- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
Pa sa desne se i vozi,osim ako likuša nije vozila u Engleskoj... :fool::fool::fool:
Mora da je vozio sa njene ......leve strane......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa sa desne se i vozi,osim ako likuša nije vozila u Engleskoj... :fool::fool::fool:
Da li mislite da su zene losi vozaci..kao sto vlada misljenje medju muskarcima.ili mislite da su veste i dobri vozaci mozda cak i bolji od muskaraca?
Ja mislim da su žene sjajni vozači.
... tu nema prigovora ...
Ja slucajno imam malog BMW-a od nekoliko hiljada kubika,visoka sam metar i sumska jagoda i ipak vozim i bocno parkiram bez problema,a tebi sto je to smesno,meni je smesno.Juce sam videla coveka od 50-ak godina kako se jadnicak vrti po putu sa nekim malim Fijatom,pokusavajuci da okrene auto,ako nije 15 puta ubacio u rikverc nije ni jednom,doslo mi je da mu ja okrenem auto,ali,ipak,on je musko,zna da vozi!Meni bi bilo smešno da vidim žensku kako vozi Mercedes ili BMW od par hiljada kubika
Mislim da bi bilo kome bilo neobično da vidi ženu kako vozi ekstra besan auto sa 3.000 ili 4.000 kubika i verujem da će se mnogi složiti sa tim.