Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onda ni Hristos i apostoli nisu učili po bibliji.
A kad sam ja rekao da su vam Jelenini spisi izvor istine Marko je ustvrdio da lažem i da vas optužujem. Tko je lagao, ja ili Marko?
Vidi Marko! Jelenini spisi su vam "izvor istine":
Slusaj dobro: Spisi Elene Wajt jesu izvor istine, ali .....
Slape, nije lepo da iznosis lazi protiv drugih verskih zajednica. To ti kazes da su spisi Elene Vajt "izvor istine", a ne mi.
Pogledajte, Marko ni sam ne zna što bi zastupao. Najprije mene nazove lažovom, jer sam rekao da su im Jelenini spisi izvor istine, a evo sada sam on kaže: Spisi Elene Wajt jesu izvor istine!?!?
Ovo je tipičan adventist. Tipičan adventist pojma nema što im proročica Jelena sve naučavala, a naučavala je najstrašnije bogohulnosti. Međutim, iako pojma nemaju što je sve vjerovala i naučavala nikako je se ne mogu riješiti. Točnije, nikako ih Jelena ne može napustiti.
Pogledajte, Marko ni sam ne zna što bi zastupao. Najprije mene nazove lažovom, jer sam rekao da su im Jelenini spisi izvor istine, a evo sada sam on kaže: Spisi Elene Wajt jesu izvor istine!?!?
Svakako da spisi Elene Vajt jesu istiniti, dakle sadrze istinu, ali ne pripadaju Sola Scriptura.
Novi zavjet je naknadno zapisani jedan dio onoga što su naučavali Isus i apostoli. Kako će onda Isus i apostoli naučavati po nečemu što će nastati desetljećima kasnije?
Istiniti, veliš? A što je to istinito u njima? Je li istinito da je Isus 22.10.1844. prestao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike?
Istiniti, veliš? A što je to istinito u njima? Je li istinito da je Isus 22.10.1844. prestao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike?