Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja nikoga na ovom forumu ne vidim u ognjenom jezeru, vec zelim da svi spoznaju istinu koja se nalazi u Isusu i njegovoj reci.
To sam dokazao u vise navrata, jer sam sa velikom nadom pisao pojedincima - a poslednji put Isabeleti, da ce ih sam Gospod u ovom poslednjem vremenu osvedociti sta je istina, i da ce mnogi prihvatiti kada budu videli dogadjaje koji ce uskoro otpoceti.
ja verujem da ce tako biti, i da niko nece biti izgubljen, cak i najokoreliji nevernici, jer je Bog ljubav..
A zašto se, onda, ti toliko trsiš ovde iznositi svoje viđenje istine kad si tako uveren da će "Gospod u ovom poslednjem vremenu osvedočiti šta je istina ... i da niko neće biti izgubljen, ..."
Pusti tog svog Gospoda da osvedočuje istinu. Ne ometaj ga svojom istinom.
Istina je jedna, a ne individualna i razlicita od osobe do osobe.
Ovu istinu treba objaviti ljudima pre kraja istorije sveta, za svedocanstvo svim ljudima.
Dakle, svedocanstvo, znaci posejati dobro seme Bozje reci koje ce u vreme kada odpocnu dogadjaji doneti rod.
"И проповедиће се ово јеванђеље о царству по свему свету за сведочанство свим народима. И тада ће доћи последак" ( Matej 24. 14 )
Ja sam napisao DA SE NADAM da niko nece biti izgubljen, mada to zavisi od slobodne volje svakog coveka da li ce prihvatiti biblijske uslove spasenja ili ih odbaciti.
Mi danas donosimo odluke da li ce mo biti u carstvu Bozjem ili ne.
Smatram da ljudima na postelji danas treba prvenstveno odneti rec, a pitanje je gde su poslanici koji tako nesto treba da urade.
Mi se previse bavimo sobom, umesto da se okrenemo onima kojima je spasenje neophodno danas, jer mozda ce za njih biti kasno sutra.
A ako se Bogu, kao slučajno omakne, pa nekoga "indirektno" ubije taj će da vaskrsne i otići će za nagradu kod Boga na nebo, i ima da bude sretan što se Bogu omaklo pa ga ubio.I to je jedna od zabluda tradicionalnog hriscanstva.
Bog svakoga koga direktno ubije,kao naprimer sve ljude u potopu,sodomi i gomori....,onima u velikoj nevolji nema nikakvog vaskrsavanja za takve osobe.
Da nisu mozda svi takvi otisli za nagradu kod Boga na nebo?
Jok Bre.
To je bila sotonska laz,koju i dan danas provlace sledbenici Konstantina.
1.Moj 3;
[SUP]4[/SUP] A zmija reče ženi: Nećete vi umreti;
[SUP]5[/SUP] Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo.