Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Ne prebacujem te na drugu temu , jer mi o dolasku i pricamo, vama je dosao ''nevidljivo'' 1914. a doci ce opet i to ''nevidljivo'', tako sto ce ''obratiti svoju paznju na zemlju'' i uspostaviti kraljevstvo.
Pitam ja tebe sada, gde u bibliji pise o 2 dolaska , a mi imamo samo ''jedan drugi dolazak''.
Na kraju da te pitam, sta ovde apostol kaze da ce Isus uraditi kada ''BUDE PRISUTAN'':
''Osudiste, ubiste pravednika, i ne brani vam se... Trpite dakle, braćo moja, DO GOSPODOVE PRISUTNOSTI''
(Jakov 5,7.8),
-Jel to znaci da posle 1914. godine vise necemo morati da ''iskazujemo strpljenje'' prema onima koji nas ''progone i ubijaju''??? Jel se to desilo? Jel vidis da se ta rec ''parousija'' koristi da ukaze na KRAJ SVEG ZLA!?
Dragi moj Mire,
Moras razumeti neke osnove.
Isus je kazao u Mateju 28 glave
19 Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih va ime Oca i Sina i Svetog Duha,
20 Učeći ih da sve drže što sam vam zapovedao; i evo ja sam s vama u sve dane do svršetka veka. Amin.
Da li je Isus nesto slagao svoje ucenike kada im je kazao da sa njima i nadalje dokle god su zivi????
E sada,Biblija pise o 1000 godisnjoj vladavini Isusa Hrista sa njegovih 144.000 sukraljeva i susvestenika.
Kad ce ona da pocne ,ja ne znam,ali znam da ce trajati 1000 godina,dok ljudi ne postanu savrseni kao Adam .
Nadalje ova tema govori o 1914 godini kada se zavrsavaju 7 vremena neznabozaca.od razaranja Jerusalima,do rodjenja Nebeskog ili Gornjeg Jerusalima 1914 kada je Isus Hrist krunisan za kralja.....preuzeo je simbolicnu Sedekijinu krunu.
Istina je da je Carls Rasel govorio za tu godinu i to 20 godina pre nego sto ce da bude 1914.
Doduse on je mislio da ce tada da dodje do smaka sveta,da ce da dodje Isus Hrist da ih spasi ,ali se presao,kao Kolombo kad je otkrio Ameriku,mislio je da je dosao u Indiju...Ipak je njegovo otkrice veoma vazno .