- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Dakle, bezbožnici, jehovci i vi EGWisti mantrate iste besmislice.
Pa šta se drugo osim besmislica i može očekivati od Milerita?
Sam pokret je definicija besmislice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dakle, bezbožnici, jehovci i vi EGWisti mantrate iste besmislice.
Papi je jutros stigao telegram, zemljotres 3,3 Rim.
Završio ti kod Laodikeje "večernju školu demonologije, numerologije i gatanja". Sad biste mogli ti i Laodikeja, s jednim velikim transparentom na kojem piše datum Isusova dolaska, pješice obilaziti Balkan.
Završio ti kod Laodikeje
"večernju školu demonologije, numerologije i gatanja".
Ja sam upravo to i cinio ulicama Beograda u proteklih dva mneseca, postavljajuci pano sa porukom o vremenu kraja i Hristovom skorom dolasku, i deleci svedocanstva.
Ja sam upravo to i cinio ulicama Beograda u proteklih dva mneseca, postavljajuci pano sa porukom o vremenu kraja i Hristovom skorom dolasku, i deleci svedocanstva.
U jednom danu me je fotografisalo nekoliko novinara, i desetine ljudi.
Cak je izasao i neki tekst u vezi toga.
Šta? Ja njega kritikujem kao i vas. Laodik. niko ne uzima za ozbiljno u HAC.
To se nikada ne radi tako. Ništa nisi naučio od apostola Pavla. Samo si ispao smešan i fanatizovan ljudima koji su udaljeni miljama od Biblije.
A dokaz da to ne daje efekta imamo u Bibliji na više mesta. Samo za razliku od vremena u kom ti to radiš u vreme Isusa su svi bili zainteresovani za te teme. Radeći ispravnu stvar u pogrešno vreme je isto što i raditi pogrešnu stvar.
Ti uopšte ne poznaješ psihologiju i način razm. tradicionalnih vernika i ateista koji su najviše i videli to.
Isto je radio i pastor iz Pančeva samo jedne druge protest. crkve i nije imao gotovo nikakvog efekta.
Dobro sam rekao od tvoje propo. adventizma nema ništa.
Kao da si ti manje smiješan i fanatiziran i manje udaljen od Biblije, klanjajući se "proročici koja je govorila u drskosti" i naučavajući jehovističke hereze.
Zato se vas dvojica ipak morate udružiti. Prvo, puno veći transparent možete nosati po Beogradu, i drugo, dvojica ste pa kad Isusa malo pritisnete možda i siđe.
Zemljotres koji je pogodio Rim, epicentar je 6 km od Vatikana.