( ISUS U SVOM ZEMALJSKOM OBLICJU I ULOZI, na slavu Boga Oca."

OVA POSLEDNJA DVA TEKSTA, ALI I OVA GORE, NISU NAPISANI SA CILJEM DA DOKAZUJU DA LI JE ISUS BOG ILI NE, VEC DA POKAZU DA JE ISUS OBECANI MESIJA SPASITELJ, IZ RAZLOGA STO JEVREJI U ISUSU NISU PREPOZNALI OBECANOG MESIJU.

Pošto se bezstidno odričeš jedinog istinitog Boga JEHOVU kao stvoritelja i vlasnika svega tvorenoga koji svoja dela tvorio posrestvom "REČI" Samo zato

tražim da mi citiraš taj biblijski stih koji ti u tvoj blog "KAŽEŠ" da je MESAJA, "HRISTOS" jedinog živog Boga jednak Bogu.

Da te potsetim da si ovde svedočio važne Adventističke vesti da jedini starozavetni Bog JEHOVA jeste niko drugi do novozavetni utelovljeni svemogući Bog nad Bogovima Bog SIN.

Drugo tražim dodatno obijašnjenje ko je jedinom starozavetnom Bogu JEHOVI pomazanik ili posrednik u zemaljskoj glavnoj ulozi kada je u pitanju plan spasenja?
" ( POMAZANIK, I POSREDNIK U SVOJOJ ZEMALJSKOJ ULOZI U PLANU SPASENJA )"

Blagoje tebi kada imaš tvoj blog.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Baumaestr,

Vidim da si obro nabubao neke pojmove samo si konfuzan pa nisi uspeo da stavis sve na svoje mesto,
pa zato prcas price.

Kad si rekao "verovanje u Jelenu je proslost", razumeli smo sta to znaci.
Znaci da su te nagovorili da, umesto u Hrista, verujes u nekakve Jelene.

O jado moj kako si i mogao u to da poverujes?

I sta se posle toga desilo?

Izgleda a si i ti bio njihov clan pa si prolio mleko te si izbacen napolje zato ti toliko besnis.

Vidis kako si nas lepo o sebi obavestio. A da si jos posteni bilo bi mnogo bolje.

Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Tandara mandara stari smesko i mrgude,

Sad smo svi videli koliko si bistar, kad jos nsisi mogao da ukapiras sta je broj 26.

Mudrost je na visini.

Drugo, svaki dan sve vise dokazujes da jes Kulas ili tzv. Jehovin svedok.

Isto tako svima nam je jasno da si pokusao da nas izlazes kad si se javno odrekao Kule strazare i njihovog ucenja.

Eto, vidis u lazi su kratke noge.

Za sva svoja smucena pitanja imas odgovor u Kuli strazari tamo gde Rasl objasnjava piramidologiju, egipatsu mitologiju
i gde na sva usta hvali masone, koji veruju u Hrista isto kao ti i tvoj bivsi predsednik.

Kakav izvor takva i voda iz njeg tece - gorka!

Poslednja izmena:
Natrag