Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
A gde je narod tu je i crkva ili skupstina. Tako da religije su daleko od toga da su doslovno unistene.
Ne moze religija biti "doslovno unistena", kako to zamisljas, da politicari kazu narodu "religija je zabranjena"?
Pa to bi samo vratilo narod u crkve!
Ni komunizam nije to uspeo, pa nece niko!
Religija moze biti unistena jedino iznutra i spolja kroz ateizam evoluciju i vaspitanje, a to se vec desilo na zapadu!
U Srbiji jos tu i tamo ima zivota, ali se gasi! Ti nisi bio na zapadu pa ne znas kako je..
Nadalje,tako uskracujes pravo Bogu da preko politicara unisti religije ,jer kako ce da ih uniste ,ako si ih ti svojim recima vec unistio
Pa nece politicari doslovno unistiti religiju. I Pavle pise, da ce "covek bezakonja sesti u crkvi Bozjoj pokazujuci sebe da je bog" i da ce ga Gospod Isus "ubiti svetloscu dolaska svojega". U koju to crkvu da sedne antihrist ako budu unistene sve crkve da ih nema?
Znaci, religija mora postojati sve do samog kraja, do vremena kada ce sam Gospod intervencijom s neba spaliti antihrista.
Kako to da su naprimer u Rusiji ,Kini i jos nekim zemljama zakonom zabranjeni i JS i religia JS,gde se nasa braca zatvaraju na dugogodisnje kazne robije,
A tek sta ce njine religije da ocekuje?
I da li to sprecava vas da se sastajete i da odrzavate bogosluzenja? Ne! To vas jos podstice!
Isto tako, kada bi oni zabranili religiju, narod bi se jos vise okrenuo veri, dobili bi suprotan efekat! Zato oni nece to direktno uraditi!
J.S su izuzetak, religija je dozvoljena i bice do kraja..
Mozda nisi primetio da postoji mnogo znakova koji pokazuju da zivimo u vremenu kraja,ali sama Velika Nevolja pocinje kad ljudi budu proglasili MIR I SIGURNOST preko UN.
Odavno je to proglaseno, pa sama povelja UN garantuje svima mir i sigurnost, jednaka prava!
Svi se pozivaju na UN samo radi licnih potreba .Pogazili su bezbroj Rezolucija i vi im ljudi jos uvek verujete na rec?
Ko veruje UN? Oddakle ti to da ja verujem njima?
Zar ne znate da je Bog Jehova taj koji ce uspostaviti Mir preko svoga Kralja Isusa Hrista,zakonitog naslednika cara Davida loze.
Svaki Mir koji ljudi naprave je kratkotrajan i iz kompromisa a ne iz prave bratske ljubavi....al ajde...
Sto meni ovo govoris? Ko se jos od Hriscana uzda u zemaljske institucje UN i nauku, da ce obezbediti trajan mir sigurnost na zemlji?
To propovedaj nehriscanima!