Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zato što previše očekuješ i previše idealizuješ sliku o ljudima. Otako postoje i sve dok budu postojali, ljudi su bili i biće mješavina dobrog i lošeg. Ako tražimo dobro u ljudima naći ćemo ga, ali sa istom vjerovatnoćom čemo naći i njihovu lošu stranu.Zasto u ovom svetu postoji toliko lukavih, nepostenih i kvarnih ljudi?!
Iako se slažem sa ovakvim stavom treba uzeti u obzir i to da je on delimično posledica i starenja , hoću reći nostalgije za mladošću (ili dečaštvom, ili detinjstvom). Od kad znam za sebe slušao sam priče kako je bilo dobro - pre rata , kako su ljudi bili pošteni , pa kako je posle rata bilo najpoštenije jer se znao red , a jedan me je ubeđivao da je najmoralnije i najbolje bilo za vreme okupacije.Ako pogledamo u kakvom društvu živimo, nije teško videti zbog čega su ljudi takvi kakvim ih opisuješ - mislim da su se moralnost i kultura u našem društvu poslednjih 20ak godina značajno srozali. Ljudi su postali otuđeni i usmereni sami na sebe, a iz toga proizlaze sebičnost i ponašanja koja imaju za cilj sticanje lične koristi bez obzira na posledice po druge.
Zasto u ovom svetu postoji toliko lukavih, nepostenih i kvarnih ljudi?!