Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bog nije dozvolio da me izbace sa foruma. Hvala Bogu.
"Ako Boga znate", čuvajte tripu na ovom forumu. Dok je njega ovdje, nijedan čitatelj neće pristupiti njegovoj sekti.
Zahvali i meni, i ja sam se Bogu molio da te ne diraju, vidi:
"Ako Boga znate", čuvajte tripu na ovom forumu. Dok je njega ovdje, nijedan čitatelj neće pristupiti njegovoj sekti.
Tripo, i ako je protivnik, ja sam ove Stvarnoslapove reci uzeo za ozbiljno, jer nase je da budemo primer ljudima, a ne na sablazan, da ljude svojim recima i ponasanjem odvlacimo od istine.
Nemoj da se ovde necasno izvlacis!Mire, ja uzalud pisah, jer ti svesno previdjas "DA SAM POMENUO TRIPA ADVENTISTU U NEGATIVNOM KONTEKSTU, A TOMU D PRAVOSLAVCA U POZITIVNOM.
Zar to nije najveci obllik postenja.
I ja sam rekao isto, niko nece da ga izbaci sa foruma, vec da se slozimo oko ponasanja na istom!Zahvali i meni, i ja sam se Bogu molio da te ne diraju, vidi:
Cenis to sto nije glasao da te izbace, a sam si glasao protiv nas da nas izbace!Zavisi iz kog motiva, mada u svakom slučaju cijenim taj njegov stav.
Nemoj da se ovde necasno izvlacis!
Kazi jasno i glasno: "Tripo je spamer"!
Onda cu potvrditi da si pravedan, i da prevare u tebi nema!
Tebi je sve "nivo deteta", i onda kazes da ne vredjas!? Naravno da treba da bude reciprocno, ako ja za sebe kazem da sam spamovao onda i ti treba da priznas i Laodikeja. To je na kraju Hriscanski!Ovo je gore od nivoa djeteta, ja sam priznao sada priznaj i to i odraz lične frustracije.
To bi ti voleo, ti si americki kauboj, ti potezes ne koplje, nego pistolj!Znam ja da bi ti volio da mi ukrstimo koplja.
Onda ja podrzavam prisilu i protiv sebe!Tema je besmislena, očigledno je je da nasilu održavaš.
Videli smo gore da ti vredjas nicim izazvan, od samog pocetka na ovom forumu si ponavljao citiram "shvatanje deteta od 3 do 5 godina", a onda kad ti se odgovori to nazivas vredjanjem! Ne ocekuj da ti neko cuti na takvo ponizavanje! Ja sam dugo cutao na to,ali kad sam video da si bezobrazan.. , ja sagovorniku koji je bezobrazan odbrusim!I opet vrijeđanje.
Nisam, nije meni zelja da tebe izbace sa foruma, vec da te upozore da to ne radis..Eto dobio i sam i ja jesi sada zadovoljan?
To je tebi i cilj, vi ste svojim spamom oterali sve sa foruma!Adrijanu ako se ne sviđa neka ide sa foruma, kao što i vidimo da ga nema.
Ko je koga prvi napao i vredjao njegovu versku pripadnost nazivajuci ga "paganinom"?A da mi smo krivi za to. Pa svaki vaš koment. je za nas uvreda, ne lična.
Ma da, mi smo vas prvi napali i napadamo vas sirom celog foruma, pa vi morate da se branite od nas, a sami ste zapoceli taj napad, jer sustina vase teologije je napad!I opet se nismo bunili za takve užasne arg.
Ovo nije tema o suboti (tako spamujete svuda ponavljate isto), uvek skrecete temu , da bi sakrili istinu!Vi ste kaže nastali u 19. v. a jesu oni što su držali subotu živijeli u 19. ili u 1. i prije 6000 godina?
To je tebi i cilj, vi ste svojim spamom oterali sve sa foruma!