Adventisti i Elen Vajt

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Znam ja to, no oni ne znaju. Jer da znaju, ne bi stotine stranica piskarali svoje budalaštine. Ne bi "evangelizirali" svojim suludostima.

Pismo je jasno, da jasnije ne može biti, ali samo ako se tumači onako kako to čini Crkva. A, ukoliko se tumači kako to oni tumače, doslovno vodi u apostazu, a onda i u ludilo.

Hvala na tako divnom, opširnom objašnjenju, punom smisla, argumenata podržanih stihovima iz Biblije.

Ne treba preprečiti put
Neka oni koji pišu za naše časopise ne upućuju neljubazne napade ili nagoveštaje, kojima će sigurno naneti štetu ili preprečiti put, onemogućiti nam da obavimo delo koje treba da obavimo da bismo dosegli sve klase, uključujući i katolike. Naše je delo da istinu govorimo u ljubavi, i da ne mešamo sa istinom neposvećene elemente neobraćenog srca, da govorimo i ono što podseća na isti duh koji gaje naši neprijatelji. Svi oštri napadi će nam se vratiti u dvostrukoj meri kada se moć nađe u rukama onih koji mogu da se posluže njome na našu štetu. {EP 239.1}
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.352
Ti nemaš veze sa HAC i to mi je sada javljeno, nemoj ovde da nas brukaš. Sada sam se čuo i sa mnogima iz crkve, ti odavno nisi adventista.

Možeš ti ovde da govoriš da jesi, HAC se o tebe ogradila.

Znači, ti i tvoji ste zajašili "HAC". Sad se tebe pita. Sad ćeš ti određivati i što će sljedbenici Ellen White vjerovati. Pretpostavljam da ćete prvo odbaciti "pogansko i sotonsko Trojstvo".
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Laodikeja je jedan od onih koji nas napadaju sa strane, dakle nije član HAC.

Čovek deluje samostalno kao i P4. Kaže da je adventista, ali nije.

I to odavno nije.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Stvarnoslap.

Ja se ovom prilikom ogradjujem o sve sto Tripo napise, i ja sam mu napisao sve u oci.
On je sramota nad sramotama, rusitelj crkve i njenog ugleda, bezboznik bez premca.

Dok mi Gospod ne pokaze drugacije, to je moj stav. ——----------------------------
Ovo ti lažni adventisto neće pomoći. Sada hoćeš da ih ubeđuješ da si pravi. Bezakonici će ti poverovati jer hoće da se naslađuju tvojim besmilicama. Pa tvoja nauka je gora od njihove. Brukaš HAC.
 
Natrag
Top