Ti kao da ne znas svoju teologiju!
Tekst kaze:
"JERUSALIM CE GAZITI NEZNABOSCI DOK SE NE ISPUNE VREMENA NEZNABOZACA"
Po vasem ucenju, 'vremena neznabozaca' su se zavrsila 1914. (tih 7 vremena ili 2520 godina).
Medjutim, jerusalim i dalje "gaze neznabosci" sto prema prorocansrvu ne moze biti nikako!
Gazenje jerusalima, treba da stane onog momenta kad se ta vremena "ispune"?
I da li je gazenje stalo? Nije!
Prema tome, to je dokaz, da vam je prorocanstvo lazno! Da ste ovo fabrikovali!
Razumnom je dosta!
Dragi moj Mire,
Ti ides sa jedne teme na drugu kako ti se cini,ili odgovara,i tu je tvoja velika greska.
Eto ja sad ako pocnem da ti pricam o
Nebeskom Jerusalimu,to ce vec biti druga tema.
Ali ovo je tema o blizini Armagedona...
na temi hronologija JS sam ti dao osnovne stvari da proveris,pa da ovde samo skratim.
1914 godine se izvrsavaju 7 vremena koja traju od oduzimanje krune Sedekiji 607PNE do davanja krune Isusu 1914NE.
Te 1914 godine Isus kao kralj prvo zbacuje sotonu i njegove demone na zemlju i tada pocinje pocetak stradanja iz Mateja 24 :
8 A to je sve početak stradanja.
Evo ,ovo sada je vec 106 godina ,i ceo svet je na prekretnici.
Da li mislis da je nekad zemlja kao planeta bila pred unistenjem da nestane?
Otkrivenje 11:
18 I neznabošci se progneviše, i dođe gnev Tvoj i vreme mrtvima da se sudi, i da se da plata slugama Tvojim, prorocima i svetima, i onima koji se boje imena Tvog, malima i velikima,
i da se pogube oni koji zemlju pogubiše.
Da li je ikad pre bilo u ovoj meri zagadjena i zemlja i vazduh i voda???
Nadalje ocekujemo da se proglasi Mir i sigurnost za ceo svet preko UN
1.Solunjanima 5:
1 A za čase i vremena, braćo, nije vam potrebno pisati;
2 Jer sami znate jamačno da će
dan Gospodnji doći kao lupež po noći.
3
Jer kad kažu: Mir je, i nema se šta bojati, onda će iznenada napasti na njih pogibao kao bol na trudnu ženu, i neće uteći.
Eto ova korona je i ujedinila svet,pa se ceka da se ljudi ujedine,a kad ce to tacno biti ne znam,ali ide se ka tome,a ti gledaj na koju ces stranu...tada ce lazna religija biti prva na udaru...