Znak da je Armagedon blizu

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja bih voleo da se crkva probudi, da primi pomazanje Svetim Duhom, i da Bog kroz nju obavi svoje delo.

Ali, crkva se pretvorila u mrtvo polje kukolja.

Ali Bog ce sve uskoro urediti.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pisi sta god zelis, to je tvoja stvar, opadacu brace, i zli covece.

Kakvo ludilo u objavi koju si dao na FB.

SVEDOCANSTVO U VEZI OTKRIVENJA O POCETKU POSLEDNJIH DOGADJAJA 2021 GODINE
Draga braco i sestre.
U noci 28 januara 2020 godine ukazano mi je na to da ce zavrsni dogadjaji svetske istorije, i zasigurno - vreme kada ce sam Bog objaviti sebe svetu - odpoceti 2021 godine.
U nocnom vidjenju u kome su mi pokazani odredjeni kataklizmicki dogadjaji koje sam pratio kao posmatrac, jedna osoba je glasom punim svecanosti i iscekivanja nekome ko je stajao naspram nje izgovorila sledece reci: "POSLEDNJI DOGADJAJI CE ODPOCETI 2021 GODINE"
Nakon sto sam se probudio uputio sam molitvu Gospodu da mi iz svoje reci da potvrdu ovog otkrivenja ukazom na tekst koji bi potvrdio ono sto mi je pokazano u ovom nocnom vidjenju, a to je 21 godina.
Uzeo sam rec Bozju i otvorio njene stranice.
Tekst koji je stajao predamnom je glasio "Dvadeset i jedna godina bijaše Sedekiji kad poče carovati, i carova jedanaest godina u Jerusalimu" ( 2 knjiga dnevnika 36. 11 ).
Sklopio sam stranice i ponovo se pomolio Gospodu da mi jos jedanput da potvrdu slicne sadrzine iz svoje reci.
Kada sam taj drugi put otvorio stranice pisma, predamnom je stajao identicni tekst, samo iz druge knjige biblije, tacnije iz knjige proroka Jeremije 52. 1, a tekst je glasio: "Dvadeset i jedna godina bijaše Sedekiji kad poče carovati, i carova jedanaest godina u Jerusalimu. Materi mu bješe ime Amutala kći Jeremijina, iz Livn" ( Jeremija 52. 1 ).
U ovim identicnim tekstovima je data jos jedna potvrda, a to je jedanaest godina o kojima sam pisao u ranijim svedocanstvima, koje se u kontinuitetu protezu kako u pismu,tako i u pojedinim istorijskim dogadjajima.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kako ne idu? Zar je Hristos vojnicima branio sluzbu? Priseti se malo..

Isus daje slobodnu volju, ali je u kontekstu biblije ocigledno da Hriscani ne treba da idu u rat.

Jovan krstitelj je jednom prilikom rekao Rimskim vojnicima kada su ga upitali sta da cine.

"Pitahu ga pak i vojnici govoreći: a mi šta ćemo činiti? I reče im: nikome da ne činite sile niti koga da opadate, i budite zadovoljni svojom platom" ( Luka 3. 14 )

Naravno, Jovan nije odobravao to sto su oni u vojsci, ali je shvativsi njihovu poziciju u kojoj su se u tom trenutku nasli, iz okolnosti najveceg zla izvukao nesto dobro.
 
Natrag
Top