Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
Mikane to sve zavisi kako TI SHVATAS moje reci!to si ti tako shvatio!Ja imam jednog Boga kroz koga je sve postalo([SUP]1[/SUP] U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.
[SUP]2[/SUP] Ona beše u početku u Boga.Priče 8:30
[SUP]3[/SUP] Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.1 Moj. 1:1
[SUP]4[/SUP] U Njoj beše život, i život beše videlo ljudima.
[SUP]10[/SUP] Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna.
Vanhelsing, To sto si naveo ovde u sve to mi Adventisti 100% verujemo.
--------------------------
Jasno! i kakv posrednik? to su fazoni adventa i JS-ka!
Ovo je zaista, kratko ali potpouno jasno. Da nas brat Vanhelsing odbacuje istrinu u HRISTU KAO POSREDNIKU.
ONE JE PRIPISUJE ADVENTISTIMA I JEHOVINIM SVEDOCIMA.
Kako se nas brat Vanheling slaze sa Biblijom?
Znaci da se javno suprotstavljate izjavi Bozje reci koja glasi:
"Jedan je Bog, i JEDAN POSREDNIK BOGA I LJUDI, COVEK HRISTOS ISUS." 1. Timotiju 2,5.
Vanhelsingu, vidis da to niuje advnetissticko ucenje nego cisto biblijsko.
Vidis da to nije ni ucenje JS, nergo ucenje Biblije.
Ti imas pravo da verujes sta hoces, ali tvoja izjava o Posredniku svima dokazuje da se ti ne drzis Biblije.
Tvoja izjava dokazuje da ti oduzima Bibliji Hristovu posrednicku sluzbu koja je jako bvazna.
Tvoja izjava svedoci, da ti ipak Bibliji dadajes i ono sto u njoj ne pise.
Prema tome svojom izjavom si ponistio ovo sto je gore receno:
"Rekao sam ti da smo mi Hrišćani!
I da je naš pastor ujedno i naš starešina, a i prvosveštenik HRIST!
I da slušamo samo Njega, kroz Njegovu reč, i ništa joj ne dodajemo, oduzimamo, delimo, množimo, prekrajamo,
Naprotiv, ovde ste sve prekrojili i izmenili.
To je znak da ne zivite onako kako propovedate, nego jedno govorite, a drugacije verujete i delujete.
Save najbolje
Pa nije sve najbolje kad si poceo da vices kao i Ladokejac!malo ste se prevarili ne mi vas nerviramo pa vristite po forumima a biblija!!!!
Stihove koje citiramo to je ono sto vas tako nervira p vristite po forumu.
nismo mi nikakva ekipa,grupa! mi jednostavno citamo bibliju i to je sve.
zurnali,knjige koje covek pise za budale koje prihvataju filozofiju ovog sveta da bi se obogatili i nista vise,fakulteti razna obrazovanja samo niste ovaj svet zasto?pa pogledajte sta se desava u svetu! kartice,cipovi,kompijterizacija celog sveta!prave neke kiborge-zombe pogledajte samo kakve filmove snimaju? to su jednostavno bolesni ljudi i tyreba ih izolovati od sveta.
Vi adventi,JS-c,muslimani vi ste najveci filozfi-jeres koja je ikad postojala na zemlji.Pljackate jadne ljude kao u prilog crkvi,ha pa to samo isprani mogu prihvatiti a ne biblijski obrazovani ljudi.
treba shvatiti da Bog nije stvorio fakultete,univerzitete,fabrike vec zemlju gde covek treba ziveti kao Bozji sluga a ne filozofije,teze i ostalo. Nije lose biti obrtazovan!ali ako je to na korist Bogu a ne ljudima koji imaju svog boga sotonu.
Svaki materijalist vuce k sotoni,dok duhovni vuce k duhovnomu.