Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
Opet kazem sve zavisi kako ti ! shvatas moje misli,drugi?napisao sam takodje ako bi se svo to obrazovanje,filozofija usmerila prema Bogu a ne prema sotoni-materijalizmu i da nije lose biti obrazovan ako je cilj Bog!citaj malo bolje!kada bi se braca ovog sveta pomagali humano na pr:deliti novac ravnopravno svim ljudima u svetu nebismo imali etiopiju tako sirotu,kada bi kucu mogao napraviti gde hoces i da te niko nedira jer je zemlja dana svim ljudima a ne monopolistima,koji crpe i poslednji atom zivog brata iz njegovog tela samo da zadovolje svoju halapljivost ukratko jednom coveku sve,a drugom nista.Uzmite na primer vasu crkvu,KS-ra!tu se okrecu milioni dolara na racun nevinih ljudi koji se muce 6 dana u nedelji da zarade svoju mesecnu platu!a vasa crkva im uzme desetak! porezi,razni racuni itd,zar je to bratcki?sta sta ostane nama obicnim ljudima?skoro nista.Vahelisngu, primetio sam sto vise govoris i pises, sve vise se uplices u svoje neznanje.
Pre svega mi ne vristimo po forumu, mnego ti vristis, jer ti smetamo. Zao mi je.
Drugoi, ustao si protiv vaspitanuja.
Kad bi svi ljudi sledili tvoje ideje bili bi nepismeni i totalno neobavesteni.
Slazem se da u nase vreme moramo i vaspitanje odabirati, jer ih i losih ima, ali vaspitanje je
neophodno.
Da li ti je poznato da su Hristovi ucenici bioli studenti najveceg stepena skole koja je u ono vreme postojala?
Ima li su savtrsenog ucitelja, pa ne mozers kazati da je vaspitanje lose i nekorisno.
Drugo, mi nismo nikakvi filozovi a li trudimo se sto bole mozemo da upoznamo Gospoda i Njegovu rec i zahvalni smoi Bogu
na daru koji nam je dao, On taj dar daje svakome ko ga ponizno i iskreno trazi.
Sve najbolje
U redu koliko ko ima neka da i treba da da,a ovako desetak i ni 1% manje kao drzavni zakon o placanju poreza!
Sto se tice Hristovih ucenika jedino je Pavle bio najobrazovaniji medju njima,on je svoju filozofiju,obrazovanje iskoristio u cilju propovedanja uzvisenju Gospodnjeg imena,naravno a takodje i ostali apostoli od kojih su mnogi bili ribari,poreznici itd.
Matvej je takodje bio obrazovan takodje je svoje obrazovanje usmerio k Bogu,(Kao i Sardi,Adrian,poelbuster i drugi ovde da ne nabrajam sad)i svi su se oni delili sa svojom bracom u Hristu upravo sam to hteo da kazem gore.Kad bi ceo ljudcki rod postupao tako ne bin am sve t bio ovakav kakav je danas, zasto je svet takav? pa zato sto je covek takav,seti se kad je Isus nahranio 5000 ljudi ribom i hlebom na propovedi,sta je Isus hteo time da kaze?Naravno ljubi bliznjeg svog kao samog sebe!zasto nije jednom dao ribu a drugom jagnje?zato sto on svoju bracu smatra jednakim i svim isto itd.
Kazes niste nikakvi filozofi?pa sta ce vam onda knjige jelene vajtove,milerove?zar vam nije dovoljna biblija da dokazete to sto hocete ljudima?mislim da je vas dar od jelene vajtove,milera.
Ponavljam sve zavisi kako ti shvatas moj post ili sta sam njime hteo reci,poznato je da si majstor izvrtanja.
"Jasno! i kakv posrednik? to su fazoni adventa i JS-ka!" (Ovo je izjavio Vanhelsinga )
Tvrdim da sam to izjavio s cilem da ti dokazem da je za mene ISUS Gospod i Bog moj! upotreba (POSREDSTVO)upravo opravdava vasu dogmu,tako da ispada da Bog Otac stvara zemlju i sve vivljivo i nevidljivo prosredstvom Sina,sto i asocira na Mihaila!Ako isaija govori (Isaija 9.6) da je Isus i Otac,Bog silni onda je logicno da nema tu nikakvog posredstva u stvaranju preko Sina-odnosno Mihaila ,Isus je direktni tvorac svega.(Isaiju9.6)potvrdjuje Isus sam u (jovanu Ja i otac smo jedno)i nema stu sta vise da diskutujem stobo po tom pitanju.
Sto se tice posrednika na zemlji to je drugo! ima se u vidu da je Isus kao otelovljen bio kao covek na zemli i ko god poveruje u sina (COVECJEG DA JE BOG-TVORAC SVEGA SISHAO S NEBES I UZEO TELO LJUDCKO I DONEO JEVANDJELJE SVOJE!! I DA SVAKO KO POVERUJE U TO,SINA OTELOVLJENOG DA JE ON U STVARI TAJ BOG ST-ta,NZ-ta BUDE SPASEN)
Upravo se na to odnosi rec (Posrednik)a ne posrednik u stvaranju koje vi adventi,JS-ci montirate ljudima koji nepoznaju vasu jeres.
Ја плануо? Да није ствар озбиљна рекао бих да је ово забавно. Нит сам плануо нити вређам. Шта ја треба да кажем колико сам увреда чуо од вас. Колико си ме само пута назвао секташем, а ти се налазиш у сектиној секте секти. У почетку нисам ни једну групу називао сектом, све сам деноминације гледао подједнако. Сада гледам вернике да су сви равноправни, што се не разликује много од мог првог наступа, сем што видим колико неке одређене деноминације изврћу Писмо и преваром "лове" људе у своје редове.
Brate Adriane evo nadjoh nekoliko dobrih stihova za one koji nas vredjaju:
[SUP]20[/SUP] I On podignuvši oči na učenike svoje govoraše: Blago vama koji ste siromašni duhom; jer je vaše carstvo Božije.
[SUP]21[/SUP] Blago vama koji ste gladni sad; jer ćete se nasititi. Blago vama koji plačete sad; jer ćete se nasmejati.
[SUP]22[/SUP] Blago vama kad na vas ljudi omrznu i kad vas rastave i osramote, i razglase ime vaše kao zlo Sina radi čovečijeg.
[SUP]23[/SUP] Radujte se u onaj dan i igrajte, jer gle, vaša je velika plata na nebu. Jer su tako činili prorocima očevi njihovi.
[SUP]24[/SUP] Ali teško vama bogati; jer ste već primili utehu svoju.
[SUP]25[/SUP] Teško vama siti sad; jer ćete ogladneti. Teško vama koji se smejete sad; jer ćete zaplakati i zaridati.
[SUP]26[/SUP] Teško vama kad stanu svi dobro govoriti za vama; jer su tako činili i lažnim prorocima očevi njihovi.
[SUP]27[/SUP] Ali vama kažem koji slušate: ljubite neprijatelje svoje, dobro činite onima koji na vas mrze;
[SUP]28[/SUP] Blagosiljajte one koji vas kunu, i molite se Bogu za one koji vas vređaju.
Poslednja izmena od urednika: