- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ti i dalje držiš Milerove greške a to je da je Svetinja zapravo zemlja i da Isus zna iako kaže da ne zna.
Naravno, ti pojma nemaš što ja mislim. Nego, sjedi li Father Miller između Boga i Isusa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti i dalje držiš Milerove greške a to je da je Svetinja zapravo zemlja i da Isus zna iako kaže da ne zna.
A koliko su EGWisti izluđeni kada ih se ogoli i raskrinka, najbolje se vidi po "uči" kojemu je misaoni vrhunac takav da mu kurva i debil ne silazi s usana
Naravno, ti pojma nemaš što ja mislim. Nego, sjedi li Father Miller između Boga i Isusa?
Ti osuđuješ sebe dok pričaš o Mileru. Jer je Miler imao pogrešne premise koje je primenio na proroštvo iz Danila 8 a to su već pomenute u vezi svetinje i o Hristovom znanju.
Krivo, adventisti su 1916. godine deklarirali kako je "Fathera Millera" u računanju datuma Isusova dolaska vodio sam đavlina. Vidi:
Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)
A jeste li vi subotari osudili sebe kada ste ovako napisali o Milleru?
Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)
To je poraz tradicionalnog shvatanja ovih stvari koje ti i dalje zastupaš.
Pojma nemam što ja to zastupam. A ovo vi subotari zastupate o Milleru:
Stvarnoslap, ti si stvarno nerazuman, i zasto prikrivas moj odgovor na to?
Bukvalista ostaje bukvalista.
Citiraj o Mileru nešto.