Zemljotres!

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Naravno, kota, piši kako hoćeš, ja te samo malo bockam, nećeš se ti naljutiti, zar ne?

Ako mi verujes u brzini sam pisao cekala me devojka pa nisam skontao ni sta sam napisao.Kota se vise ne ljuti samo opusteno sve mi je ravno do mora.A i dva puta sam malopresmile3 tako da sad moze sve da se trese ne zanima me.:dance2:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Koto , ostavi se tih staraca i drž se te devojke !

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Šta misliš može li čovek da zaustavi zemljotrese.Ima program za očitavanje zemljotresa danas ih je bilo 19 u svetu oko 4.0 jedan je bio 6.3 srećom na otvorenom moru.Zemljotresi su znak ili upozorenje da razmislimo malo o nekim stvarima a činjenica je da je ovaj svet iskvaren.

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Kota drug,:yea:
Hajde ti meni ovo objasni.
Da li bi u slučaju da svi građani Srbije prihvate pravoslavnu veru i postanu uistinu iskreni vernici u Srbiji zemljotres bio nepoznata pojava.
Ako to urade i svi Srbi pod kapom nebeskom i recimo Jurivaka tvrdoglavo zadrži svoj ateistički stav onda, puj pike ne važi, tras 8 stepeni po tintari.wacko2

ps. Jurivaka sry, morao si ti kao primer. smile3

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Šta misliš može li čovek da zaustavi zemljotrese.Ima program za očitavanje zemljotresa danas ih je bilo 19 u svetu oko 4.0 jedan je bio 6.3 srećom na otvorenom moru.Zemljotresi su znak ili upozorenje da razmislimo malo o nekim stvarima a činjenica je da je ovaj svet iskvaren.
Možemo mi da razmišljamo i ne budemo iskvareni koliko god hoćemo ali to uopšte ne utiče na zemljotrese jer prirodni zemljotresi su pojava koja ne zavisi od naše volje , mi uglavnom ne možemo čak ni da ih predvidimo . Jedino što možemo da uradimo to je da gradimo čvršće kuće.
Postoje antropomorfni zemljotresi, tu samo ime govori da su čovekove aktivnosti glavni uzročnici takvih zemljotresa (bombardovanje , razna rušenja npr. brane, klizišta koje je čovek izazvao itd.). Međutim zemljotres u Kruševcu nije antropomorfni već prirodni .

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Kota drug,:yea:
Hajde ti meni ovo objasni.
Da li bi u slučaju da svi građani Srbije prihvate pravoslavnu veru i postanu uistinu iskreni vernici u Srbiji zemljotres bio nepoznata pojava.
Ako to urade i svi Srbi pod kapom nebeskom i recimo Jurivaka tvrdoglavo zadrži svoj ateistički stav onda, puj pike ne važi, tras 8 stepeni po tintari.wacko2

Dobro pitanje svaka cast:yea:Isto ovo pitanje sam postavio mnogim monasima iz manastira koje sam obilazio_Oni su mi dali sledeci odgovor,Kada bi se 80% Srba pokajali za svoje velike grehove:cedomorstvo,hula na Gospoda,nanosenje zla jedni drugima,pohlepa,izdaja,vracanje i gatanje,ne postovanje posne slave kada pada u post npr,kada je slava sveti otac Nikola vise od pola Srba mrsi tu slavu sto je veliki greh,Vaskrsnji post skoro niko ne posti a to je najstroziji post i posti se na vodi,ne odlazenje u crkvu nedeljom i velikim svecima itd...Kada bi Srbi ovo sve poceli da primenjuju Gospod ne samo da nebi davao zemljotrese vec bi Srpska drzava bila toliko zasticena od svakoga zla da nam niko nebi mogao naneti zlo.Kosovo nam je uzeto zbog nasih grehova dok je albanka radjala po devetero Srpkinja je svoje ubijala u utrobi e zbog svega ovoga Gospod je odlucio da nas kazni i ovo jos nije nista sta sve ide na nas.Gospod posalje zemljotres kao znak upozorenja a Srbin to objasnjava kako je to samo pomeranje ploca i opet ostaje u grehu.Samo cekam objasnjenje takoznaih Srba kada zemljotres sravni Beograd,kada se odvoji Vojvodina,Raska oblast sta ce onda i kakve komentare da daju.Ja i ti i mnogi sa ovog foruma cemo doziveti kada Krusevac postane glavni grad i dodje nas car iz Rusije potomak Nemanjica i u njemu ce biti sediste Pravoslavne crkve a do tada moramo da prodjemo pakao.Samo sto mene iznenadjuje kojom se brzinom sve odvija ja licno nisam ocekivao da ce to jos poceti ali sam ostao zatecen.Ja u ovo sto sam napisao necu nikoga ubedjivati neka svako radi kako misli da treba i postujem svako misljenje a videcemo rezultat na kraju.Ja ne znam da li je ovo ispravno u Bozijim ocima ali po meni je nas urednik Jurivaka ispravniji od vecine.Ovo mislim iz prostog razloga sto on jednostavno ne veruje i ne pripada nikome a to je po meni ispravnije nego otici u raznorazne sekte.Mozda ce Gospod jednog dana otkriti nasem uredniku svoje postojanje pa ce nas Jurivaka biti veci vernik od nas sviju.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
OK. Priznajem da si teško mogao naći bolji primjer od mene, za ono što si htio da kažeš. Ja pristajem da budem paradigma ateizma, ali samo do neke mjere. Zar nisi vidio kakve nade u mene polaže kota?:)

Ja ne znam da li je ovo ispravno u Bozijim ocima ali po meni je nas urednik Jurivaka ispravniji od vecine.Ovo mislim iz prostog razloga sto on jednostavno ne veruje i ne pripada nikome a to je po meni ispravnije nego otici u raznorazne sekte.Mozda ce Gospod jednog dana otkriti nasem uredniku svoje postojanje pa ce nas Jurivaka biti veci vernik od nas sviju.
Kota, ako ću ja spasiti Srbiju od zemljotresa i drugih pogroma koje pominješ, računaj na mene!!!
Spreman sam da se ponovo krstim, ako treba!:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
I ja sam spreman. Ali,
recimo drmne 9 stepeni u komšiliku. wacko2
Lele ti si majci sorry

Natrag