Adventisti i Elen Vajt

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"Jer je svedočanstvo Isusovo "duh proroštva", Otkrivenje 19,10.

Opet sam sebe diskvalifikuješ nepoznavanjem Biblije.

A što ti je "duh proroštva" u Otkrivenju10? Hoćeš reći da je to ova sotonska ideologija?:

Margaret Sanger: Najnesposobniji da ponesu teret rase najbrže se množe … Fondovi koje bismo trebali koristiti za povećanje standarda naše civilizacije usmjeravaju se prema održanju onih koji nikada nisu ni trebali biti rođeni.

Francis Galton (utemeljitelj Eugenike): Država bi trebala rangirati ljude, tj. djecu, prema kvaliteti brakova. Oni nevaljali (unworthy – nedostojni da žive) jednostavno će se segregirati u samostane, gdje se neće moći ploditi i množiti.

Francis
Galton: Ne bi li se ljudska rasa mogla na sličan način popraviti…. Nije li moguće riješiti se nepoželjnih, i multiplicirati poželjne?...Ne bi li čovjek mogao evoluciju uzeti u svoje ruke?... Ono što priroda čini slijepo, polako i bez milosti, mi bismo mogli učiniti brzo, blago i s uvidom.

Francis Galton: Kada bi samo dvadesetinu troškova i muka potrošenih na poboljšanje rasa konja i krava koristili za poboljšanje ljudske rase, kakvu bi galaksiju genija mogli stvoriti!

Ellen White: Roditelji koji povećavaju broj djece pozivajući se na savjet razuma, moraju znati da će njihovo naslijeđe biti tjelesna i umna slabost; oni krše posljednjih šest zapovijedi Božjeg zakona. ... Oni su uzeli udjela u povećavanju stupnja degeneracije čovječanstva .

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A što ti je "duh proroštva" u Otkrivenju10? Hoćeš reći da je to ova sotonska ideologija?:

Je li ovo?

Margaret Sanger: Najnesposobniji da ponesu teret rase najbrže se množe … Fondovi koje bismo trebali koristiti za povećanje standarda naše civilizacije usmjeravaju se prema održanju onih koji nikada nisu ni trebali biti rođeni.

Francis Galton (utemeljitelj Eugenike): Država bi trebala rangirati ljude, tj. djecu, prema kvaliteti brakova. Oni nevaljali (unworthy – nedostojni da žive) jednostavno će se segregirati u samostane, gdje se neće moći ploditi i množiti.

Francis
Galton: Ne bi li se ljudska rasa mogla na sličan način popraviti…. Nije li moguće riješiti se nepoželjnih, i multiplicirati poželjne?...Ne bi li čovjek mogao evoluciju uzeti u svoje ruke?... Ono što priroda čini slijepo, polako i bez milosti, mi bismo mogli učiniti brzo, blago i s uvidom.

Francis Galton: Kada bi samo dvadesetinu troškova i muka potrošenih na poboljšanje rasa konja i krava koristili za poboljšanje ljudske rase, kakvu bi galaksiju genija mogli stvoriti!

Ellen White: Roditelji koji povećavaju broj djece pozivajući se na savjet razuma, moraju znati da će njihovo naslijeđe biti tjelesna i umna slabost; oni krše posljednjih šest zapovijedi Božjeg zakona. ... Oni su uzeli udjela u povećavanju stupnja degeneracije čovječanstva .

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Teški formalista. Nemate slike u crkvama? Ne klanjete im se? Jesu vaše crkve bez slika, kipova? Čemu oni služe? Ne molite se Mariji? Ok, ako to ne radite evo ja ću reći da ste vi protestanti i priznaću da sam pogrešio. Pa jeste li protestanti?

Da sam ja pokvaren i od sotone poslan da lažem protiv vas subotara, kao što je slučaj s tobom, ja bih onda tvrdio da vi subotari na svojim 'đavloslužjima' orgijate, i to uz lik Isusa Krista baš kako to čine oni tvoji pederi. Ali ja ipak nisam 'takav peder' kao ti, pa ja svaki put kada osporavam vaše vjerovanje ili ono što vam je naučavala 'proročica', svaki put to citiram i tada to komentiram. Zato sam od tebe tražio citat iz KKC. Ali zaboravi. :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo jedno prosto pitanje..ostavićemo slike, kipove, svece. Prosto pitanje. Ti si naveo da ja pošto nesmatram da Isus ima Božansku prirodu, kršim prvu zapovest što Mu se molim, klanjam itd. Evo pošto ti sve to činiš prema svetima..moliš im se, klanjaš, poštuješ..reci mi u čemu je razlika između mog poštvanja Isusa i tvog poštovanja svetih pa ti mene optuži da kršim prvu zapovest a ti ne kršiš iako sve to isto činiš kada su sveti u pitanju. Ako može pojašnjenje...oko razlike.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo pošto ti sve to činiš prema svetima..moliš im se, klanjaš, poštuješ..reci mi u čemu je razlika između mog poštvanja Isusa i tvog poštovanja svetih pa ti mene optuži da kršim zapovest. Ako može pojašnjenje...oko razlike.

Svetima pripada naše čašćenje, i ja kao katolik to činim. Dakle, ne griješim, nego činim ugodu i Bogu jer su sveti Božji ugodnici. Ovo ne vrijedi za tebe. Isus nije svetac, kako su to na primjer svti Petar, Pavao, i ..., ISUS JE BOG. I stoga Isusu pripada klanjanje kao Bogu, kako je to Bog naložio u prvoj Božjoj zapovijedi. A kako ti Isusa uopće ne priznaš Bogom, onda si prijestupnik prve Božje zapovijedi jer se ne klanjaš Bogu kojemu bi se trebao klanjati - Bogu Isusu Kristu.

Natrag