Adventisti i Elen Vajt

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
U pravu si Stvarnoslap, mi smo "ANTI - ANTIHRISCANI" jer smo protiv antihrista, i antihriscanski nastrojenih Hriscana.

A Rimokatolicka crkva i Vatikan je antihriscanska organizacija koja stvara novi antihriscanski poredak u 1000 periodu laznog mira na zemlji.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ništa drugo, korisno i razumno i ne možeš reći, gosn Šurda.

Nego tvoj guru Putin, nešto mu ne ide. Šta to bi?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo je vrlo interesantno. Pogledajte EGWiste (adventisti sedmog dana), s ovoga foruma. Laodikeja kaže da je Isus Bog, Jovan tvrdi da je Isus obični čovjek, dok tripo i kainos tvrde da je Isus nekakav "klon neba i zemlje", a sva četvorica ovih subotara deklariraju se pripadnicima iste adventističke sekte. Dakle, što ovu četvoricu povezuje? Bog nije, jer im je svima Bog različit, pa tako ostaje jedina poveznica'proročica' Ellen White, osnivačica njihove sekte. Uostalom, oni prilikom krštenja moraju ispovjediti vjeru u Ellen White, (Adventističko vjerovanje broj 18). Bit će interesantno ovdje čuti što sami EGWisti o ovome kažu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Meni na krstenju nisu trazili ispovedanje vere u Ellen White, niti je to uslov.

Postoji tema o duhovnim darovima - kao jedna od mnogih u periodu pripreme za krstenje, gde se pomene dar prorostva, i usput se naglasi " da je taj dar imala sestra Ellen White"

Tako da je Stvarnoslap jos jednom pokazao svoj dar ali sotonski, a to je laganje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Meni na krstenju nisu trazili ispovedanje vere u Ellen White, niti je to uslov.

Postoji tema o duhovnim darovima - kao jedna od mnogih u periodu pripreme za krstenje, gde se pomene dar prorostva, i usput se naglasi " da je taj dar imala sestra Ellen White"

Tako da je Stvarnoslap jos jednom pokazao svoj dar ali sotonski, a to je laganje.

Tripo kaže da ti uopće nisi adventist sedmog dana. Zato ti i ne znaš što adventisti moraju ispovjediti da bi ih krstili. Sjećam se da je i Miroljub Petrović pisao kako je morao reći da vjeruje u Ellen White i njezine spise kad su ga subotari krstili.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisu nikakve lazi.

U crkvi jesam od 1993 godine.

Od negde 2012 - 13 ne posecujem redovno, jer je crkva odbacila delo probudjenja i iskljucila neku bracu.

Mozda i mene ne znam, ali mi nije ni bitno.

Ja sam po uverenju Adventista sa zivim iskustvima sa Bogom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mozda i mene ne znam, ali mi nije ni bitno.

Ja sam po uverenju Adventista sa zivim iskustvima sa Bogom.

Što ti to znači - "po uvjerenju Adventista"? Evo vas na ovom forumu četvorica adventista - ti, Kainos, tripo i Jovan. Vas četvorica vjerujete u četiri različita B(b)oga i u istu proročicu. Iz ovoga je potpuno jasno i nedvojbeno, da vas Adventiste sedmog dana u zajednicu ne okuplja isti i jedan Bog, nego jedna žena - Ellen White. Dakle, vi ste notorni kult, koji ste se licemjerno zakamuflirali etiketom kršćana, a zapravo se idolopoklonici jedne žene. Pogani, jer samo pogani među mnoštvom svojih bogova obožavaju i neke ljude.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ironicno je i neozbiljno da ti Rimokatolik cija je crkva zlocinacka organizacija koja je u istoriji pobila vise ljudi, zena dece, staraca i starica nego Hitler u 2 svetskom ratu, i cija je crkva puna idola i svetaca u vidu ljudi i zena kojima se klanjate - kazes za Adventiste da su idolopoklonici.

Ti si sramota od coveka, prepredeni lazov.

Natrag