- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Ja sve više sumnjam da je Zjovan29 muškarac .... Nešto mnogo govori protiv nas i parira ženama ... Ne bih se začudio da je ....:???: :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sve više sumnjam da je Zjovan29 muškarac .... Nešto mnogo govori protiv nas i parira ženama ... Ne bih se začudio da je ....:???: :lol:
@ black wizard - pa eto, zlajo sa dotičnog shota ima stav :mrgreen: Baš kao i ti... što te to vređa? :mrgreen:_
Pa baš zato. Što to što on radi nije stav. Mada, u tvojim godinama možda i jeste ....
Aha... a šta je stav? Šta je tvoj stav, s obzirom na sve tvoje postove sa ove teme?![]()
Da si pročitala bar pola posta koji si pre ovog citirala, znala bi. Da si iščitala sve potove od početka do kraja znala bi. Da si htela da pročitaš, znala bi. Ali ti si tipična žena - pročitaš do pola a ostalo naslućuješ .... Kod mojih postova to ne može jer su mi postovi takvi da moraju da se čitaju od početka do kraja jer u suprotnom ispadaju iz konteksta.
Whatever...