1914 godina i Jehovini Svedoci

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ma nemoj?
Ja znam zasto sam napisao ovu temu,a to je radi utvrdjivanja koliko traju 7 vremena.
A ti o cemu fantaziras to je vec druga stvar.
Naravno da je cela Biblija bitna.a ova tema dokazuje da su 7 vremena iz Danilovog prorocanstva zavrsena 1914.
barem da si procitao,nego ti samo ostavis pisani trag da se kaze da je tvoja zadnja rec,nista pametno ne napises.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Opet pogađate datume...neka,neka ko zna moždavam se nekad posreći i ćorava koka nekad pogodi zrno.
Nezna čovek koja je sumanutija nauka vaša ili Jelenaša.
Kažeš baš Sedekijinu krunu će poneti :roll:

Kako sad nije bitno koje godine Isus stiže....još mu nisu stavili Sedekijinu krunu da i to vidim kako kruna šeta vazduhom jer je duh na glavi nosi.Jel će se videti kruna ili se ni ona ne vidi?
:roll:
Nemoj mrdati odavde dobar si Riki za trbušne mišiće.

Hahahaha,a da neces mozda ti da stavis krunu poslednjeg judejskog cara na glavu?
Da li uopste znas ko je bio car Sedekija?da li znas kad je propalo Judejsko carstvo u Jerusalimu,i da li znas sabiranje u matematici?Da li znas sta treba da se desi kad isus primi tu krunu?
Ako nisi znao podseticu te sta se desilo 1914 na kraju 7 vremena iz danilovog prorocanstva,I svetski rat.
Otkrivenje 12:
7 I posta rat na nebu. Mihailo i anđeli Njegovi udariše na aždahu, i bi se aždaha i anđeli njeni.
8 I ne nadvladaše, i više im se ne nađe mesta na nebu.
9 I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.
10 I čuh glas veliki na nebu koji govori: Sad posta spasenje i sila i carstvo Boga našeg, i oblast Hrista Njegovog; jer se zbaci opadač braće naše, koji ih opadaše pred Bogom našim dan i noć.
11 I oni ga pobediše krvlju Jagnjetovom i rečju svedočanstva svog, i ne mariše za život svoj do same smrti.
12 Zato veselite se nebesa i vi koji živite na njima. Teško vama koji živite na zemlji i moru, jer đavo siđe k vama, i vrlo se rasrdio, znajući da vremena malo ima.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Hahahaha,a da neces mozda ti da stavis krunu poslednjeg judejskog cara na glavu?

Ne nosim pretopljeno zlato već ručnu izradu Riki.

Da li uopste znas ko je bio car Sedekija?da li znas kad je propalo Judejsko carstvo u Jerusalimu,i da li znas sabiranje u matematici?Da li znas sta treba da se desi kad isus primi tu krunu?

Sedekija...znam,prodaje jaja na Kalenić pijaci odmah pored Bože buregdžije.
Jel misliš ono dva i dva su dva?
Znam šta će se desiti Navuhodonosor će postati prvi s dena a Rasel prvi s leva.

Ako nisi znao podseticu te sta se desilo 1914

Počeo prvi svetski rat ni manje ni više od toga ništa se nije desilo osim u glavi jednom masona kojem je mašina prolupala.

na kraju 7 vremena iz danilovog prorocanstva,I svetski rat.

Tebi nije dosadno ti skočiš nakoliko milenijuma napred a onda toliko nazad ne može te čovek za rep uhvatiti kako brzo skačeš. I šta ćemo sad sa onih sedm godina koje prođiše preko živog Navuhodonosora? Njih ćemo po prolipaloj mašini pretvoriti u vekove pa imamo svega 25 vekova koji prolaze preko Nahohodonosora on je znači živ još uvek ili je konačno ubijen od letećih Turaka ,14 te.

Otkrivenje 12:
7 I posta rat na nebu. Mihailo i anđeli Njegovi udariše na aždahu, i bi se aždaha i anđeli njeni.
8 I ne nadvladaše, i više im se ne nađe mesta na nebu.
9 I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.
10 I čuh glas veliki na nebu koji govori: Sad posta spasenje i sila i carstvo Boga našeg, i oblast Hrista Njegovog; jer se zbaci opadač braće naše, koji ih opadaše pred Bogom našim dan i noć.
11 I oni ga pobediše krvlju Jagnjetovom i rečju svedočanstva svog, i ne mariše za život svoj do same smrti.
12 Zato veselite se nebesa i vi koji živite na njima. Teško vama koji živite na zemlji i moru, jer đavo siđe k vama, i vrlo se rasrdio, znajući da vremena malo ima.

Pazi njega počeo čitati Bibliju....baš me obraova, neka si i red je bar nekad pročitati nešto iz Božjeg štiva zbog zdravlja jer nije ti lako uvek žvakati one masonske otpatke.

Ovako to ide kumašine:
1.Biblija nije knjiga za žongliranje da je ti bacaš kako želiš i zabavljaš raju već je to sveta reč pa ako ti se nekad desi da je ponovo uzmeš čitati pristupi joj sa poštovanem jer to nije masonski pamflet.

2.Biblija ima svoju hrnologiju i redosled gde je obeleženo pečatima i trubama događaji kad se koji ima dešavati tako da ne možep skakati i preskakati to možeš tamo u mraku kod Raše ali među verujućima to nemoj raditi ispadaš smešan iako si neozbiljan.

3.Otkrivenje nije opisano šta je bilo u vreme Navuhodonosora već opisuje šta će biti od Jovana apostola do kraja zato tvoji skokovi su u prazno kao i tvog lidera majstora prevare.

4.Kad je zbačen satana trajno na zemlju u kom vremenu i citat kao dokaz?
5.Na koliko vremena je zbačen satana na malo ili na dugo?
6.Koliko su Izrailjci bili bez cara i Hrama najduže vremena i šta tamo kaže hoće li biti dugo ili kratko bez svega toga?

Hajde Riki da malo vidimo da li te Raša majstor slagao sve sa vernim robijašem.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ne nosim pretopljeno zlato već ručnu izradu Riki.

Sedekija...znam,prodaje jaja na Kalenić pijaci odmah pored Bože buregdžije.
Jel misliš ono dva i dva su dva?
Znam šta će se desiti Navuhodonosor će postati prvi s dena a Rasel prvi s leva.

Počeo prvi svetski rat ni manje ni više od toga ništa se nije desilo osim u glavi jednom masona kojem je mašina prolupala.

Tebi nije dosadno ti skočiš nakoliko milenijuma napred a onda toliko nazad ne može te čovek za rep uhvatiti kako brzo skačeš. I šta ćemo sad sa onih sedm godina koje prođiše preko živog Navuhodonosora? Njih ćemo po prolipaloj mašini pretvoriti u vekove pa imamo svega 25 vekova koji prolaze preko Nahohodonosora on je znači živ još uvek ili je konačno ubijen od letećih Turaka ,14 te.

Pazi njega počeo čitati Bibliju....baš me obraova, neka si i red je bar nekad pročitati nešto iz Božjeg štiva zbog zdravlja jer nije ti lako uvek žvakati one masonske otpatke.

Ovako to ide kumašine:
1.Biblija nije knjiga za žongliranje da je ti bacaš kako želiš i zabavljaš raju već je to sveta reč pa ako ti se nekad desi da je ponovo uzmeš čitati pristupi joj sa poštovanem jer to nije masonski pamflet.

2.Biblija ima svoju hrnologiju i redosled gde je obeleženo pečatima i trubama događaji kad se koji ima dešavati tako da ne možep skakati i preskakati to možeš tamo u mraku kod Raše ali među verujućima to nemoj raditi ispadaš smešan iako si neozbiljan.

3.Otkrivenje nije opisano šta je bilo u vreme Navuhodonosora već opisuje šta će biti od Jovana apostola do kraja zato tvoji skokovi su u prazno kao i tvog lidera majstora prevare.

6.Koliko su Izrailjci bili bez cara i Hrama najduže vremena i šta tamo kaže hoće li biti dugo ili kratko bez svega toga?

Hajde Riki da malo vidimo da li te Raša majstor slagao sve sa vernim robijašem.

Bolje procitaj barem prva dva-tri moja posta za ovu temu,pa onda nesto pisi o ovom temi,a ne ovako s brda s dola.
Jesi li ti uopste cuo za prorocanstvo o 7 vremena iz Danilovog prorocanstva ?Ako jesi pile moje,kazi mi kad su pocela ,a kad su se zavrsila sa dokazima ,a ne laprdanjem onog sto si cuo u tvojoj sekti koja ne sme da jede prasetinu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
barem da si procitao

pročitao doktorat na temu knjige Danila sa sve originalnim značenjima riječi i nigdje tvoju nebulozu nisam našao.

A ti o cemu fantaziras to je vec druga stvar.

Ti maštaš da isus nije bio0 do 1914. Iako je rekao da će biti stalno sa svojim narodom do dolaska u tijelu.

Naravno da je cela Biblija bitna.

Pa tebi je nebitno što je Isus rekao da će da bude sa nama i to je prije 1914.

a to je radi utvrdjivanja koliko traju 7 vremena.

Kao što ste utvrđivali više puta kraj svijeta pa nije nijednom bio.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Jesi li ti uopste cuo za prorocanstvo o 7 vremena iz Danilovog prorocanstva ?

Kako molim...misliš ono proročanstvo o sedam godina koje se ISPUNI na Navuhodonosoru koje piše u Bibliji ili na ono masonsko iz kule karata koje traje 2520 godina pa je i Navuhodonosor živeo 2520 god. da bi se na njemu to ispunilo...:roll:
Pevoje,Danilo piše o ispunjenju tih vremena nad Navuhodonosorom u PROŠLOM VREMENU a to znači da nije u budućem jel može ovo stati pod taj kačket?
A to žongliranje svetom rečju možeš koristiti u loži a ovde među verujućima to ne prolazi jer mi znamo da se jedno proroštvo ne primenjuje dva puta i ne isti pojam u dva različita po dužini vremenska razdoblja jer da je po masonima onda Danilo nebi smeo reći ispuni se pa tih 7 vremena pređoše (prošlo vreme pevoje) preko Navuhodonosora.

Kad su prešli 7 vremena preko cara onda je on shvatio da Bog vlada svime i nije to car shvatio 1914 Riki prevatila te kula od karata i tvoj lider u satanskoj odori i satanskim učenjem.

onog sto si cuo u tvojoj sekti koja ne sme da jede prasetinu.

Ta moja sekta ti je napisala svojeručno Pismo i da nje nije bilo nje ti bi sad klečao pred kravom.
Bog reče Izrailju da nejedu prasetinu jer su mu bili sveštenstvo sveto a sve što ti po tom pitanju nije jasno ti uputi Bogu i iskritikuj Ga kako je to smeo reći.

Nego pevoje nereče ti ništa po ovom pitanju a ja čekam odgovor misleći da ćeš bar nešto naškrabati a da bi to uradio treba nešto i znaja zar ne pevoje?
Dakle:

Natrag