Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti mozes ovde svesno lagati iz mrznje prema Adventistima i Ellen White, ali su tvoje lazi obelodanjene, i svako to moze da vidi u odgovorima koje sam dao.
Ovo je dokaz da si shvatio da samo budalama i slijepcima možeš lagati da Ellen White nije vjerovala i naučavala bogohulnosti. Skoro deset godina. A kako ti je Ellen White "boginja", ovako divljački si nasrnuo na mene jer sam ja to razotkrio. Nemoj tako. Neće te osloboditi Ellen White, nego istina o njoj, a istina je da je zaista bogohulila.
Pitanje je da li je shvatio. No to nije bitno.
A shvatio je, i priznao, da je bogohulila i drugi njezin klanjatelj tripo. Komentirao je otprilike ovako - od 100 000 stranica koje je Ellen White napisala, našao si joj samo ovo da je naučavala bogohulnosti.
Hvala Marko.. Ali vidis neki adventisti tvrde drugacije, kazu da se tamo vrse abortusi.. Kome sad verovati?
Problem je što je ona i u tim ostalim "stranicama" bogohulila i naučavala bogohulnosti. Čitav kult je na tome zasnovan.
1 Istražni postupak - nema ga u Svetom Pismu
2. Shabat za Hrišćane - Nema ga u Svetom Pismu
3. Desetak kao uslov spasenja - Nema ga u Svetom Pismu
Preseljenje iz Svetinje u Svetinju nad Svetinjama - Nema ga u Svetom Pismu
5. Propisi o hrani za Hrišćane - Nema ih u Svetom Pismu