Kako molim...misliš ono proročanstvo o sedam godina koje se ISPUNI na Navuhodonosoru koje piše u Bibliji ili na ono masonsko iz kule karata koje traje 2520 godina pa je i Navuhodonosor živeo 2520 god. da bi se na njemu to ispunilo...
Pevoje,Danilo piše o ispunjenju tih vremena nad Navuhodonosorom u PROŠLOM VREMENU a to znači da nije u budućem jel može ovo stati pod taj kačket?
A to žongliranje svetom rečju možeš koristiti u loži a ovde među verujućima to ne prolazi jer mi znamo da se jedno proroštvo ne primenjuje dva puta i ne isti pojam u dva različita po dužini vremenska razdoblja jer da je po masonima onda Danilo nebi smeo reći ispuni se pa tih 7 vremena pređoše (prošlo vreme pevoje) preko Navuhodonosora.
Kad su prešli 7 vremena preko cara onda je on shvatio da Bog vlada svime i nije to car shvatio 1914 Riki prevatila te kula od karata i tvoj lider u satanskoj odori i satanskim učenjem.
Ta moja sekta ti je napisala svojeručno Pismo i da nje nije bilo nje ti bi sad klečao pred kravom.
Bog reče Izrailju da nejedu prasetinu jer su mu bili sveštenstvo sveto a sve što ti po tom pitanju nije jasno ti uputi Bogu i iskritikuj Ga kako je to smeo reći.
Nego pevoje nereče ti ništa po ovom pitanju a ja čekam odgovor misleći da ćeš bar nešto naškrabati a da bi to uradio treba nešto i znaja zar ne pevoje?
Dakle:
4.Kad je zbačen satana trajno na zemlju u kom vremenu i citat kao dokaz?
5.Na koliko vremena je zbačen satana na malo ili na dugo?
6.Koliko su Izrailjci bili bez cara i Hrama najduže vremena i šta tamo kaže hoće li biti dugo ili kratko bez svega toga?