Abortus ,treba li ga zabraniti ili ne?

Abortus,treba li ga zabraniti?

• Treba ga zabraniti

Votes: 3 42,9%
  • Treba ga dozvoliti

Votes: 0 0,0%
  • Treba dozvoliti slobodan izbor svakoj zeni

Votes: 4 57,1%

• Total voters
    7
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije to zakon. To je dozvola za one koji žele da budu ono što osećaju. Njihova stvar.

Da budu ovo? Pravo da budu ovo:???

Policija objavila ovu fotografiju i napisala da traži nestalu ženu sa slike, koja ima kozju bradu​

1656661210845.png

Kanadska policija u gradu Torontu objavila je da traži nestalu ženu, a na fotografiji je muškarac s bradom:

U izvješću su napisali: “Nove vijesti – Nestala žena Isobella Degrace (27), Avenija Ryerson i područje ulice Bathurst; Broj predmeta: 2022-1237668; Objavljeno: četvrtak, 30. lipnja 2022., 9:14 sati:

Policijska služba Toronta traži pomoć javnosti u pronalaženju nestale žene.

Isobella Degrace, 27, posljednji je put viđena u subotu, 25. lipnja 2022., u 15 sati, na području Ryerson Avenue i Bathurst Streeta.

Opisuju je kao visoku 5’10”, mršave građe, čupave plave kose i pune kozje bradice. Zadnji put je viđena u crnoj majici i sivim hlačama.
------------------
Slušaj, 'štetočino', u normalnim društvima, koja poštuju zdrav razum, naravne zakone i znanstvena dostignuća, ovakvima kakva je ova gore 'bradonjka' nađe se mjesto u 'ludnici'. A vama koji stvarate ovakve, kao što ti kažeš - To je dozvola za one koji žele da budu ono što osećaju - po meni je mjesto u zatvoru, jer ovo što ste učinili ovakvima - bradata spodoba koja bi još trebala zatrudniti -zapravo zaslužuje doživotni zatvor. Kao svojevrsni bonus, dok ste u zatvoru, dovodio bi vam muškarce koji hoće zatrudniti, da s vama spavaju sve dok ne zatrudne.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da budu ovo? Pravo da budu ovo:???

Policija objavila ovu fotografiju i napisala da traži nestalu ženu sa slike, koja ima kozju bradu​

1656661210845.png

Kanadska policija u gradu Torontu objavila je da traži nestalu ženu, a na fotografiji je muškarac s bradom:

U izvješću su napisali: “Nove vijesti – Nestala žena Isobella Degrace (27), Avenija Ryerson i područje ulice Bathurst; Broj predmeta: 2022-1237668; Objavljeno: četvrtak, 30. lipnja 2022., 9:14 sati:

Policijska služba Toronta traži pomoć javnosti u pronalaženju nestale žene.

Isobella Degrace, 27, posljednji je put viđena u subotu, 25. lipnja 2022., u 15 sati, na području Ryerson Avenue i Bathurst Streeta.

Opisuju je kao visoku 5’10”, mršave građe, čupave plave kose i pune kozje bradice. Zadnji put je viđena u crnoj majici i sivim hlačama.
------------------
Slušaj, 'štetočino', u normalnim društvima, koja poštuju zdrav razum, naravne zakone i znanstvena dostignuća, ovakvima kakva je ova gore 'bradonjka' nađe se mjesto u 'ludnici'. A vama koji stvarate ovakve, kao što ti kažeš - To je dozvola za one koji žele da budu ono što osećaju - po meni je mjesto u zatvoru, jer ovo što ste učinili ovakvima - bradata spodoba koja bi još trebala zatrudniti -zapravo zaslužuje doživotni zatvor. Kao svojevrsni bonus, dok ste u zatvoru, dovodio bi vam muškarce koji hoće zatrudniti, da s vama spavaju sve dok ne zatrudne.
Neka bude šta želi. Mene i tebe ne ugrožava nikako.

Naravno da je to njegov izbor, nama bizaran ok, razumemo se ali ne uržava nikoga. To je poenta.

I što se čovek više bavi time, opterećuje se nepotrebno a stvara u sebi neku mržnju. Poštedi sebe toga, budi svoj prijatelj. Pusti druge...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Neka bude šta želi. Mene i tebe ne ugrožava nikako.

Naravno da je to njegov izbor, nama bizaran ok, razumemo se ali ne uržava nikoga. To je poenta.

Vi sotonisti ste ovo napravili od ovoga čovjeka. Vi ste ga uvjeravali da može biti što god ga volja. Evo i ti ovdje to ponavljaš ko "luda Ješa". Možeš biti bradata žena. Možeš zatrudniti, iako si muško. Dakle, vi djecoubojice i sotonisti ste ovoga čovjeka učinili luđakom. Njemu se može pomoći samo da ga se liječi, a druge preventivno spašavati moguće je samo da se vas divljake djecoubojice obuzda i zaustavi i svemu zlu koje činite.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sam je odabrao. Niko ga ne tera. Ali ne treba ga ni ograničavati ako tako želi.

Shvati, dogod te ne ugrožava, pusti ga. Šta glavu opterećuješ aman.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sam je odabrao. Niko ga ne tera. Ali ne treba ga ni ograničavati ako tako želi.

Shvati, dogod te ne ugrožava, pusti ga. Šta glavu opterećuješ aman.

Dakle, ti se zalažeš da luđaci (teški bolesnici) ne budu u bolnicama. Znaš li ti da je to zločin protiv ovih bolesnika i ujedno teroriziranje svih normalnih i zdravih ljudi. Vi koji ovo tražite ste opasniji od divljih svinja i zmija otrovnica zajedno. Društvo, želi li imati red i mir, morat će se pozabaviti i s vama djecoubojicama i zagovornicima svakovrsnih nastranosti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dakle, ti se zalažeš da luđaci (teški bolesnici) ne budu u bolnicama. Znaš li ti da je to zločin protiv ovih bolesnika i ujedno teroriziranje svih normalnih i zdravih ljudi.

Ako će onreći da se osećakao žena,neznamšto bito mene terorisalo? Osimakosam preosetljiv i sam jer koga bi takva izjava mogla povrediti. Neka se oseća kako hoće. Šta ću ja sad..da mu naredim zakonom da mora da se oseća kao muškarac ili šta? Uvek gledaj da li te u praksi nešto ugrožava ili ne. Pusti ti njegovu nastranost, šta ti imaš sa time.

Ako bi te taj ugrozio na bilo koji način, to se onda reguliše zakonom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ako će onreći da se osećakao žena,neznamšto bito mene terorisalo?

Boli mene 'ona stvar' hoće li tebe što terorizirati. Ali ne dopuštam nikome pa ni tebi, da mene terorizirate ovakvim luđacima. A ti si ovdje danima tvrdio kako bih ja trebao odgovoriti jesam li trudan, samo zbog toga - tako si tvrdio - da se ovi luđaci bolje osjećaju, jer oni misle da mogu zatrudniti. Slušaj štetočino, ne dopuštam da me se maltretira s ovakvim bljuvotinama, ovakvima je mjesto u ludnici, a ti, ako ti je stalo da se ovakvi bolje osjećaju, izvoli spavati s njima i pravi im ti djecu. Usreći ih, oni će se ostvariti kad zatrudne, a sam si rekao da oni i mogu zatrudniti. E, ja takav, kao ti, luđak nisam.

Osimakosam preosetljiv i sam jer koga bi takva izjava mogla povrediti. Neka se oseća kako hoće. Šta ću ja sad..

Rekao sam ti što ćeš. Posjeti ga u ludnici i napravi mu dijete.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa ti ako se stvarno osećaš ugroženim od onoga što te ne može ugroziti, pitanje je da li si ti potpuno onda stabilna i zdrava ličnost ili si sklon paranoji. Kontraargument.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ti ako se stvarno osećaš ugroženim od onoga što te ne može ugroziti,

Vi sotonisti me ugrožavate. Namećete mi zakon da moram "češkati jaja" luđacima kako bi se oni dobro osjećali. E pa neće ići. Mene ujarmiti nećeš, a ti im slobodno pravi djecu.

pitanje je da li si ti potpuno onda stabilna i zdrava ličnost ili si sklon paranoji. Kontraargument.

Ja sam bolestan, a vi koji bi muškarcima pravili djecu, vi ste zdravi i pameti. Zadovoljan?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vi sotonisti me ugrožavate. Namećete mi zakon da moram "češkati jaja" luđacima kako bi se oni dobro osjećali. E pa neće ići. Mene ujarmiti nećeš, a ti im slobodno pravi djecu.

Ja sam bolestan, a vi koji bi muškarcima pravili djecu, vi ste zdravi i pameti. Zadovoljan?
Jesi li gledao film "Balkanski špijun" sa Batom Stojkovićem iz doba Juge nam bivše. Mnogo dobar film..ako si gledao znaš šta želim da ti kažem i posavetujem.

Natrag