Заштита од спамера?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sta mu ja mogu.

Ja sam se u Adventizmu nagledao svacega, i znam da tamo ima formalista, pa i znajuci tu cinjenicu u pocetku nisam otisao jer mi je Gospod sam posvedocio da je to njegova crkva, a ljudi mogu ciniti svata, ali istina je jedna Bozanska, i ko zeli istinu nece gledati ljude.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta mu ja mogu.

Ja sam se u Adventizmu nagledao svacega, i znam da tamo ima formalista, pa i znajuci tu cinjenicu u pocetku nisam otisao
Pa sto mu onda dozvoljavas da tu prica o nekim rodovima i istice mizeriju i grehe? Kad vidis i sam da je stanje jadno i u vasoj crkvi. I kod nas je tako, i to je proreceno!

Sta mozes? Nemoj da ti ja govorim da trebas biti posten.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pa sto mu onda dozvoljavas da tu prica o nekim rodovima i istice mizeriju i grehe? Kad vidis i sam da je stanje jadno i u vasoj crkvi. I kod nas je tako, i to je proreceno!

U Adventizmu nije svuda tako, ima Adventista koji zive svoju zajednicu sa Bogom.
Kada se Bog objavi uskoro, ostatak ce se probuditi.

Rodovi su dati crkvi, i njih imaju oni koji se predaju njemu.

Kod tradicionalista je stvar drugacija, jer gde nema istine, nema ni blagodati, ni mogucnosti za spasenje, jer se zivi u otvorenoj samoobmani.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Znaci treba pustiti Tripa da vas sramoti? On nije manijak iz tramvaja vec neko ko se izdaje za teologa! Ok, to je na vama! Ali ne zaboravi da ste vi prvi koji postavljate te gadosti i upirete prstom u nas, jer mislite da ce ljudi zbog takvih gadosti otici od Pravoslavlja.

Ma da sebe ne vidiš juče si rekao da su mi satanisti isprali mozak. A smeta ti moj smajli.

A ja ti kazem da Tripo negativno utuce na takve koji se prvi put uhvate adventizma, a ne na one koji adventizam vec poznaju.

ma da drugi kriv već viđeno u prvom grijehu. Uvije je vama drugi kriv.

Kod vas se vidi jako plitko razmisljanje,i zelja da opravdate ono sto se pravdati ne moze. Vi voljno ostajete u zabludi!

Opet me kopiraš. Znači da su u zabludi bili Isus i apostoli jer su držali subotu i nisu jeli pig.

Znam ja da je za tebe Biblija zabluda.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Oholost, greh, zlo i naopako, toga je uvek bilo i biće ga sve dok čovek ne shvati da je sam sebi najveće zlo. Dok ne shvati da je bez Boga ništa. Ali to neće postići ako mu se delovanjem zajednice Bog predstavlja ovakvim i onakvim, ako mu se iskrivljuje vera. Postoje vernici u Sola Scriptura zajednicama koji su dobri ljudi i koji idu putem spasenja, ali ne zato što ih tome uče zajednice, ili Pismo, nego zato što je Bog tako hteo. Oni su naslednici Nikodema, ali ovi koji reže i napadaju, koji sebe uzdižu a tvrde da to ne rade, oni jesu rod gujin, i naslednici su Ane i Kajafe i mirijada drugih Farizeja. I tu, baš tu i leži opasnost, jer svojim tumačenjima neće spasiti čoveka, nego će ga oterati u krajnosti, od kojih je jedna i ovo:

što je takođe bazirano na tumačenju pisma. Dakle gde je ispravnost tumačenja? Gde je Pismo tumači Samo sebe i dovoljno je za spasenje? Ko može da kaže da i tumačnje ovog gospodina nije ispravno? Oni koji tvrde da pismo tumači samo sebe? Da je sve što oni tvrde u skladu sa pismom? Pa i ovaj gospodin tvrdi da je sve što govori u skladu sa pismom. Za svoje tvrdnje nalazi redove u pismu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
što je takođe bazirano na tumačenju pisma. Dakle gde je ispravnost tumačenja? Gde je Pismo tumači Samo sebe i dovoljno je za spasenje? Ko može da kaže da i tumačnje ovog gospodina nije ispravno? Oni koji tvrde da pismo tumači samo sebe? Da je sve što oni tvrde u skladu sa pismom? Pa i ovaj gospodin tvrdi da je sve što govori u skladu sa pismom. Za svoje tvrdnje nalazi redove u pismu.

Relativizacija svega, pa i ovoga, pa bilo čija sama riječ po sebi ne dokazuje ništa.

Ovo je tipično nauka zlih duhova, sve je relativno moral, tumačenja, šta je ko uvjeren to je jedino mjerilo.

Po tome ispada da niko nema istinu ili je svi imaju, pošto su svi uvjereni u svoju nauku.

Ipak je Biblija dokazala ko je ispravno tumačio, a ko nije. Iako se svi pozivaju na Bibliju.

Što se tiče teme, imaju 3 opcije zaštite, jedna brisanja koment. ignore member i odlazak sa foruma.

Jedna je urednikova, a 2 su naše.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Relativizacija svega, pa i ovoga, pa bilo čija sama riječ po sebi ne dokazuje ništa.

Ovo je tipično nauka zlih duhova, sve je relativno moral, tumačenja, šta je ko uvjeren to je jedino mjerilo.

Po tome ispada da niko nema istinu ili je svi imaju, pošto su svi uvjereni u svoju nauku.

Ipak je Biblija dokazala ko je ispravno tumačio, a ko nije. Iako se svi pozivaju na Bibliju.

Što se tiče teme, imaju 3 opcije zaštite, jedna brisanja koment. ignore member i odlazak sa foruma.

Jedna je urednikova, a 2 su naše.

Da, nauka zlioh duhova, kao i ona EGW, MIlera i Rasela. Isti im je otac. Satanael.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Da, nauka zlioh duhova,

Svi tvoji komentari su sveli na popljuvavanje religija drugih, taman kao i fariseji što su radili Isusu i njegovim sljedbenicima.

Šta ćeš kada nemaš nauku u Bibliji, kada ti je sve osporeno.

Drugo ti nije ništa ni preostalo, kao i miretu, slapu, nekada Taramani.

Tako da ćete izjesti mržnja iznutra, ali to je tvoj problem, moj (nas advent.) nije.

Ivo Andrić je pisao još 1920. godine:

"Kod vas asketi ne izvlače ljubav iz svoje askeze, nego mržnju na sladostrasnike; trezvenjaci mrze one koji piju, a u pijanicama se javlja ubilačka mržnja na ceo svet. Oni koji veruju i vole smrtno mrze one koji ne veruju ili one koji drugačije veruju i drugo vole. I, na žalost, često se glavni deo njihove vere i njihove ljubavi troši u toj mržnji. Najviše zlih i mračnih lica može čovek sresti oko bogomolja, manastira i tekija."

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Svi tvoji komentari su sveli na popljuvavanje religija drugih, taman kao i fariseji što su radili Isusu i njegovim sljedbenicima.

Šta ćeš kada nemaš nauku u Bibliji, kada ti je sve osporeno.

Drugo ti nije ništa ni preostalo, kao i miretu, slapu, nekada Taramani.

Tako da ćete izjesti mržnja iznutra, ali to je tvoj problem, moj (nas advent.) nije.

Ivo Andrić je pisao još 1920. godine:

"Kod vas asketi ne izvlače ljubav iz svoje askeze, nego mržnju na sladostrasnike; trezvenjaci mrze one koji piju, a u pijanicama se javlja ubilačka mržnja na ceo svet. Oni koji veruju i vole smrtno mrze one koji ne veruju ili one koji drugačije veruju i drugo vole. I, na žalost, često se glavni deo njihove vere i njihove ljubavi troši u toj mržnji. Najviše zlih i mračnih lica može čovek sresti oko bogomolja, manastira i tekija."

Sve ovo isto važi i za vas. Najveći broj zlih i samozaljubljenih se može naći u sektama u kojima je svako svoj papa i svako je svoja crkva. Zato ih i ima mirijade. A sve se pozivaju na jedno pismo. Veoma interesantno. Pa i Martina Lutera je ponos i oholost oterala u herezu i apostazu, a ne vera i Bog. Ali, zašto trošiti reči sa onima koji će svaki redak bilo čega zloupotrebiti samo da dokažu da su u pravu? Zar da se baca biserje pred svinje... Jer oni ljubavi nemaju, vera im je samo u sebe, a Bog su oni sami, ili njihovi "proroci". Smokva su ona što je isus prokle. Drve bez korena (zato i izmišljaju pad), grana golih na koje nalepiše listove Daniela i Apokalipse, a plodova koje tako pominju, nema jer ljube samo sebe, ta bogovi su, a svi su ostali demoni.....

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Dobro vas je Ivo A. opisao još 1920.

Najveći broj zlih i samozaljubljenih se može naći u sektama u kojima je svako svoj papa i svako je svoja crkva.

Čime si dokazao. Mape su pokazale drugačije. Opet je tebi tvoja riječ mjerilo.

Zato ih i ima mirijade.

I imaju bolji rod. Kakve su nam vijesti iz Ukrajine?

A sve se pozivaju na jedno pismo.

zato su dali dobar rod.

er oni ljubavi nemaju, vera im je samo u sebe, a Bog su oni sami, ili njihovi "proroci".

ti su ostali u tradicio. religijama. Protest. i jeste nastao nasuprot tome.

Zar da se baca biserje pred svinje...

Zar nije svinja očišćena, a da sada je prljava. :beee:

Drve bez korena (zato i izmišljaju pad),

Izgleda da vam je Bog počeo čupati i korijenje i grane.

nema jer ljube samo sebe, ta bogovi su, a svi su ostali demoni.....

Djela su pokazala da su tvoje riječi netačne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag