Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Zbog zaluđenosti i straha. Kombinacija zaluđenosti i straha, strašnija je od hidrogenske bombe. Strašnija je od milijun koronavirusa. Strašnija je od na jednom mjestu okupljenih ništarija - Soroša, Gates-a, Rockfellera, .....
Svim antikristovskim pokretima dopušteno je slobodno djelovanje u svijetu, pa tako i jehovistima.
Da li se ti to ismevas ovim biblijskim stihovima ispod???
1.Кор1:Јер писано је: „Уништићу мудрост мудрих и одбацићу памет паметних.“ 20 Где су мудраци овог света* Где су познаваоци Закона? Где су они који воле расправе? Зар Бог није мудрост света претворио у лудост? 21 Јер иако свет својом мудрошћу није упознао Бога, Бог је у својој мудрости одлучио да лудошћу онога што се проповеда спасе оне који верују.22 Јудејци траже чудесне знакове, Грци траже мудрост, 23 а ми проповедамо Христа прибијеног на стуб, који је Јудејцима камен спотицања, а људима из других народа лудост.
Matej 24:14 Ова добра вест о Краљевству проповедаће се по целом свету за сведочанство свим народима и тада ће доћи крај.
Matej 28:19,Зато идите и стварајте ученике од људи из свих народа, крстећи их у име Оца и Сина и светог духа, 20 учећи их да се држе свега што сам вам заповедио. И ја сам с вама у све дане до свршетка овог поретка .