- Učlanjen(a)
- 23.02.2013
- Poruka
- 78
Na Kosovu sam bio, seljacino uboga, dva meseca kao rezervni oficir i ne potrazujem dnevnice kao vi, seljacine i provincijalci. Gegule glupo, ti ces nekog da nazivas ljigavcem, a totalno si neuk. Stidi se kada su ti jezuiti ucitrelji, stidi se kad ne uvazavas nauku, stidi se kad ne poznajes gramatiku srpskog jezika, a navodno govoris srpski. To je neki cudan srpski jezik. Gadna vremena su nastupila kad nepismen provinncijalac omalovazava skolovane ljude. Gadna vremena su nastupila kad srpski vojnik demonstrira i zahteva da mu se plati odbrana zemlje.axaxaxaxaxaxaxa koliko ja znam istoriju, srpska drzava je nastala na ovim prostorimaa ne po beogradu i oko beograda, i mi ovde u centralnoj srbiji pricamo najcisitij srpski jezik, za razliku od vas gore sto zavijate polu madjarski polu srpski, a ovi dole sa juga su veci srbi i vise vole srbiju od svih vas gore zajedno. sta jel bitno u kog boga veruje koji srbin? oni srbi sto veruju u alaha, sta oni nisu srbi? ili ovi sto veruju u jehovu, sta oni nisu srbi? ili su oni manji srbi od onih sto veruju u isusa? ljigavce jedan mali
ja kad sam bio u kopnenoj zoni bezbednosti i kad sam imao patrole dole, gde si ti bio kad si toliko veliki srbin? ti ces da mi pricas o srpstvu juce si se ispilio
Poslednja izmena: