Zašto Adventisti (EGWisti) za svoju "istinu" kao svjedoke pozivaju najveće mrzitelje Krista i Crkve?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti, ti...ne ja.

Ja nikada nisam rekao da je to tačno već kao mogućnost. Ali je Muhamed dobio katoličku pouku o Mariji...počinje ponavljanje...mantranje tvoje. Od koga? Od najbližih...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, priznaješ da si prokleti patološki lažov. OK, to je svima već odavno jasno, ali dobro je da si to i sam pokazao.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Koga briga šta ti misliš? Važne su činjenice

Točno, važne su činjenice. A činjenica je da si ti dokazani patološki lažov. Ovakav:

Imaj na umu i ko je bila prva žena Muhamedova...Fatima..i ko je bio njen nrat Varlam...monahinja katoličke crkve koja je svo imanje manastira prodala i dala Muhamedu..a njen brat katolički sveštenik...hajde dalje mozgaj...

Pogledajte što laprdan piše i tvrdi. Ali, laprdan ne daje izvor. Dakle, dostigao je ćaću Alberta Riveru sa svojim sotonskim lažima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Točno, važne su činjenice. A činjenica je da si ti dokazani patološki lažov. Ovakav:

Pogledajte što laprdan piše i tvrdi. Ali, laprdan ne daje izvor. Dakle, dostigao je ćaću Alberta Riveru sa svojim sotonskim lažima

Ti ne možeš reći da Rivera nije u pravu u potpunosti.

Bezgrešnost Marije jeste nauk katolika..muslimani to veruju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To nisu laži već realne postavke stvari. Ali ti ne znaš da razgovara i fleksibilno razmišljaš.

Iako nema pisanih svedočenja o tome imamo stvari koje povezuju islam i katoličanstvo preko Marije. Šta kažeš za to?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Iako nema pisanih svedočenja o tome imamo stvari koje povezuju islam i katoličanstvo preko Marije. Šta kažeš za to?

Kažem da pitanja uvijek treba uputiti na "pravu adresu". Zato, o islamu i Blaženoj Djevici Mariji pitaj muslimane.

A ja svoje pitanje adresiram na onoga tko jedino zna odgovor. Dakle, Jovane, tko te unajmio i tko te plaća da iznosiš sotonske laži kakve su ove dolje?

Imaj na umu i ko je bila prva žena Muhamedova...Fatima..i ko je bio njen nrat Varlam...monahinja katoličke crkve koja je svo imanje manastira prodala i dala Muhamedu..a njen brat katolički sveštenik...hajde dalje mozgaj...

:ludd/::bfghb:

Natrag