Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo hocu da vas podsetim na prorocanstvo svetog monaha Tadeja Vitovnickog i svetog starca Gavrila da ce zemljotres sravnati Beograd i jos neka mesta u Srbiji zbog velikog Bogoodpanistva Srpskoga naroda od vere Pravoslavne!Napustili smo sveto Pravoslavlje koje nam ostavise nasi preci a sveti Otac Sava Nemanjic je rekao dok god se drzite Pravoslavlja i tipika kojeg sam napisao bice dobro Srbiji a kada to pogazite ide kazna.Kada se ovo desi neka nas nesretni patrijarh Irenej poziva jos onu zmiju od pape u Srbiju i hoce ekumenizam!Nemojte nista da se cudite ovo je samo pocetak jednog velikog stradanja koje smo zasluzili Srbi su sada gori nego pred Kosovom 1389.god.. Evo citam knjigu i sve ide kao sto su rekli ovi pomenuti svetitelji.
Šta kažu veseli starci , koji brojevi lotoa će se izvući ?
Dodato posle 13 Sati 55 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Mozda je ovaj moj post za neke previse grub ili ko zna sta ce sve da pomisle drugi ali verujte mi braco i sestre ja stvarno ne znam na koji nacin da vas probudim i dokazem da smo mi kao nacija zapali u toliki jad i cemer da nema reci da se opise.Pa zar mora da se sve ovo izdesava sto sam gore naveo da bi ste mi poverovali?Ja stvarno ne mogu da verujem da ljudi hodaju zatvorenih ociju i nista ne kontaju ko naki nobovi,pa kuces dalje kad evo na kraj krajeva dokle smo stigli kad ismevamo svete ljude koji su celi svoj zivot samo postili i Bogu sluzili. Nama i oni nisu pravi vec se sa njima i ono sto su predskazali zbijamo sale.
Samo hocu da vas podsetim na prorocanstvo svetog monaha Tadeja Vitovnickog i svetog starca Gavrila da ce zemljotres sravnati Beograd i jos neka mesta u Srbiji zbog velikog Bogoodpanistva Srpskoga naroda od vere Pravoslavne!Napustili smo sveto Pravoslavlje koje nam ostavise nasi preci a sveti Otac Sava Nemanjic je rekao dok god se drzite Pravoslavlja i tipika kojeg sam napisao bice dobro Srbiji a kada to pogazite ide kazna.Kada se ovo desi neka nas nesretni patrijarh Irenej poziva jos onu zmiju od pape u Srbiju i hoce ekumenizam!Nemojte nista da se cudite ovo je samo pocetak jednog velikog stradanja koje smo zasluzili Srbi su sada gori nego pred Kosovom 1389.god.. Evo citam knjigu i sve ide kao sto su rekli ovi pomenuti svetitelji.
Prvo da pohvalim Jokshir-a na dobrom odgovoru ja pisem bez ikakve zle namere on je to shvatio samo sto moram prihvatiti cinjenicu da svi ne gledaju na stvari kako ja to vidim.A sad tebi da odgovorim black more,pitao si me zasto to ne javim ostalim ljudima.Pa ja se ovde satrah od pisanja ali se ljudi na to smeju hajde neka se meni i smeju ja sam niko i nista nego se smeju svetiteljima koji su to predskazali pa na sebe navlace jos veci greh.Knjiga u kojoj to sve pise se zove *otkrovenja svetih-sta ce skoro biti* ko mi je god trazio ja sam poslao knjigu preko maila jer sam je prebacio u pdf-file.Ali ljudi su takve prirode pa ne veruju dok se to ne desi e kad se desi onda traze tu knjigu i pitaju sta ide dalje.Evo nasao sam link sa kog mozete preuzeti pomenutu knjigu link:Otac Tadej i Drugi Sveci - Sta Ce Skoro Biti (Retka Knjiga)