Abortus ,treba li ga zabraniti ili ne?

Abortus,treba li ga zabraniti?

• Treba ga zabraniti

Votes: 3 42,9%
  • Treba ga dozvoliti

Votes: 0 0,0%
  • Treba dozvoliti slobodan izbor svakoj zeni

Votes: 4 57,1%

• Total voters
    7
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali Laki govori istinu.

Malo morgen. I ti si u krivu jednako kao i on. Dakle, i ti služiš sotoni i širiš sotonske laži. Za ovakve laži kazna je strašna. A i vrlo je objašnjiva vaša pozicija. Naime, klanjatelji proročice bogohulnice i pijandure i ne mogu biti bolji od ovoga što ste vi. Također, kao duhovni potomci Martina Luthera, koji je izdao Isusa i objesio se kao apostol Juda, moralo je na vama ostaviti traga i učiniti vas moralno-duhovnim bogaljima. A kad se zajedno zbroje oba ova učinka kod vas dvojice, zaista me ništa od vas dvojice ne može iznenaditi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da, nije postojao WW2...razumemo se. Blago tebi, negiranje kao sredstvo olakšanja nečiste savesti je uvek bio cenjen metod.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da, nije postojao WW2...razumemo se. Blago tebi, negiranje kao sredstvo olakšanja nečiste savesti je uvek bio cenjen metod.

Tko je rekao da nije postojao? Koja si ti boljševička nakaza, boljševička gnjida.

Klanjatelju "boljševičke zmije", ako bude trebalo do kraja života ću raskrinkavati vas koji širite sotonsku agendu - "Žene, jebite se i kurvajte se i ubijajte začetu djecu".

Bog svojima ovako zapovjeda: Post 1,27-28: Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih. I blagoslovi ih Bog i reče im: "Plodite se, i množite, i napunite zemlju, i sebi je podložite!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tko je Zvijer iz Ivanova Otkrivenja, pogledajmo:

Sveti apostol Ivan u Otkrivenju piše: Otk 14,8: Za njim eto drugog anđela koji govori: "Pade, pade Babilon, veliki koji vinom gnjeva i bluda svojega opi sve narode!"

Tko bi mogao biti ovaj Babilon? Prvo, znademo sigurno da je ovaj Babilon neprijatelj i suprotnost Bogu - neprijatelj i suprotnost Kristu i Kristovoj crkvi, dakle, Babilon je ubojica ljudi. I drugo, upravo u gornjoj rečenici iz Ivanova Otkrivenja imamo još dva važna orjentira koji će nas dovesti do njega i točno nam pokazati tko (što) je Babilon.

Spomenuh dva orjentira koja nam daje sveti Ivan u svojoj rečenici - to su "blud" i "opijanje". Dakle, tražimo sustav, tražimo ljudsku tvorevinu koja je toliko jaka da će "zavesti i opiti vinom gnjeva i bluda svojega sve narode", i koja je još pri tome otvoreno protubožja. Krenimo u potragu.

Koji je to ljudski sustav, ljudska tvorevina, koja se najotvorenije i najjasnije postavila i deklarirala protubožjom? Pa upravo ona koja je prva u povjesti čovječanstva bila utemeljena na antibožjoj izjavi, koja glasi - Religija (vjerovanje u Boga) je opijum za narod. (Karl Marx, Prilog kritici Hegelove filozofije prava). A prva zemlja u povjesti čovječanstva, koja ovu antibožju misao i ideju stavi u svoje temelje bijaše Lenjinova Boljševička Rusija.

Slijedimo sada drugi orjentir, trag - opijanje naroda. Boljševizam urliknu - Religija (vjerovanje u Boga) je opijum za narod, a nakon toga u svega par desetljeća upravo boljševizam opi sve narode svojim bludom. Nema točke na kugli zemaljskoj gdje boljševizam nije zagadio i ljude i društva. A najstrašniji je upravo blud kojim je sve trovao. Evo samo kratke crtice o plodovima Boljševičke revolucije, i, sve će vam biti jasno:

Boljševici su najjače udarili na obitelj, jer su dokinuliuli vjersko vjenčanje i nerazrješivost braka. Dvoje stupe pred državni odbor i izjave da žele skupa živjeti. Time je vjenčanje gotovo. Žena, koja ode na putovanje, već drugi dan nije sigurna, da se njezin muž nije od nje rastavio i to službeno. Isto vrijedi i za muža. Jadne li djece! Nevina djeca pri tome strašno stradaju.

A kako se tek mladež kvari! Po svoj je Rusiji poznata nova moda tzv. »afričkih noći«, gdje se ženska i muška mladež skupa podaje noćnim orgijama u svoj svojoj golotinji. O tome nema kritike, i novine moraju šutjeti. Kraj ovakovog morala nije čudo da kod mladeži upravo cvjeta i samoubojstvo.

A tek jadne žene! Pred posebnim uredom čekaju brojne žene da dobiju dopuštenje te se riješe ljudskog zametka na račun države i državnih liječnika. Tako se lakoumno postupa, kao da se radi o većem ili manjem broju domaće stoke.

(Rene Fulop-Miller, tekst iz 1920tih)

Dakle, pronašli smo "Babilon veliki", Bludnicu, koja je doslovno sve narode opila svojim "marksističko-boljševičko-komunističkim" otrovom, da joj nema premca. I drugo, vidjesmo da je upravo blud bio jedan od najjačih otrova koji je sotona podvalio čovječanstvu preko Boljševičke Rusije. Jer, upravo je Boljševička Rusija bila prva zemlja u povijesti koja je ozakonila 'pravo žena' da ubijaju svoju vlastitu djecu!?!?!? Zamislite koja sotonska podvala. Zmija iz Edenskog vrta je "mala beba" za ovu "boljševičku zmiju". Evu još možemo razumijeti - nasjela je zmiji kako bi mogla postati Bog, zašto bi bilo loše postati Bog. Ali pazite na što je "boljševička zmija" 'navukla' ženu - ja ću ti dati pravo da ubijaš svoju vlastitu djecu!

I na koncu, pogledajmo ispunjava li Boljševička Rusija, i nakon nje sve druge zemlje koje su krenule njenim stopama po ovom pitanju, uvjete "Velikog Babilona" i Bludnice po broju ukupno ubijenih. Itekako ispunjava. Javno dostupni podaci o živorođenoj i abortiranoj djeci u SSSR-u i Rusiji postoje za period od 1957. do 2019. U ovom periodu (62 godine) rođeno je nešto preko stotinu milijuna djece. A znate li koliko je u ovom istom periodu djece ubijeno abortusom? Ubijeno ih je više od dvije stotine milijunao_O Da, više od dvije stotine milijuna. Zvijer iz Ivanova Otkrivenja, vidimo ubija i danas najnevinije, zato jer Zvijer ima svoje brojne sljedbenike, baš ovakve kakav je i Jovan Prezviter.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tko je rekao da nije postojao? Koja si ti boljševička nakaza, boljševička gnjida.

Klanjatelju "boljševičke zmije", ako bude trebalo do kraja života ću raskrinkavati vas koji širite sotonsku agendu - "Žene, jebite se i kurvajte se i ubijajte začetu djecu".

Bog svojima ovako zapovjeda: Post 1,27-28: Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih. I blagoslovi ih Bog i reče im: "Plodite se, i množite, i napunite zemlju, i sebi je podložite!
Ti. Nije postojao sigurno. Ali neću o tome sa tobom.

I što sam "nakaza"? Jel se tako razgovara? Da li si svestan koliko si mi ružnih i uvredljivih kvalifikacija uputio do sada?

Misliš da ja ne mogu tebi isto? Mogu ali neću. I ti si maleni umislio da ako ja ćutim ti možeš urnisati nekoga jer on ćuti. Eh kakav um, malog čoveka sa brdovitog Balkana.

Dobro, neka, kada preteraš znaš šta sledi. Ali te puštam jer nisam takav "moralista" kao ti. Ovo je slika tvog "morala" za koji se zalažeš.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I što sam "nakaza"? Jel se tako razgovara? Da li si svestan koliko si mi ružnih i uvredljivih kvalifikacija uputio do sada?

Kako nazvati čovjeka koji zagovara podvalu "boljševičke zmije", koja ponavlja: "Žene, jebite se i kurvajte se i ubijajte začetu djecu".

Ovo je slika tvog "morala" za koji se zalažeš.

Slika tvog subotarskog morala je ovo:

1657020585619.png

Osim što si ti osobno kao subotar klanjatelj Moloha i Bala, ti još dodatno tražiš da država svojim zakonima osigura "pravo na ubijanje djece". Srami se.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako nazvati čovjeka koji zagovara podvalu "boljševičke zmije", koja ponavlja: "Žene, jebite se i kurvajte se i ubijajte začetu djecu".

Slika tvog subotarskog morala je ovo:

Pogledajte prilog 154473

Osim što si ti osobno kao subotar klanjatelj Moloha i Bala, ti još dodatno tražiš da država svojim zakonima osigura "pravo na ubijanje djece". Srami se.
Nije tvoje da kvalifikuješ nikoga(ne znam odakle izvlačiš to pravo) već da iznisiš argumentaciju i ništa dalje. Dao si sebi puno onoga što ti ne pripada. Shvataš...

Niko ovde ne treba da kvalifijćkuje nikoga lično jer to nema pravo i ružno je. Time govori pre svega o sebi i svojoj kulturi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije tvoje da kvalifiuješ nikoga(ne znam odakle izvlačiš to pravo) već da iznisiš argumentaciju i ništa dalje. Dao si sebi puno onoga što ti ne pripada. Shvataš...

Ako misliš na argumentaciju da ste vi subotari klanjatelji i žrtvovatelji djece bogovima Molohu i Balu, evo ti video koji koji je napravio jedan tvoj subotar, i imaš u njemu više od stotine argumenata za to.

Niko ovde ne treba da kvalifijćkuje nikoga lično jer to nema pravo i ružno je. Time govori pre svega o sebi i svojoj kulturi.

Ja sam kvalificirao tvoje stavove koji su vezani uz pitanje abortusa. A tvoji stavovi po pitanju abortusa, potpuno su identični stavovima Boljševičke Rusije koja je kao prva zemlja u povijesti čovječanstva ozakonila ubijanje najnevinijih Božjih stvorenja - nerođene djece. Bludniče, pijan si od krvi nevine djece, i zato i na ovaj način sotoni služiš svojim postupcima.

Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
442
Dobro, ja znam da ti kao čistokrvni revizioniost ne možeš priznati činjenice da se klalo u ime vere. Ok, po tebi ni drugi svetski rati nije postojao, nije postojala ni NDH sve je to izmišljeno,nisu postojali ni ustaše ni četnici...ok..znam tvoju prču. Nije ni važno. Ti i ovako nisi sagovornik na ovu temu. Razumemo se. Neću sa tobom o tome.

Ali Laki govori istinu.
U istoriji pise, da kada je americki general Ajzenauher usao u Ausvitz da je pozvao brigadnog fortografa i da mu je naredio da se svi kosturi i jamama pazljivo slikaju i evidentiraju. Na pitanje zasto, odgovorio je da ce se za nekih 50 godina naci neki idiot, koji ce reci da se nista od ovoga nije desilo.

Probajte da u demokratskoj nemackoj nadjete knjigu Majn Kampf. Nece da moze.
Probajte da na javnom mestu izgovorite ime Adolf Hitler. Moze, ali sledi kazna.

Polako nas NWO uci da je `potrebno` zaboraviti istorijske cinjenice koje istima ne ide u korist.

I to je demokratija.
Nema nevinih u ratu, samo je pitanje da se pravda istera na cistinu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U istoriji pise, da kada je americki general Ajzenauher usao u Ausvitz da je pozvao brigadnog fortografa i da mu je naredio da se svi kosturi i jamama pazljivo slikaju i evidentiraju. Na pitanje zasto, odgovorio je da ce se za nekih 50 godina naci neki idiot, koji ce reci da se nista od ovoga nije desilo.

Probajte da u demokratskoj nemackoj nadjete knjigu Majn Kampf. Nece da moze.
Probajte da na javnom mestu izgovorite ime Adolf Hitler. Moze, ali sledi kazna.

Polako nas NWO uci da je `potrebno` zaboraviti istorijske cinjenice koje istima ne ide u korist.

I to je demokratija.
Nema nevinih u ratu, samo je pitanje da se pravda istera na cistinu.

Naravno.

Natrag