Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da li je Miler pogresno razumeo dogadjaj koji je trebao da se odigra 1844?

JESTE.

I Ellen White nije sve razumela.

Dakle.

99,99 posto se ispunilo sto mi je Gospod otkrio.

A evo odgovora.

Sto se tice mojih predvidjanja 99,99 % onoga sto mi je Bog pokazao se ispunilo.

I pocetak sudova 2011 pracenim zemljotresom u Japanu i Krajstchurch- u, i poplave 2014 u Srbiji i okolini, i pojava Korone 2020, i pocetak zavrsnih dogadjaja 2021.

Ono sto mi je Bog pokazao, je to da je 2022 godina u kojoj ce se odigrati dogadjaji od presudnog znacaja za zavrsetak dela na zemlji.

MOJ LICNI zakljucak je bio da ce tada Bog objaviti sebe, i Hristos doci.

Ali, to je bio pocetak svetskog rata.

Dakle, jedino je to bio pogresan zakljucak na osnovu Bozjeg otkrivenja.

Ali mi on nije otkrio da ce Hristos tada doci, vec da je to vreme kljucno za zavrsetak dela i Hristov dolazak.

Naravno, Hristos ce doci nakon jesenjeg perioda, da bi ispunio starozavetne jesenje praznike koji ukazuju na njegov dolazak u slavi.

22 oktobra ce se zavrsiti vreme milosti, nastupiti sedam poslednjih zala, tisina na nebu od prorockih po sahata, i Hristos doci pred kraj godine.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
GOL U 5 MINUTI MEČA POSTIGAO ALEKSANDAR MITROVIĆ

Zašto si ovo obrisao sa profila?
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
99,99 posto se ispunilo sto mi je Gospod otkrio.
Zašto si ovo obrisao sa FB profila?

Dobro je napisao Solomon "Lud vjeruje svašta"

Golom Slavoljuba Srnića u 22 minutu, Crvena Zvezda izvojevala pobedu nad Kelnom.


- ( Broj 22 je već gore opisan ).

Ime Slavoljuba Srnića daje zbir 204.

- Od proklamovanja deklaracije o nezavisnosti Amerike 1776 godine, do smrti predsednika bivše SFRJ 1980 godine - prošlo je 204 godine.

- Od početka prvog Srpskog ustanka 1804 godine, do 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo Adventističke crkve ( ne i crkvu ), zbog odbacivanja dela probuđenja i reforme, i delo predao u ruke onih koje je podigao za ovu službu - prošlo je 204 godine.

- Od 1798 godine, kada je Napoleonova vojska ušla u Rim i zarobila Rimskog papu, čime je zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu, čime je okončan mračni srednji vek, do mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine - prošlo je 204 godine.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.352
Evo što je još jedan "gatar na golove i sotonine fore", William Miller, izjavio nakon što su mu se 'gatke' za Isusov dolazak 1843. i 1844. izjavovile.

A sada, moja draga braćo, dopustite mi da budem jasan. Nadam se da su svi koji su vrijedni spasenja dovoljno ponizni da podnesu moju opomenu, i namjeravam je dati iz najiskrenijih motiva i s najljubaznijim osjećajem svoga srca.

Uzroci koji zahtijevaju kaznu 'Božju ruke' nad nama bili bi, po mom skromnom mišljenju, oholost i fanatizam.

Oholost
je djelovala na mnogo načina. Svoju pobjedu u raspravi nad našim protivnicima pripisali smo sebi. Tražili smo počasti ili pljesak ljudi, više nego Boga. Mi smo, neki od nas, tražili da budemo vođe, umjesto da budemo sluge; previše se hvale našim radom.

Fanatizam. Znam da su nas naši neprijatelji optužili za ovo prije nego smo bili krivi, ali to nas ne opravdava. Ponekad su se naši sastanci odlikovali bukom i zbrkom, i – oprostite mi, braćo, ako se prestrogo izražavam – činili su mi se više sličnim Babilonu, nego svečanom skupu pokajnika koji se klanjaju u poniznom štovanju pred svetim Bogom. (MEMOIRS OF WILLIAM MILLER, Sylvester Bliss)
-----------------
Evo iz "najprvije :) ruke". Čovjek priznaje grešku i točno navodi kakve je plodove donio "Adventni" ili Milleritski pokret, pogotovo u svojoj kulminaciji 1843.-1844. godine. A plodovi su, priznaje i svjedoči William Miller, oholost i fanatizam, što je još jedan dokaz da nije bio vođen od Duha Svetoga, nego od sotone.
 
Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Ovako kako se izrugujete ovom čovjeku koji je vaš brat u vjeri tako bi se komotno neko mogao izrugivati i sa Ellen White koja realno ne odgovara uvjetima Starozavjetnog proroka.
Ponovljeni zakon 18,22: Kad prorok govori u ime Jahve pa to ne bude i riječ se ne ispuni, onda je to riječ koje Jahve nije kazao. U drskosti je taj prorok govorio. Nemoj od njega strahovati!

On je slobodan u crkvi koja tvrdi da je imala živog proroka na razini Starozavjetnih proroka govoriti da je njen nasljednik, jer bi to trebao biti kontinuirani slijed... najlakše je reći njeni spisi govore -- a ne, ne... ne ide to samo tako... Proučite malo tu temu

Izreke 19:29a Pripravljene su kazne podsmjevačima
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top