Zemljotres!

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Jesam se neki dan slatko nasmejao kada je moj drug provalio sto se tice zemljotresa.Kaze on da zna kada ce taj veliki zemljotres legao bi na zenu i cekao, mislim da bi tada prvi put bila zadovoljena pravowacko2 P.S. inace mu stalno prigovara po tom pitanju.:acute:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Spamuješ, kota, spamuješ i to na svojoj temi. Vidim ja šta je tebi važnije i od Svevišnjeg i od sudnjeg dana! ...Oprostiće Bog, zar ne?:D

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Spamuješ, kota, spamuješ i to na svojoj temi. Vidim ja šta je tebi važnije i od Svevišnjeg i od sudnjeg dana! ...Oprostiće Bog, zar ne?:D

A moramo se malo i nasaliti sta drugo mozemo:)Znas kakvi su Srbi kad im je najteze oni se pocnu zezati na svoj racun zato nas niko i ne konta kao naciju.:dntknw:

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
U jednoj besedi koja se zove Gospod govori coveku je lepo receno da Gospod nece prestati da nas smiruje dok se ne smirimo.A ovo znaci kada Gospod posalje nevolju mi ropcemo,hulimo na Gospoda i ko zna sta jos sve ne radimo samo ne priznajemo nasu krivicu i tvrdokorno ostajemo u grehu.Zato ce Gospod poslati toliko nevolja dok ne kleknemo na koljena i pocnemo iskreno da se kajemo i trazimo oprost greha.Dok ste gledali na televiziji ove nesrece koje se desavaju u Srbiji jeste li igde culi da neko spominje Gospoda?Necete cuti jos jedno izvesno vreme dok se ne ispuni ono sto je rekao sveti vladika Nikolaj Velimirovic *Srbi u nevolji zakukase al se zivog Boga ne setise*.Kada prodju sve nevolje koje nam je Gospod spremio nece biti Srbina da ne veruje u Gospoda,zemlja Srpska ce tamjanom mirisati a crkve ce biti pune vernika.Neki zlobnici koji se raduju Srpskoj nesreci nam kazu da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi stati pod jednu krusku,a ja im na to kazem da ce oni svi stati pod jedan maslacak i to da se ne guraju.:)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ako se svi kao što bog propoveda pomirimo , složimo se ko braća i budemo u jednoj hrišćanskoj crkvi tada će bog prestati s iskušenjima i neće biti zemljotresa.

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Čisto me informativno zanima: da li je SPC ili neka hrišćanska crkva skupila i uputila pomoć postradalima? Ne mislim kako su pomogli lokalnim parohu u selima koja je došlo do rušenja, nego generalno?
Da li, kad opali cunami po ostrvima i podavi 200.000 ljudi ili prorade vulkani po Haitiu to treba gledati kao Božiju kaznu?
Skupili neko makar za šaku pirinča od svih vajnih čovekoljubaca i posla njima?
Mislim, ako smo već prozvani da smo grešni, da se udaljavamo do vrednosti koje su od Boga zacrtane...

Natrag