Nisam ja nista izvadio iz konteksta.
Ellen White pise o delu Bozjem koje ce on pokrenuti unutar crkve, i vesti koja ce se crkvi objaviti kroz to delo, zasnovanoj na savetu vernog i istinitog svedoka Isusa Hrista Laodikejskoj crkvi.
Da ce ova vest biti odbacena od crkve i oni koji je iznose, i da ce to izazvati resetanje u Bozjem narodu.
Ne mogu da kopiram, ali cu prvom prilikom to uciniti.
Sto se tice crkve, ja nisam ni napisao da ce crkva pasti, vec da je odbacila poruku na probudjenje, i da jos uvek spava, ali da ce biti probudjena sa ostatkom sveta, kada se Bog bude objavio svetu.
Sto se tice nedelje i gej brakova, pripisao si mi nesto sto ja nisam ni izjavio, da bi me diskreditovao.
Ja nisam ni napisao da ce biti uveden nedeljni zakon, vec da je taj predlog vlade bio u razmatranju.
Takodje, nisam napisao ni da ce se uvesti zakon o gej brakovima, vec sam pisao o zakonu o slobodama javnog promovisanja gej pokreta, organizovanja gej parada..i slicno, i da su poplave u Srbiji bile opomena zbog rusenja morala, sto mi je Gospod licno pokazao.
Dakle, sve si slagao protiv mene, i imas isti Jezuitski lazljivi duh poput pojedinih na forumu.