Nije biblijska vecera Gospodnja kanibalizam, vec Rimokatolici veruju da prilikom vecere Gospodnje jedu stvarno Hristovo telo i piju stvarnu njegovu krv.
Ako neko ima neki drugi naziv za jedenje ljudskog mesa neka postavi.
Sto se tice Marije Isusove majke, ni biblija je nigde posebno ne naziva blazenom.
Ona to jeste u duhovnom smislu.
I sama Marija kaze za sebe "OD SADA CE ME NAZIVATI BLAZENOM SVI NARODI"
Ipak, stvoriti od toga dogmu za tumacenje bilo cega je ljudska filozofija.
Marko1932
Pozdrav svima citaocima Fopruma.
Odavno nisam se javljao ali sad sam procitao Stvarnoslapove budalestine pa sam reso da mu odgovorim.
Stvarnosalp je za svoje djubriste stavi ovakav naslov:
ZASTO EWGVJATISTI MRZE HRISTOVU ZRTVU (EUHARISTIJU), KRISTOVU CRKVU I KRISTOVU MAJKU?
Pre svega Slape, mi nismo nikavi Egevajtisti nego Adventisticki hriscani!
Po tvome I mi bismo trebali tebe da nasovemo “papista”
Ovim je Stvaroslom izneo svoju totsalu L A Z. Adventisti ne mrze nikoga, to je Stvaroslapova izjava a, nije adventisticka.
Adventisti izjavljujku: “Ljudi koji nisu viljni da prihvate Hristvovu zrtvu pomirenja ne primaju oprastanje greha i jos uvek nalaze se pod Bozjim gnevom. Apostol Jovan je reko: “Ko veruje Sina ima zivot vecni, i ko ne veruje Sina, nece videti zivota, nego gnev Bizji ostaje na nejmu” (Jovan 3,36) (Adventisticki hriscani verujy str.149)
“ Hristova smrt je zamena i otkupljenje koje vrsi pomirenje i probrazenje.” (Isto str. 141)
“Vecera Gospodnja (Euharituja) je ucestvovanje u znamenju Isusovog tele i krvu kao izraz vere u Njega, naseg Gospoda i Spasitelja.” (Adventisticki hriscani verujeu str, 250) Ova tri citata iz, Advenrisaticki hriscani verju, su dovoljna da dokazu da Stvartnoslap iznosi lazi i nema nikakve veze sa istinom
Stvarnoslape, ajde pokazi gde si ti procitao da Adventisti mrze Kristovu Zrtvu, Kristovu Crkvu i Kristovu Majku?