Заштита од спамера?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da stvrano piše da ne treba da se drži taj dan, da može da se jede i ta hrana. Eno puna Biblija toga.
Spamujes! Hoces da frazim da ti brisu post kao ti sto prijavljujes nas?
Ja sam govorio o mom izbacivanju sa foruma, to vam nije uspjelo, a izgleda da neće ni uspjeti.
Niko nije hteo da te izbaci,dokazi da jeste? Gde je iko rekao takvo sta? Suprotno tome ti si rekao da mi treba da idemo sa foruma ako nam se ne svidja tvoj spam, to je i cilj!
U ovo je već žešća frustracija prema meni lično.

Da, bas sam ja tebe psovao u private kao ti mene..
Vidiš da mire cijelu noć komentariše.
Ja nocu radim, imas problem s tim?
Ja nisam neradnik kao vi, spavam samo 4 sata..
Jeste urednik uveo jača pravila i briše spam postove.

I treba!

samo Tripo, a za druge koji to stalno čine, od tebe nema nikakve kritike.

A ja sam Tripa kritikovao, a ti kažeš "NISAM"

Kako može čovek sa takvim nepoštenim dvoličnim stavom mirno da spava.
Nisi rekao da "spamuje", mene pravis nepostenim a ne smes izgovoriti tu rec protiv njega!

I jos kazes kako nisam druge kritikovao, jesam sve nase pa i sebe!

Tu se vidi licemerje!

Ti ne znas vise sta ces od muke...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Spamujes! Hoces da frazim da ti brisu post kao ti sto prijavljujes nas?

Ja to od tebe i očekujem, juče sam prijavio Slapa. I veoma sam ponosan na to.

Niko nije hteo da te izbaci,dokazi da jeste? Gde je iko rekao takvo sta? Suprotno tome ti si rekao da mi treba da idemo sa foruma ako nam se ne svidja tvoj spam, to je i cilj!

Pa kakva može biti drugačija zaštita nego izbacivanje.

Ili barem akcija urednika u brisanju. Meni je već obrisano dosta koment.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja to od tebe i očekujem, juče sam prijavio Slapa. I veoma sam ponosan na to.
On je rekao da te ne bi prijavio.
I ja sam rekao da ne bi..

Znaci mi tebe hlebom a ti nas kamenom?
To je bas Hriscanski!

Naravno da ocekujes da te prijavimo, u diskusiji se tesko i moze razabrati ko napada.. Tako mislis da ce i nas iskljuciti zajedno sa tobom, zato izazivas!

Ili hoces da te izbace da budes mucenik? To je teska patetika!
Pa kakva može biti drugačija zaštita nego izbacivanje.

Pa protiv nas nikakva, samo da nas sve izbacite. To i jeste tvoj cilj, da nas nateras da nesto kazemo, pa da imas razlog za prijavu!
Ili barem akcija urednika u brisanju. Meni je već obrisano dosta koment.

Meni nije ni jedan, po tome se vidi ko je ovde spamer. Ili se zeznes pa prijavljujuci Slapa i druge, obrisu tebi.. To je, HAHAHA :)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
On je rekao da te ne bi prijavio.
I ja sam rekao da ne bi..

A šta vi imate da prijavite?

Znaci mi tebe hlebom a ti nas kamenom?
To je bas Hriscanski!

Ja imam, i opet ću ako bude trebalo.

Naravno da ocekujes da te prijavimo, u diskusiji se tesko i moze razabrati ko napada.. Tako mislis da ce i nas iskljuciti zajedno sa tobom, zato izazivas!

Ili hoces da te izbace da budes mucenik? To je teska patetika!

:beee:

Pa protiv nas nikakva, samo da nas sve izbacite. To i jeste tvoj cilj, da nas nateras da nesto kazemo, pa da imas razlog za prijavu!

A da opet drugi kriv za ono što bi rekli.

Meni nije ni jedan, po tome se vidi ko je ovde spamer. Ili se zeznes pa prijavljujuci Slapa i druge, obrisu tebi.. To je, HAHAHA

To nije mjerilo, ima tu više faktora.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Čitava ova glupost sa spamom je započela onog trenutka kada su pojedini ovde na forumu osetili da su pozvani da zatrpavanjem odgovaraju i na teme koje se njih lično ne tiču. To je bio razlog zbog koga je Adrian i započeo ovu temu. Zahvaljujući promeni softvera i politike foruma, imamo mogućnost da prijavljujemo spam, ali se koliko vidim polako otrkivaju i loše strane te mogućnosti. Naime počinjemo da se ponašamo kao nedokazae pubertetlije koje svaku stvar smatraju uvredljivom pa klikću i prijavljuju sve što se ne slaže sa njihovim viđenjem sveta. Dakle, mogućnost da se neki post prijavi kao spam je mač sa dve oštrice, jer će se tako postovi brisati i onima koji ne spamuju, samo zato što se neko našao povređenim. Isto tako, ostaće postovi u kojima se ponižava i vređa nečije verovanje, samo zato što taj neko nije post prijavio kao spam, ili je uredništvo smatralo da to nije spam. Šta dobijamo time? Spuštanje konverzacije na lični nivo, i početak ličnih uvreda i prozivanja, nakon čega opet sledi brisanje postova, upozorenja, i na kraju banovanje. A to je, kako je Mire rekao i cilj pojedincima koji smatraju da je ovo mesto samo za njih, i da moraju da budu "začin" u svakoj temi. Čini se da zaboravljaju da je ovo forum, i da se ne nalaze za predikaonicom u nekoj zabiti Bible belta SAD. Pa čak ni tamo ne mogu da se ponašaju na takav način.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Čitava ova glupost sa spamom je započela onog trenutka kada su pojedini ovde na forumu osetili da su pozvani da zatrpavanjem odgovaraju i na teme koje se njih lično ne tiču. To je bio razlog zbog koga je Adrian i započeo ovu temu. Zahvaljujući promeni softvera i politike foruma, imamo mogućnost da prijavljujemo spam, ali se koliko vidim polako otrkivaju i loše strane te mogućnosti. Naime počinjemo da se ponašamo kao nedokazae pubertetlije koje svaku stvar smatraju uvredljivom pa klikću i prijavljuju sve što se ne slaže sa njihovim viđenjem sveta. Dakle, mogućnost da se neki post prijavi kao spam je mač sa dve oštrice, jer će se tako postovi brisati i onima koji ne spamuju, samo zato što se neko našao povređenim. Isto tako, ostaće postovi u kojima se ponižava i vređa nečije verovanje, samo zato što taj neko nije post prijavio kao spam, ili je uredništvo smatralo da to nije spam. Šta dobijamo time? Spuštanje konverzacije na lični nivo, i početak ličnih uvreda i prozivanja, nakon čega opet sledi brisanje postova, upozorenja, i na kraju banovanje. A to je, kako je Mire rekao i cilj pojedincima koji smatraju da je ovo mesto samo za njih, i da moraju da budu "začin" u svakoj temi. Čini se da zaboravljaju da je ovo forum, i da se ne nalaze za predikaonicom u nekoj zabiti Bible belta SAD. Pa čak ni tamo ne mogu da se ponašaju na takav način.
Ne pridajite toliki značaj prijavama, jer one taj značaj nemaju. Svaka prijava se analizira i procjenjuje njena opravdanost, pa se, prema procjeni uredništva tako i postupa - ili se izriče opomena ako je prijava opravdana, ili se ona zanemaruje ako je neopravdana.
Dakle, mogućnost da se neki post prijavi kao spam je mač sa dve oštrice, jer će se tako postovi brisati i onima koji ne spamuju, samo zato što se neko našao povređenim.
Ne, ovo se neće dešavati, jer, kao što rekoh, uredništvo ocjenjuje šta je spam ili uvreda a šta nije, ali isto tako ocjenjuje i motive radi kojih je prijava podnijeta, pa onda i postupa prema rezultatima te ocjene.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne pridajite toliki značaj prijavama, jer one taj značaj nemaju. Svaka prijava se analizira i procjenjuje njena opravdanost, pa se, prema procjeni uredništva tako i postupa - ili se izriče opomena ako je prijava opravdana, ili se ona zanemaruje ako je neopravdana.

Ne, ovo se neće dešavati, jer, kao što rekoh, uredništvo ocjenjuje šta je spam ili uvreda a šta nije, ali isto tako ocjenjuje i motive radi kojih je prijava podnijeta, pa onda i postupa prema rezultatima te ocjene.

Hvala na pojašnjenju. Nadam se samo da će to drugi shvatiti. Ako želimo normalnu konverzaciju, onda moramo da prestanemo da se ponašamo kao nedokazani pubertetlije. Razmena mišljenja, poštovanje sagovornika, sve to treba da postoji, a ne besomučno upadanje u reč i bombardovanje postovima, tek da se pokaže da se ima mišljenje i da je nečija zadnja.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, u vezi Tripa mislio sam na sve, i spamovanje, i preterano pisanje protiv drugih, i neozbiljnost.

Da li je to posteno?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, u vezi Tripa mislio sam na sve, i spamovanje, i preterano pisanje protiv drugih, i neozbiljnost.

Da li je to posteno?
Ako to kazes u redu?

A sto ja od tebe moram da izvlacim nekakvo priznanje? To nije lepo, umesto da odma kazes - "osudjujem i Tripa i Slapa i sve ostale koji spamuju.." ti cutis.

Molim te, nemoj da moram da te kritikujem bez veze, budi jasan i precizan u postovima.
Ja imam, i opet ću ako bude trebalo.
Samo napred, prijavljuj, to je Hriscanski!

Pisano je:

"Ako te ko udari po desnom tvom obrazu, zavari ga pesnicom u glavu".

Ja svejedno ponavljam - čuvajte tripu ovdje k'o zjenicu oka.
U pravu si, dok je njega, svi ce bezati od adventizma..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag