Adventisti i Elen Vajt

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ljudi oko ovčijeg tora postave pse da ne bi kakva zvijer ušla i poklala ovce. Tripo ovdje ljudske duše spašava, stražareći ispred "adventističkog tora" i tjerajući ih da ne uđu.
Jeste, da udjes, pa da onda huskaju na tebe kad pocnes govoriti protiv njih, da objavljuju tvoju sliku kao na poternici i da te ucenjuju?

Time se ovaj bavi..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne, nego si postavio sliku zato sto zelis da razotkrijes moj identitet, da me uplasis da vise ne bi pisao! Bavis se tako niskim i podmuklim radnjama..

A bas je to dokaz da sam te pogodio u srz, teoloski sam te unistio. I nemas vise nista osim da pozivas na linc!

Ne brate, nije mu to cilj, nego da se igra sa nama. Poruka je sledeća: "Šta god odgovorim, to si ti". Ide na tome da nas izludi i na taj način ućutka.

A ti bi voleo da kazem da sam to ja na slici, pa da tvoji dodju da me lincuju, jel tako? :)

To i jeste tvoj cilj!

Ko da te linčuje? Mire, ovde je reč o mnogo lukavijem i podmuklijem potezu od prostog izazivanja linča. Želi da te izludi i navede da prasneš da bi te banovali.

Znam, jer ste me trazili na netu, i rekli ste da ima jedan koji se zove isto kao i ja!

Nemas prava niciju sliku zloupotrebljavati i postavljati kao svoju, to je prekrsaj! I vec sam pisao jurivaki, ako te sad ne banuje sto se lazno predstavljas i stavljas tudje slike, onda nece nikad..

Mnoge stvari je on ili oni već poodavno prekršiio.

Ban? Ne pre nego što se uvede kontrola IP adrese i blokiranje ulaska onima koji koriste VPN. Kakva je korist od bana kao kazne ako se ovaj, ili bilo ko, uslučaju da bude banovan vrati pod drugim imenom i nastavi po starom? Nikakva.

Ljudi oko ovčijeg tora postave pse da ne bi kakva zvijer ušla i poklala ovce. Tripo ovdje ljudske duše spašava, stražareći ispred "adventističkog tora" i tjerajući ih da ne uđu.

Poput kerbera, no to nije ni bitno, jer šta će ko uopšte u tom "adventističkom" toru?

Jeste, da udjes, pa da onda huskaju na tebe kad pocnes govoriti protiv njih, da objavljuju tvoju sliku kao na poternici i da te ucenjuju?

Time se ovaj bavi..

Ne, nego troluje i igra na izluđivanje onih koji su se usudili da njega "boga" razotkriju i sruše mu argumentaciju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne brate, nije mu to cilj, nego da se igra sa nama. Poruka je sledeća: "Šta god odgovorim, to si ti". Ide na tome da nas izludi i na taj način ućutka.
A misli da je stvarno moja slika, i da cu ga psovati, to ocekuje. Pa da onda vice 'evo kakav je' :)

Ko da te linčuje? Mire, ovde je reč o mnogo lukavijem i podmuklijem potezu od prostog izazivanja linča. Želi da te izludi i navede da prasneš da bi te banovali.

Pa naravno, pre toga je prijavio moj post kao uvredljiv, iako nije bio. To pokazuje koliko njega zapravo boli ono sto mi pisemo, koliko ga to pogadja.

Ne, nego troluje i igra na izluđivanje onih koji su se usudili da njega "boga" razotkriju i sruše mu argumentaciju.

Da u pravu si, misli da ce izludeti nekoga, da ce neko prasnuti i psovati, ali ne ide, zato je frustriran..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ijako je prgav ,i zloćko , a nije samo on takav 99% nas je takvi ,i ja sam protiv banovanja , Mire pa ovo je ipak samo forum .

I ja sam protiv banovanja, ne zato što on to nije zaslužio, nego zato što se time ne postiže ništa.

Iz dva razloga, prvi je jer će mu to naduvati ego do beskonačnosti i samo ga uveriti da je "u pravu", time ga gurajući da se na sve načine osveti onima koji su se usudili da njega "sveznaiicu" i "glasnika božejg" banuju,

Drugi je razlog, što bez promena načina pristupa na forum (kontrola IP adrese i blokiranje VPN-a) on može nakon bana da se uloguje na forum pod drugim nick-om, i da nastavi po starom, nebrojeno puta gori.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
“Bozja ljubav obznanila se ljudima poreko Isusa; ali milost nije uikinula pravdu. Zakon otkriva osobine Bozjeg karaktera i nijedna jota ili titla iz njega ne moze da se promeni. Da bi se prilagodila coveku u njegovom palom stanju. Bog nije promenio svoj Zakon, VEC JE RADI COVEKOVOGT OTKUPLJENJA SEBE ZRTVOVAO U HRISTU. ‘BOG BESE U HRISTU, I SVET POMIRI SA SOBOM’. (2. Koricanima 5.19.” Ceznja vekova, str. 656.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ijako je prgav ,i zloćko , a nije samo on takav 99% nas je takvi ,i ja sam protiv banovanja , Mire pa ovo je ipak samo forum .
Nisam ja da se iko banuje, ali zbog njega su drugi banovani. Ja sam u dva navrata zbog njega dobio ban za nista, zadnji put je prijavio moj post i stavio navodno moju sliku na svoj prof. da izaziva, a Taramana isto vise ne pise naljutio se, jer ga je prijavio sto EGW zove 'vesticom' a oni papu stalno zovu antihristom (djavolom) i crkvu kurvom, jel to posteno, i to niko ne prijavljuje. Sad hoce i Slapa da banuju i sve bi nas banovali da mogu.. Samo nam podmecu nesto, ismejavaju se..

Zar Hriscanin to radi?

Ne slazem se da ovo nije dobra mera, neka on malo sedi mesec dva tri, na pamet mu vise nece pasti da bude bezobrazan.. Bio je banovan i nije pravio novi prof.. A ako i napravi novi, nece smeti isto da pise..

Ja znam da on sramoti adventizam, i da zbog njega niko nece pomisliti da postane adventista, i to je najveci adut, ali neke stvari se ne smeju tolerisati sa nase strane..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sad hoce i Slapa da banuju i sve bi nas banovali da mogu.. Samo nam podmecu nesto, ismejavaju se..

Šta ćeš brate, to je "duh proroštva", a on ti je uvek bio rugalica, uz sve to na njemu se ( "duhu proroštva") dokazuje stara latinska "nomen est omen" (za one kojima jedan od tri jezika Crkve izaziva napade, to znači "ime je predskazanje") jer njegovo ime i znači "opajdara", onaj koji podmeće... neprijatelj od iskona,

PS, taj "duh", i te kako voli da se druži sa "vidovitim" ženama, tako da Taramana i nije bio daleko od istine u davanju epiteta... no nećemo o tome.

Ne slazem se da ovo nije dobra mera, neka on malo sedi mesec dva tri, na pamet mu vise nece pasti da bude bezobrazan.. Bio je banovan i nije pravio novi prof.. A ako i napravi novi, nece smeti isto da pise..

Ja znam da on sramoti adventizam, i da zbog njega niko nece pomisliti da postane adventista, i to je najveci adut, ali neke stvari se ne smeju tolerisati sa nase strane..

Da se radi o normalnom korisniku koji je eto malo preterao, pa da se kaže da je ban dobra mera, ali kako se radi o osobi (osobama) koja opseda sve forume sa duhovnim temama, izuzev onih koje drže dvojica najglasnijih sektaša na ovim prostorima (Simović i Petrović) :rolleyes: i tamo širi svoju "nauku", ban nije rešenje.

Sramoti šta? Sam adventizam je izvor te sramote. zato on i ne može da sramoti nešto što je već sramotno samo po sebi.

Natrag