Zašto je Miler smatrao da je otkrio datum Hristovog dolaska

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja godinama to jedino i cinim.

Rusim vase lazne tvrdnje, i dajem kontra argumente.

Od tebe nema nista drugo osim pisanja o drugima.

Ti biblij u ni ne koristis, jer je nikada i ne citiras.

Ja sve vreme to cinim.
Istina, ti to pokusavas da opstruras, jer se ne bavis religijom - za sta je forum za religiju i namenjen, vec se bavis ljudima i njihovim pisanjem, i zaokupljen si izvrtanjem njihovih reci, i laganjem.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ja godinama to jedino i cinim.

Rusim vase lazne tvrdnje, i dajem kontra argumente.

I daješ besmilice poput ovih.

- Od rođenja mog dede 1901 godine do rođenja moje bake 1922 godine, prošlo je 21 godina

Biblijski broj 12 - u bibliji postoje 12 apostola Hristovih, i takođe12 plemena Izrailjevih.

- Od rođenja mog oca 1936 godine, do rođenja moje majke 1948 godine, prošlo je 12 godina.

Bilo bi smešno da nije zalosno.

Ime Ellen G White

Numerička - brojčana vrednost Imena Elen G Wajt napisano na Engleskom jeziku Ellen G White, daje zbir 128

- Od početka nebeskog istraznog suda 1844 godine, do zaposlenja moje majke 1972 godine, prošlo je 128 godina.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izvadio si iz konteksta, jer sam ja tu naveo "da i moje ime daje zbir 128, sto je identifikacija sa Ellen White, koja je bila prvi vesnik Adventne crkve ostatka, a ja sam poslednji.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Izvadio si iz konteksta, jer sam ja tu naveo "da i moje ime daje zbir 128, sto je identifikacija sa Ellen White, koja je bila prvi vesnik Adventne crkve ostatka, a ja sam poslednji.

Da si poslednji onda bi to prepoznali u HAC. NEGO su oni prepoznali nešto drugo.

Očigledno je da nisi bio zadovoljan svojim zivotom pa te sotona nadahnula da hraniš svoj veliki EGO preko toga da misliš da si prorok. Nijedna stvar koju si rekao neće se ispuniti tada.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pa to Ellen White i pise, da crkva nece prepoznati vest i delo za probudjenje crkve koje Bog bude pokrenuo u crkvi, da ce biti potpuno odbaceno, i da ce crkva ustati da se protiv njega bori.

Citaj moj Tripo. proucavaj, moli se, jer si u svezi neznanja.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa to Ellen White i pise, da crkva nece prepoznati vest i delo za probudjenje crkve koje Bog bude pokrenuo u crkvi, da ce biti potpuno odbaceno, i da ce crkva ustati da se protiv njega bori.

To si uzvukao iz konteksta. Baš je pisala da Bozja crkva neće pasti.

To i Miroljub P. lupeta, crkva je u sistemu itd.

Protiv tvojih golova da se bori. Ti si samog sebe osporio.

e i
Citaj moj Tripo. proucavaj, moli se, jer si u svezi neznanja.

Da proučavam tvoje brojeve i golove.

Omanuo si i za nedeljni zakon. Vučić reče ko neće da radi nedeljom neka ide iz Srbije.

Nauka ti je totalni promašaj. Jer je sotonska, nema ni zakona o gej tzv. brakovima.

Kada ono sve prodje sa datumima i ne ispuni se onda ćeš reći da je to bila simbolika. m

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisam ja nista izvadio iz konteksta.

Ellen White pise o delu Bozjem koje ce on pokrenuti unutar crkve, i vesti koja ce se crkvi objaviti kroz to delo, zasnovanoj na savetu vernog i istinitog svedoka Isusa Hrista Laodikejskoj crkvi.

Da ce ova vest biti odbacena od crkve i oni koji je iznose, i da ce to izazvati resetanje u Bozjem narodu.

Ne mogu da kopiram, ali cu prvom prilikom to uciniti.

Sto se tice crkve, ja nisam ni napisao da ce crkva pasti, vec da je odbacila poruku na probudjenje, i da jos uvek spava, ali da ce biti probudjena sa ostatkom sveta, kada se Bog bude objavio svetu.

Sto se tice nedelje i gej brakova, pripisao si mi nesto sto ja nisam ni izjavio, da bi me diskreditovao.

Ja nisam ni napisao da ce biti uveden nedeljni zakon, vec da je taj predlog vlade bio u razmatranju.

Takodje, nisam napisao ni da ce se uvesti zakon o gej brakovima, vec sam pisao o zakonu o slobodama javnog promovisanja gej pokreta, organizovanja gej parada..i slicno, i da su poplave u Srbiji bile opomena zbog rusenja morala, sto mi je Gospod licno pokazao.

Dakle, sve si slagao protiv mene, i imas isti Jezuitski lazljivi duh poput pojedinih na forumu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ellen White pise o delu Bozjem koje ce on pokrenuti unutar crkve, i vesti koja ce se crkvi objaviti kroz to delo, zasnovanoj na savetu vernog i istinitog svedoka Isusa Hrista Laodikejskoj crkvi.

Ali to nisi ti sa golovima, datumima itd.

Da ce ova vest biti odbacena od crkve i oni koji je iznose, i da ce to izazvati resetanje u Bozjem narodu.

Naravno da će biti tvoje besmislice odbačene.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Za tebe besmislice, za Boga i mene duboki smisao koji ti ne vidis, jer si prikracene pameti.

Hajde zdravo.

Natrag