- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
Pa sa desne se i vozi,osim ako likuša nije vozila u Engleskoj... :fool::fool::fool:
Mora da je vozio sa njene ......leve strane......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa sa desne se i vozi,osim ako likuša nije vozila u Engleskoj... :fool::fool::fool:
Da li mislite da su zene losi vozaci..kao sto vlada misljenje medju muskarcima.ili mislite da su veste i dobri vozaci mozda cak i bolji od muskaraca?
Ja mislim da su žene sjajni vozači.
... tu nema prigovora ...![]()
Ja slucajno imam malog BMW-a od nekoliko hiljada kubika,visoka sam metar i sumska jagoda i ipak vozim i bocno parkiram bez problema,a tebi sto je to smesno,meni je smesno.Juce sam videla coveka od 50-ak godina kako se jadnicak vrti po putu sa nekim malim Fijatom,pokusavajuci da okrene auto,ako nije 15 puta ubacio u rikverc nije ni jednom,doslo mi je da mu ja okrenem auto,ali,ipak,on je musko,zna da vozi!Meni bi bilo smešno da vidim žensku kako vozi Mercedes ili BMW od par hiljada kubika![]()
Mislim da bi bilo kome bilo neobično da vidi ženu kako vozi ekstra besan auto sa 3.000 ili 4.000 kubika i verujem da će se mnogi složiti sa tim.