- Učlanjen(a)
- 22.03.2010
- Poruka
- 346
Nema ljutnje, ali kota nije napisao Noju nego Noj!
A ma urednice pisi kako hoces a oni su svi zavrsili kao u onom vicu,masi masi rukicama ebiga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nema ljutnje, ali kota nije napisao Noju nego Noj!
Naravno, kota, piši kako hoćeš, ja te samo malo bockam, nećeš se ti naljutiti, zar ne?A ma urednice pisi kako hoces a oni su svi zavrsili kao u onom vicu,masi masi rukicama ebiga
Naravno, kota, piši kako hoćeš, ja te samo malo bockam, nećeš se ti naljutiti, zar ne?
Možemo mi da razmišljamo i ne budemo iskvareni koliko god hoćemo ali to uopšte ne utiče na zemljotrese jer prirodni zemljotresi su pojava koja ne zavisi od naše volje , mi uglavnom ne možemo čak ni da ih predvidimo . Jedino što možemo da uradimo to je da gradimo čvršće kuće.Šta misliš može li čovek da zaustavi zemljotrese.Ima program za očitavanje zemljotresa danas ih je bilo 19 u svetu oko 4.0 jedan je bio 6.3 srećom na otvorenom moru.Zemljotresi su znak ili upozorenje da razmislimo malo o nekim stvarima a činjenica je da je ovaj svet iskvaren.
Kota drug,:yea:
Hajde ti meni ovo objasni.
Da li bi u slučaju da svi građani Srbije prihvate pravoslavnu veru i postanu uistinu iskreni vernici u Srbiji zemljotres bio nepoznata pojava.
Ako to urade i svi Srbi pod kapom nebeskom i recimo Jurivaka tvrdoglavo zadrži svoj ateistički stav onda, puj pike ne važi, tras 8 stepeni po tintari.wacko2
ps. Jurivaka sry, morao si ti kao primer. smile3
OK. Priznajem da si teško mogao naći bolji primjer od mene, za ono što si htio da kažeš. Ja pristajem da budem paradigma ateizma, ali samo do neke mjere. Zar nisi vidio kakve nade u mene polaže kota?ps. Jurivaka sry, morao si ti kao primer. smile3
Kota, ako ću ja spasiti Srbiju od zemljotresa i drugih pogroma koje pominješ, računaj na mene!!!Ja ne znam da li je ovo ispravno u Bozijim ocima ali po meni je nas urednik Jurivaka ispravniji od vecine.Ovo mislim iz prostog razloga sto on jednostavno ne veruje i ne pripada nikome a to je po meni ispravnije nego otici u raznorazne sekte.Mozda ce Gospod jednog dana otkriti nasem uredniku svoje postojanje pa ce nas Jurivaka biti veci vernik od nas sviju.