Naravno da je podmuklo. Nasrneš na mene i optužiš me za nešto što nema veze sa mnom. OK, to ste vi adventisti. Ipak, ova tvoja optužba je sitnica prema onome da su vama adventistima svi drugi "kurvini sinovi".
Strasno. Ja nasrnuo?
Nasrnuo si ti na Laodikeju i adventiste zbog Pape, omileo ti je papa, pa skrguces zubima i izivljavas se nad adventisima, a posto je ona za tebe vestica spalio bi je ti i na lomaci da mozes.
Zar ti nešto vidiš? Kako onda ne vidiš što sam pišeš?
Ja pisem normalne stvari, dok ti pises uglavnom besmislice i lazi.
Ja sam covek realan, dok si ti pristrasan u svakoj reci..
Ja imam vjeru Crkve staru dvije tisuće godina. Još iz apostolskih dana.
Jeste i nekog ko sedi u toj crkvi tvrdeci za sebe da je ''namesnik Bozji'' i da je ''njegova rec poslednja''(nasuprot svemu onome sto su ucili apostoli, za sta su i zivot polozili, da se evandjelje siri)!
Izdali su Boga i apostole, pa kako ne bi i Bozju rec sakrili od naroda, jer sve ono sto su apostoli ucili, vekovima je bilo sakriveno od naroda. Jer to ''evandjelje Hristovo''? Sakriti od ljudi spasenje u Hristu?
''Uciti ih da se bicuju, DA BI SPASENJE ZARADILI?'' , ''DA BI SPASENJE KUPILI NOVCIMA''?
Jeste to ucilli???
Ovo je vise nego bogohulno, a ne ovo sto su adventisti radili pokusavajuci da razumeju Bibliju, pa su mozda i gresili.
Taj vas na tronu, sakrio je od ljudi Bibliju, jer se on samoproglasio za ''istinu''(nasuprot Hristu koji je istina), i kad on progovori ''to je rec Hristova'' a svi ostali moraju da slusaju'' i da se poklone, jer to je rec crkve, ''I Papin glas je glas Bozji'' a on je ''nepogresiv glas''.
Ovo je Bogohulno, jer niko ''nije istina sem Isusa Hrista''.
NIJE NEPOGRESIVA REC APOSTOLA U BIBLIJI PO VAMA, VEC PAPA TREBA DA NAM PROTUMACI STA SU ONI HTELI RECI.
EGW to nije tvrdila, ali ovaj vas to tvrdi(i suproti se Hristu vekovima), a ti ''ne smes ni citati bibliju'' jer neces razumeti bez Pape. Zao mi te je!
Ocrnices svakog ko napadne vas ''ljudski autoritet'' Papu.
Zato to i radis, jer napala ga je EGW (i ona ti je trn u oku, a ti vise volis Papu nego Isusa Hrista).
Ocrniti EGW po svaku cenu da bi opravdao svoj ''ljudski autoritet'' Papu, to je jedini cilj.
Bibliju bi ti spalio, jer ti ne odgovara sta tamo pise.
Srecno ti bilo u uzaludnom pokusaju. Jer radeci ovo ides i sebi nasuprot.
Ti nemas ''rec Bozju'', vec ''rec ljudsku''(i zato ces propasti).
Optuzujes adventiste da ni ''oni nemaju Rec Bozju''(ali ipak su oni u boljem polozaju od tebe).