Заштита од спамера?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, da li ljudi beze od Pravoslavlja kada i sami svestenici cine razlicite gadosti, o kojima je gnusno i pisati.
Ili kada se dese neke stvari kao sto je ova poslednja koja bruji po novinama, o manijaku iz tramvaja?

I ja bi mogao reci da su te pojave deo Pravoslavlja, ili pak Rimokatolicizma, jer u njima ucestvuju oni koji se izdaju za Pravoslavce.

Dakle, moras gledati posteno, jer u svakom zitu ima i kukolja, a ne samo u Adventizmu, a Hristos ovo o kukolju govori upravo za crkvu Bozju.

Da li je Tripo ili neko drugi kukolj, to ce Bog da odredi na sudu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ako to kazes u redu?

A sto ja od tebe moram da izvlacim nekakvo priznanje? To nije lepo, umesto da odma kazes - "osudjujem i Tripa i Slapa i sve ostale koji spamuju.." ti cutis.

Molim te, nemoj da moram da te kritikujem bez veze, budi jasan i precizan u postovima.

Samo napred, prijavljuj, to je Hriscanski!

Pisano je:

"Ako te ko udari po desnom tvom obrazu, zavari ga pesnicom u glavu".

U pravu si, dok je njega, svi ce bezati od adventizma..

Ehh, kada bi se barem moglo govoriti o pristojnosti i poštovanju sagovornika. Mire, zar ne vidiš, barem dvojici je ovo predikaonica, i ljute se ako neko tako ne shvata njihovo Evangleiziranje već Evangeliziranih. Ne dao Bog da im kažeš i dokažeš da greše.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mire, da li ljudi beze od Pravoslavlja kada i sami svestenici cine razlicite gadosti, o kojima je gnusno i pisati.
Ili kada se dese neke stvari kao sto je ova poslednja koja bruji po novinama, o manijaku iz tramvaja?

To je dokaz njihovog licemjerstva, to se gleda samo advent. Po tome čovjek ne bi trebao da ide nigdje. Jer u svim religijama ima i jedno i drugo.

Ali Miretu je bitno da je neki lik iz advent. iznio knjigu o grijesima advent.

Nego nema nam Adrijana, poslušao me u vezi zaštite od spamera.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Oni su otišli sami, ono što su iznosili nije vrijedno pažnje, arg. su im nikakvi. Valjda su i oni to shvatili.

Tako komentarišeš pošto ne možeš da osporiš našu nauku.

Ne, otišli su jer ste ih oterali. Bespredmetno je raspravljati se sa sektašima koje politička korektnost štiti od pravih odgovora.

Da osporim vašu nauku? Ha. Mnogo slabiji u teologiji su već davno osporili nauku čekalaca sabata.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ne, otišli su jer ste ih oterali.

Pa nismo urednici da nekoga otjeramo, izbacimo.

Bespredmetno je raspravljati se sa sektašima

Pa Isus i apostoili su bili sektaši za fariseje, taman kao i mi za vas.

Da osporim vašu nauku?

Da možeš osporio bi.

Mnogo slabiji u teologiji su već davno osporili nauku čekalaca sabata.

:beee::warning:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

I ja bi mogao reci da su te pojave deo Pravoslavlja, ili pak Rimokatolicizma, jer u njima ucestvuju oni koji se izdaju za Pravoslavce.

Znaci treba pustiti Tripa da vas sramoti? On nije manijak iz tramvaja vec neko ko se izdaje za teologa! Ok, to je na vama! Ali ne zaboravi da ste vi prvi koji postavljate te gadosti i upirete prstom u nas, jer mislite da ce ljudi zbog takvih gadosti otici od Pravoslavlja.

A ako nece, zasto onda postavljate?

U pravu si ti da nece, ali to su oni koji svoju veru poznaju, oni nece otici, ali vi hvatate neupucene koji se po prvi put dohvate vere. A ja ti kazem da Tripo negativno utuce na takve koji se prvi put uhvate adventizma, a ne na one koji adventizam vec poznaju.

Uostalom, sta ja vas branim...

Kod vas se vidi jako plitko razmisljanje,i zelja da opravdate ono sto se pravdati ne moze. Vi voljno ostajete u zabludi!

Oterali ste i njega kao i Slapa. Polako pretvarate ovaj forum u adventistički cowen.
I ja mislim da odem, dosta sam pisao ovakvim neobrezana srca (ili cu ih blok). Mozda ako dodje neko ko je iskren, takvom vredi pomoci da ga ne zavedu, ali mislim da njima obaranje i ne treba, oni sami sebe ruze, a ljudi nisu slepi. Pre ili kasnije shvatice ako nastave ovde da pisu (kao i ja), da ovi varaju ljude.

I koga su oni ikad obratili? Nikog!
Zato sto nemaju istinu.

U nedostatku oponenata sami ce udariti na sebe, to je takav duh, i treba ih pustiti...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag