- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Baš ti hvala i hvala Bogu. U namjeri da me demantiraš, i pri tom izvrijeđaš, ovim si potpuno potvrdio moju tvrdnju. Dakle istina je da je Ellen White vjerovala da joj se Bog objavljuje s Oriona. A vi niste pravi subotari ako ne vjerujete 'duhu prorošrva', što znači a sam bio potpuno u pravu kada sam ustvrdio da subotari vjeruju kako Bog obitava na Orionu.
Hmm.. oni veruju da Tvorac svega vidljivog i nevidljivog obitava na Orionu (gde tačno na Orionu? Kako su to saznali? Jeli "duh proroštva" videla UFO?) o čemu nigde u Pismima pročitati nisu mogli, ali zato na pomen Sunca, koga Psalmisti, proroci, dakle samo Sveto Pismo koriste da opišu Boga, ovi sledbenici "jasnoviditeljice" doživljavaju napade besa i nama pripisuju idolatriju sunca....
Dakle ko je ovde ispravan i u Istini, mi koji znamo da je YHWH (dakle i Isus) u PIsmima nazivan suncem i štitom (postoje i vanbiblijski dokazi, arheološki, pečati kraljeva Judejskih sa YHWH signiranim kao sunce i štit, ili oni, subotari kojima "viditeljica", njihova "svesveta" tvrdi da Bog (YHWH) boravi u sazvežđu Oriona, a da se to istovremeno nigde ne pominje u pismima?