Cisto da razjasnim, ovom temom ne generalizujem sve ljude da su losi, svi mi imamo mane i vrline, ali isto tako morate priznati da je danas svet mnogo vise pokvareniji, nego sto je to bilo pre 20 godina...Izgubljeno je neko osnovno vaspitanje, nepravda je sve vise prisutna kao i opasnost koja vreba na svakom cosku, nigde nismo sigurni.
Kazu da dobro i lose uvek treba da idu jedno uz drugo kako bi ljudi imali mogucnost izbora i sve je to u covekovoj glavi koju ce stranu izabrati. Medjutim, danas se sve preokrenulo, ljudi kao da se trude da budu sto zlobniji i neposteniji, jer izgleda da takvi prolaze i to se smatra dobrim, dok dobri, povuceni i posteni ljudi se smatraju glupim i naivnim, takve osobine spadaju u mane, a ne u vrline kao sto bi trebalo da bude, koliko sam ja primetila. Sve vise se gaze drugi ljudi kako bi ti pokvareni ostvarili svoje ciljeve, nema vise solidarnosti. A mislim da niko od nas ne trazi mnogo: samo dobre, iskrene i postene ljude koji se bave svojim zivotima, vode racuna o svom dobru i dobru svojih bliznjih. Svako od nas treba da tezi ka tome da bude sto bolji covek, jer onda bi svet bio mnogo bolje mesto za ziveti...
Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Eto, imate u primeru korisnika 100dinara koliko nasa zemlja zaostaje u ponasanju i kulturi, samo uzmite u obzir nase filmove, nijedan danasnji srpski film ne moze da se snimi, a da nije prepun psovki i koje kakvih gluposti...Nema vise filmova iz kojih mozemo da izvucemo neku pouku...