Ponovo velike ne istine.
Ja sam upravo to sve vreme i cinio do danasnjeg dana, odgovarajuci na tvoja, i pitanja drugih iskljucivo biblijom i biblijskim objasnjenjima, sto se tebi nije svidelo, pa si poceo da zatrpavas SVAKU temu pisanjem protiv Ellen bWhite, vredjanjem, omalovazavanjem i nje i Adventisticke crkve, neistinama, itd..
Svako moze da vidi sta si sve iznosio, a ja samo odgovarao na sve to.
Dakle, nije problem u meni - vec u tebi, jer ja sam uvek spreman da u diskusijama koristim samo bibliju, kao sto sam to uvek i cinio, ne vredjajuci nikog, vec sve cineci u duhu tolerancije.
Sto se mene tice, ja nikakvu diskusiju ne moram ni da voodim, niti da iznosim bilo kakvo ucenje Adventista, sto nikada nije ni bila moja inicijativa, vec se diskusija uvek odvijala tako - sto su protivnici sami pokretali teme o odredjenom ucenju Adventista sa tvrdnjom da je pogresno, i tada sam ja pisao da bih to ucenje opravdao i pokazao kao ispravnim i potpuno biblijskim.
Dakle, nemoj pisati o Adventistima, posebno ne ruzno, pa nece biti ni potrebe da se odgovara na takve komentare.
Ili jednostavno zatvori oci, nemoj diskutovati sa mnom, niti obracati paznju na ono sto ja pisem.
Jednostavno ti iznosi svoje a ja cu svoje, nezavisno od bilo kakve zajednicke diskusije, i ponasaj se kao da ja ne postojim na forumu, kao sto cu i ja to isto ciniti.
Pozdrav!