1914 godina i Jehovini Svedoci

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Matej 18,20Jer gdje su dva ili tri sabrani u ime moje ondje sam ja među njima.

Matej 28,20I učeći ih da drže sve, što sam vam zapovjedio. Evo, ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta." Amen.

A Kula stražara kaže od 1914.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
pročitao doktorat na temu knjige Danila sa sve originalnim značenjima riječi i nigdje tvoju nebulozu nisam našao.

Ti maštaš da isus nije bio0 do 1914. Iako je rekao da će biti stalno sa svojim narodom do dolaska u tijelu.

Pa tebi je nebitno što je Isus rekao da će da bude sa nama i to je prije 1914.

Kao što ste utvrđivali više puta kraj svijeta pa nije nijednom bio.

Deckic,
drzi se teme i ne spamuj .
Ako zelis da osporis moje dokazivanje o 7 vremena iz Danilovog prorocanstva,procitaj prvo sto sam napisao o tome ,pa onda navali da to osporis argumentima a ne rekla-kazala.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Kako molim...misliš ono proročanstvo o sedam godina koje se ISPUNI na Navuhodonosoru koje piše u Bibliji ili na ono masonsko iz kule karata koje traje 2520 godina pa je i Navuhodonosor živeo 2520 god. da bi se na njemu to ispunilo...:roll:
Pevoje,Danilo piše o ispunjenju tih vremena nad Navuhodonosorom u PROŠLOM VREMENU a to znači da nije u budućem jel može ovo stati pod taj kačket?
A to žongliranje svetom rečju možeš koristiti u loži a ovde među verujućima to ne prolazi jer mi znamo da se jedno proroštvo ne primenjuje dva puta i ne isti pojam u dva različita po dužini vremenska razdoblja jer da je po masonima onda Danilo nebi smeo reći ispuni se pa tih 7 vremena pređoše (prošlo vreme pevoje) preko Navuhodonosora.

Kad su prešli 7 vremena preko cara onda je on shvatio da Bog vlada svime i nije to car shvatio 1914 Riki prevatila te kula od karata i tvoj lider u satanskoj odori i satanskim učenjem.

Ta moja sekta ti je napisala svojeručno Pismo i da nje nije bilo nje ti bi sad klečao pred kravom.
Bog reče Izrailju da nejedu prasetinu jer su mu bili sveštenstvo sveto a sve što ti po tom pitanju nije jasno ti uputi Bogu i iskritikuj Ga kako je to smeo reći.

Nego pevoje nereče ti ništa po ovom pitanju a ja čekam odgovor misleći da ćeš bar nešto naškrabati a da bi to uradio treba nešto i znaja zar ne pevoje?
Dakle:
4.Kad je zbačen satana trajno na zemlju u kom vremenu i citat kao dokaz?
5.Na koliko vremena je zbačen satana na malo ili na dugo?
6.Koliko su Izrailjci bili bez cara i Hrama najduže vremena i šta tamo kaže hoće li biti dugo ili kratko bez svega toga?

Danilovo prorocanstvo govori o 7 vremena,tolko za pismene.
Danilo 4:16
16 Srce čovečje neka mu se promeni, i srce životinjsko neka mu se da, i sedam vremena neka prođe preko njega.
Sam naziv 7 vremena znaci nesto mnogo vece od 7 godina .
Da je prorocanstvo istinito dokazuje i ispunjenje 7 GODINA na Navuhodonosoru.
Ipak ta vremena jos nisu prosla ni kada je Isus bio na zemlji u vreme Pilata.
Dakle ta vremena su trajala jos od danilovog vremena i protezala su se u daleku buducnost.
Luka 21:24
24 I pašće od oštrica mača, i odvešće se u ropstvo po svim narodima; i Jerusalim će gaziti neznabošci dok se ne izvrše vremena neznabožaca.
Dakle Jerusalim predstavlja Jehovino kraljevstvo koje je sasekao navuhodonosor 607 pne,a obnova biva nakon 7 vremena (360 x 7 =2520) godina dakle na 1914 godinu kad biva zbacen sotona sa neba i izaziva I svetski rat i kad se stvara Gornji ili Nebseki Jerusalim
јеврејима 12:22
22 Nego pristupiste k Sionskoj gori, i ka gradu Boga Živoga, Jerusalimu nebeskom, i mnogim hiljadama anđela,
To je prvi dokazao Carls Rasel krajem 19 veka ,nekih 20 godina pre 1914 godine,pa vi razmislite o tome,i o tome pisite,

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
16 Srce čovečje neka mu se promeni, i srce životinjsko neka mu se da, i sedam vremena neka prođe preko njega.
Sam naziv 7 vremena znaci nesto mnogo vece od 7 godina .
Da je prorocanstvo istinito dokazuje i ispunjenje 7 GODINA na Navuhodonosoru.
Ipak ta vremena jos nisu prosla ni kada je Isus bio na zemlji u vreme Pilata.
Dakle ta vremena su trajala jos od danilovog vremena i protezala su se u daleku buducnost.
Luka 21:24
24 I pašće od oštrica mača, i odvešće se u ropstvo po svim narodima; i Jerusalim će gaziti neznabošci dok se ne izvrše vremena neznabožaca.
Dakle Jerusalim predstavlja Jehovino kraljevstvo koje je sasekao navuhodonosor 607 pne,a obnova biva nakon 7 vremena (360 x 7 =2520) godina dakle na 1914 godinu kad biva zbacen sotona sa neba i izaziva I svetski rat i kad se stvara Gornji ili Nebseki Jerusalim
јеврејима 12:22
22 Nego pristupiste k Sionskoj gori, i ka gradu Boga Živoga, Jerusalimu nebeskom, i mnogim hiljadama anđela,
To je prvi dokazao Carls Rasel krajem 19 veka ,nekih 20 godina pre 1914 godine,pa vi razmislite o tome,i o tome pisite,

Okretalo pa ti si klovn...baš si me nasmejao,drži se tog posla dobro ti ide.
Zamisli koliko pari nogu treba za glavu koja kaže kako je na Navuhodonosoru ISPUNENO 7 godina ali nije ispunjeno sedam vremena...:roll::roll::roll:

Kakveveze ima vreme pagana koji gaze Jerusalimom sa Navuhodonosrovim vremenom koje se NA NJEMU ISPUNI ...jel ti dobro Okretalo??:bfghb::bfghb::bfghb:

Rasel tvoj lider te pozdravlja i želi ti mnogo uspeha u zarobljavanju laika u masonsko-okultvu zamku.
images

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Okretalo pa ti si klovn...baš si me nasmejao,drži se tog posla dobro ti ide.
Zamisli koliko pari nogu treba za glavu koja kaže kako je na Navuhodonosoru ISPUNENO 7 godina ali nije ispunjeno sedam vremena...:roll::roll::roll:

Kakveveze ima vreme pagana koji gaze Jerusalimom sa Navuhodonosrovim vremenom koje se NA NJEMU ISPUNI ...jel ti dobro Okretalo??:bfghb::bfghb::bfghb:

Rasel tvoj lider te pozdravlja i želi ti mnogo uspeha u zarobljavanju laika u masonsko-okultvu zamku.
images

E moje tandrkalo,
bas si me nasmejao svojim glupostima.
Pa ti nemas pojma ,kad pitas kakve veze ima gazenje Jerusalima sa carem Navuhodonosorom???
Pa i car Navuhodonosor je bio paganin,neznabozac,prvi koji je zgazio Jerusalim i Jehovin hram.
Zar tebi gazenje Jehovinog hrama tako malo ili pak mnogo znaci??? Znas li uopste kad je Navuhodonosor zgazio Jerusalim i Jehovin hram i sta je taj dogadjaj znacio i za Izraelce i za sve nas???
Da li povezujes secenje ogromnog drveta i stavljanjem okova na njega sa nicanjem "sibljike"
Исаија 11:1
1 Ali će izaći šibljika iz stabla Jesejevog, i izdanak iz korena njegovog izniknuće.
Znas li kog predstavlja ta sibljika???i koga je predstavljalo to poseceno drvo?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Preko koga to Okretalo treba da prođe masonskih sedam vremena 2520 godina?
Jeli,u kom cirkusu radiš da nas zabaviš u tome si zaista dobar i tvoj komandant Rale bi se ponosio tobom.
images
Baš mu one mašnice lepo pristaju i kecelja,jel i tvoja iste boje?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kada bi neki clan Masonske loze - vidjeniji gradjanin na ovim prostorima postao Pravoslavni Hriscanin - to bi se smatralo pozitivno i svi bi taj cin slavili na sva zvona.

Kada neko Iz Masonske loze postane bilo sta drugo osim Pravoslavca - odmah se primenjuje nekakva zavera..

Ne branim Jehovine svedoke jer svako treba da brani sebe, vec ukazujem na nepostenje pojedinaca koji uvek navrcu vodu na svoju vodenicu.

Zelim samo da napomenem, da kada bi ti pojedinci bili posteni, oni bi sami priznali da su se mnogi vidjeniji Srpski intelektualci u istoriji pa i danas ( pisci, lekari, vojskovodje, svestenici, carevi ), izdavali za velike Pravoslavne Hriscane, a ujedno bili masoni..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Kada bi neki clan Masonske loze - vidjeniji gradjanin na ovim prostorima postao Pravoslavni Hriscanin - to bi se smatralo pozitivno i svi bi taj cin slavili na sva zvona.

Kada neko Iz Masonske loze postane bilo sta drugo osim Pravoslavca - odmah se primenjuje nekakva zavera..

Ne branim Jehovine svedoke jer svako treba da brani sebe, vec ukazujem na nepostenje pojedinaca koji uvek navrcu vodu na svoju vodenicu.

Zelim samo da napomenem, da kada bi ti pojedinci bili posteni, oni bi sami priznali da su se mnogi vidjeniji Srpski intelektualci u istoriji pa i danas ( pisci, lekari, vojskovodje, svestenici, carevi ), izdavali za velike Pravoslavne Hriscane, a ujedno bili masoni..

Uvek je bilo nevernika i biće bez obzira na društveni status.

Rale bi se ponosio tobom.
images

Đes Okretalo čekam odgovor iz lože.....halo Požega čujemo li se?

Demoska nauka, Isus došao 1914. al JS vole te istorijske godine.
Apsolutno sam saglasan da su godine 1874,1881,1914,1918,1925,1975 ali i 1843 i 1844 demonska nauka.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Jeli,u kom cirkusu radiš da nas zabaviš u tome si zaista dobar i tvoj komandant Rale bi se ponosio tobom.
images

kad mi pokazes tvoju djacku knjizicu iz osnovne skole gde imas barem 2 iz tablice mnozenja,mozemo pricati vise o ovoj temi,do tada,javi mi se kad dobijes prelaznu ocenu

Natrag