Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Cilj Sotone jeste da se unisti ljudska populacija u celosti. On je taj koji je uticao na Adama da gleda na Evu i da ne ispunjava Bozju naredbu "mnozite se i napunite zemlju ljudima"Tek kad ih je Jehova Bog isterao iz Edena onda je poceo sa njihovim potomstvom da nas reseta ubijanjima i lazima na sve nacine.
Za Jehovu Boga je svet i zivot nerodjenog deteta.
Koji udari trudnu zenu pa dete umre,takav covek je trebao da bude ubijen.
1. Moj. 9
6 Ko prolije krv čovečiju, njegovu će krv proliti čovek; jer je Bog po svom obličju stvorio čoveka.
Ко јe taj koji ce da kaze da dete u majci ozivljava 3 meseca,a do 3 meseca nije zivo i da ga do tada ili vec do nekog vremena moze neko ubiti bez ikakvih posledica?
2. Moj. 21
22 Kad se svade ljudi, pa koji od njih udari trudnu ženu tako da izađe iz nje dete, ali se ne dogodi smrt, da plati globu koliko muž ženin reče, a da plati preko sudija;
23 Ako li se dogodi smrt, tada ćeš uzeti život za život.
Dakle Biblija je ovde veoma jasna jer kaze zivot za zivot.
Dakle ko je ta zena ili covek da kaze da fetus nije dete i slicno?
Mozda su reci kao embrion,zigot,fetus i slicno samo razliciti nacini da se naprave razlike i opravdanja jer naprimer po njima embion nije dete vec "punoglavac"
Zene su trazile slobodu i dobile su je i zloupotrebile su je bas kao i muskarci.
Sve manje je zena koje hoce da se udaju,a kamoli da rode decu,jer razloga je mnogo,ko ce da odgaji to dete,kojim parama,pa na kraju da budu bijeni od te dece i slicni izgovori...
I iz svega ovoga vidimo da polako idemo svome kraju .
Od 1914 godine do danas evo ima jos malo pa 110 godina...
Noje je pre potopa bio propovednik pravde 120 godina...
Mi smo pred velikom nevoljom ,ali zatvaramo i svoje usi i oci i svako tera po svome jos vise i jos jace....,
pa samo napred...
Za Jehovu Boga je svet i zivot nerodjenog deteta.
Koji udari trudnu zenu pa dete umre,takav covek je trebao da bude ubijen.
1. Moj. 9
6 Ko prolije krv čovečiju, njegovu će krv proliti čovek; jer je Bog po svom obličju stvorio čoveka.
Ко јe taj koji ce da kaze da dete u majci ozivljava 3 meseca,a do 3 meseca nije zivo i da ga do tada ili vec do nekog vremena moze neko ubiti bez ikakvih posledica?
2. Moj. 21
22 Kad se svade ljudi, pa koji od njih udari trudnu ženu tako da izađe iz nje dete, ali se ne dogodi smrt, da plati globu koliko muž ženin reče, a da plati preko sudija;
23 Ako li se dogodi smrt, tada ćeš uzeti život za život.
Dakle Biblija je ovde veoma jasna jer kaze zivot za zivot.
Dakle ko je ta zena ili covek da kaze da fetus nije dete i slicno?
Mozda su reci kao embrion,zigot,fetus i slicno samo razliciti nacini da se naprave razlike i opravdanja jer naprimer po njima embion nije dete vec "punoglavac"
Zene su trazile slobodu i dobile su je i zloupotrebile su je bas kao i muskarci.
Sve manje je zena koje hoce da se udaju,a kamoli da rode decu,jer razloga je mnogo,ko ce da odgaji to dete,kojim parama,pa na kraju da budu bijeni od te dece i slicni izgovori...
I iz svega ovoga vidimo da polako idemo svome kraju .
Od 1914 godine do danas evo ima jos malo pa 110 godina...
Noje je pre potopa bio propovednik pravde 120 godina...
Mi smo pred velikom nevoljom ,ali zatvaramo i svoje usi i oci i svako tera po svome jos vise i jos jace....,
pa samo napred...