"Sta mi to neda mira"
Svaki dan zivota ,svaki zrak meni se cini kao da nije lak.Nesto nesto postoji u tome sto moje srca kao da je u mraku kao da ga nesto cacka .Ruze mi nisu vise lepe ,trava mi vise nije zelena nesto tu postoji nesto pitanje sta. U plavo nebo pogledam i Boga zapitam Sta je to sto mi neda mira ,sta je to sto mi neda srecu ,sta je to sto mi neda da zivim kako hocu.Kada pocne kisa da pada ko da me neko prati i neki prolaznik u tamnom odelu pogled mi uzvrati,pitala bih drugaricu al ispala bih luda jer ona to nije videla .Ko mi se to smeje u mraku,u snu ? Volela bih znati .To u mom umu postoje dva coveka jedan u belom odelu drugi u crnom bore se dok jedan ne umre da li je to sto mi neda mira sto pobedi u crnom taj .Ne nije to sigurno to nije ozbiljno mislim toliko sta me to cacka.Da nije neka opasna macka u srce mi usla pa probada srecu neda ,otvorila pandorinu kutiju al ovaj put ni nada ostala nije.
Meni neda mira jedna lepa vila sto te muci tako da ti treba da se zapitas sta te muci a u stvari te nista ne muci.
Nije nesto al eto :lol: