Sad hoce i Slapa da banuju i sve bi nas banovali da mogu.. Samo nam podmecu nesto, ismejavaju se..
Šta ćeš brate, to je "duh proroštva", a on ti je uvek bio rugalica, uz sve to na njemu se ( "duhu proroštva") dokazuje stara latinska "
nomen est omen" (za one kojima jedan od tri jezika Crkve izaziva napade, to znači "ime je predskazanje") jer njegovo ime i znači "opajdara", onaj koji podmeće... neprijatelj od iskona,
PS, taj "duh", i te kako voli da se druži sa "vidovitim" ženama, tako da Taramana i nije bio daleko od istine u davanju epiteta... no nećemo o tome.
Ne slazem se da ovo nije dobra mera, neka on malo sedi mesec dva tri, na pamet mu vise nece pasti da bude bezobrazan.. Bio je banovan i nije pravio novi prof.. A ako i napravi novi, nece smeti isto da pise..
Ja znam da on sramoti adventizam, i da zbog njega niko nece pomisliti da postane adventista, i to je najveci adut, ali neke stvari se ne smeju tolerisati sa nase strane..
Da se radi o normalnom korisniku koji je eto malo preterao, pa da se kaže da je ban dobra mera, ali kako se radi o osobi (osobama) koja opseda sve forume sa duhovnim temama, izuzev onih koje drže dvojica najglasnijih sektaša na ovim prostorima (Simović i Petrović)
i tamo širi svoju "nauku", ban nije rešenje.
Sramoti šta? Sam adventizam je izvor te sramote. zato on i ne može da sramoti nešto što je već sramotno samo po sebi.