zar žena traži previše.....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja sve više sumnjam da je Zjovan29 muškarac .... Nešto mnogo govori protiv nas i parira ženama ... Ne bih se začudio da je ....:???: :lol:

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Taj muškarac koji je postavio ovu temu je možda samo prepreden. Prekopirao je taj tekst odnegde.
A možda i nije. Možda je baš, ama baš takav. To samo on i njegova draga znaju. Eventualno još neko sa foruma ukoliko ga poznaje lično.

Pitanje glasi: "zar žena traži previše?"

A Wizard se pita kao i ja: "a mi?"
Koliko to mi tražimo i šta to tražimo pa je tako kako je (neuspeli brakovi, neuspele veze, tužna starost, itd, itd...) a pazi...
mi o vama navodno "ne znamo ništa".... dok žene sve živo znaju o nama.
I nekako smo uvek mi krivi... bezosećajni i goveda.

Ma jel' moguće?

@sania

Pusti ovog retarda sa fejsa, ovaj je našao prvu devojku u svom životu (Jaka Malena Matić), ona mu je i "skinula đanu",
ovakvi se ne pikaju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
zlajo2.png

Vidiš, ne poznaješ me da bi na ovakav način razgovarala samnom. I ovo smatram uvredom. Ne liči na mene ni iz aviona ao bližem posmatranju tek neću da govorim. Muškarac koji se odrekne svog stava nije muškarac kao što ni žena nije žena kad izgubi svoj ponos.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ja sve više sumnjam da je Zjovan29 muškarac .... Nešto mnogo govori protiv nas i parira ženama ... Ne bih se začudio da je ....:???: :lol:

Haha... evo tipičnog primera satanizacije koju sam pomenula :) Jednostavno, kad ne umeju drugačije, kad krenu linijom manjeg otpora misleći da su šmekeri jer su "spustili žensko na zemlju" (o yeah ;))... e onda sledi izvrtanje ruglu svega što je teško uraditi.
Što ste bre toliko sujetni? :) Povredio vas neko u prošlosti? Plašite se inteligentnijih, plašite se da vas ne povrede, zeznu, šta li je... muke su to, šta ćeš :)

@Overlord... kad bi ste bili kao što je navedeno u onom postu, dobili bi ste sve zauzvrat. O tome i jeste tema.

@ black wizard - pa eto, zlajo sa dotičnog shota ima stav :mrgreen: Baš kao i ti... što te to vređa? :mrgreen:_

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Sve se svodi na jedno.

Ovdašnje žene nisu ni za šta.
(obožavam provokaciju)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Aha... a šta je stav? Šta je tvoj stav, s obzirom na sve tvoje postove sa ove teme? :)

Da si pročitala bar pola posta koji si pre ovog citirala, znala bi. Da si iščitala sve potove od početka do kraja znala bi. Da si htela da pročitaš, znala bi. Ali ti si tipična žena - pročitaš do pola a ostalo naslućuješ .... Kod mojih postova to ne može jer su mi postovi takvi da moraju da se čitaju od početka do kraja jer u suprotnom ispadaju iz konteksta.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Da si pročitala bar pola posta koji si pre ovog citirala, znala bi. Da si iščitala sve potove od početka do kraja znala bi. Da si htela da pročitaš, znala bi. Ali ti si tipična žena - pročitaš do pola a ostalo naslućuješ .... Kod mojih postova to ne može jer su mi postovi takvi da moraju da se čitaju od početka do kraja jer u suprotnom ispadaju iz konteksta.

Whatever...

Natrag