VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Ti nemaš veze sa HAC i to mi je sada javljeno, nemoj ovde da nas brukaš. Sada sam se čuo i sa mnogima iz crkve, ti odavno nisi adventista.
Možeš ti ovde da govoriš da jesi, HAC se o tebe ogradila.
Adventistu ne cini formalna pripadnost crkvi i njegovo ime u crkvenim knjigama, vec zivot po biblijskim principima, i njegovo ime zapisano u nebeskim knjigama.
Ja sam Adventista, i Bog me kao takvog prihvata, a za tebe i ostale koji se samo formalno nazivaju Adventisti nisam siguran.
Ne govorim o vernim iskrenim Adventistima, ali je pitanje da li njih danas uopste ima unutar crkve.
Sto se tice mog iskljucivanja - crkva je odbacila Bozje delo probudjenja i reforme, i iskljucila bracu pozvanu na tu sluzbu, a meni je to Bog jos u pocetku pokazao - da cu biti iskljucen, ali mi je tom prilikom uputio i poruku "da ce oni koji me iskljuce sami biti iskljuceni iz Bozjih redova i njegovog carstva ako se ne pokaju i prihvate ponudjenu milost za probudjenje prave poboznosti.
Evo tog iskustva koje sam opisao u mom prvom svedocanstvu za crkvu:
""Prvo iskustvo u vidu noćnog viđenja imao sam krajem 2001. godine, u kome mi je Gospod pokazao da ću u određenom trenutku biti isključen iz redova Adventističke crkve zbog prihvatanja ovog dela reforme.
U noćnom viđenju sam se nalazio u zgradi Hrišćanske Adventističke crkve u ulici Radoslava Grujića broj 4 u Beogradu. Obilazio sam određene prostorije u zgradi.
U jednom trenutku sam izašao u crkveno dvorište a zatim obišao oko zgrade i došao do glavnog ulaza.
Tu, na trotoaru, izvan kapije, bio je postavljen veliki sto za kojim su sedeli članovi crkvenog odbora i jedan od vodećih propovednika u Beogradu, i razgovarali.
U jednom trenutku, pomenuti propovednik je ustao i glasno rekao: "Dragan Mićić da se isključi iz crkve".
Ja sam sve to posmatrao sa unutrašnje strane kapije, stojeći sa desne strane, iza jednog dela stepeništa.
Kao što sam napomenuo, ovim otkrivenjem, Gospod mi je pokazao da ću u određenom trenutku biti isključen iz redova Adventista, ali da će oni koji me isključe sami biti isključeni iz redova Božjeg naroda i da će se naći izvan kapije Božjeg carstva i Novog Jerusalima ako se ne pokaju i ne prime ponuđenu Božju milost koja ih poziva na probuđenje i reformu života""
Poslednja izmena: