Zablude tradicionalnog Hriscanstva

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Jeste, jeste. Konstantin je bio toliko mali čovek da ni blizu nije ostavio traga u historiji kao ti do sada. Tvoje cele tekstove ne treba ni čitati, nego samo prvu rečenicu. U njoj sve kažeš.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja nikoga na ovom forumu ne vidim u ognjenom jezeru, vec zelim da svi spoznaju istinu koja se nalazi u Isusu i njegovoj reci.
To sam dokazao u vise navrata, jer sam sa velikom nadom pisao pojedincima - a poslednji put Isabeleti, da ce ih sam Gospod u ovom poslednjem vremenu osvedociti sta je istina, i da ce mnogi prihvatiti kada budu videli dogadjaje koji ce uskoro otpoceti.

ja verujem da ce tako biti, i da niko nece biti izgubljen, cak i najokoreliji nevernici, jer je Bog ljubav..

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ja nikoga na ovom forumu ne vidim u ognjenom jezeru, vec zelim da svi spoznaju istinu koja se nalazi u Isusu i njegovoj reci.
To sam dokazao u vise navrata, jer sam sa velikom nadom pisao pojedincima - a poslednji put Isabeleti, da ce ih sam Gospod u ovom poslednjem vremenu osvedociti sta je istina, i da ce mnogi prihvatiti kada budu videli dogadjaje koji ce uskoro otpoceti.

ja verujem da ce tako biti, i da niko nece biti izgubljen, cak i najokoreliji nevernici, jer je Bog ljubav..

A zašto se, onda, ti toliko trsiš ovde iznositi svoje viđenje istine kad si tako uveren da će "Gospod u ovom poslednjem vremenu osvedočiti šta je istina ... i da niko neće biti izgubljen, ..."
Pusti tog svog Gospoda da osvedočuje istinu. Ne ometaj ga svojom istinom.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Za RIS-a:

Ama, čovječe prestani da spamuješ i pričaš priče o rimskim carevima. Kakve veze oni imaju sa ovom
temom? Kakve veze ima to koga su Rimljani proglašavali bogovima a koga nisu?
Osim toga, kao što sam konstatovao, ne razumiješ istorijski kontekst o kome pričaš! Posve je irelevantno da li je car Konstatin volio hrišćane i radio ono što je radio, radi svojih političkih interesa, ili radi interesa hrišćanske crkve? Bitno je ono šta je uradio, a ne radi čega je to uradio. Isto tako, treba imati u vidu tadašnji položaj hrišćanske crkve i shvatiti da je i ona vidjela svoj interes u kooperaciji i saradnji sa moćnim rimskim imperatorom. Sve je to legitnimno i ništa nije nenormalno i nemoralno. Svijet tako funkioniše odvajkada.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A zašto se, onda, ti toliko trsiš ovde iznositi svoje viđenje istine kad si tako uveren da će "Gospod u ovom poslednjem vremenu osvedočiti šta je istina ... i da niko neće biti izgubljen, ..."
Pusti tog svog Gospoda da osvedočuje istinu. Ne ometaj ga svojom istinom.

Istina je jedna, a ne individualna i razlicita od osobe do osobe.
Ovu istinu treba objaviti ljudima pre kraja istorije sveta, za svedocanstvo svim ljudima.

Dakle, svedocanstvo, znaci posejati dobro seme Bozje reci koje ce u vreme kada odpocnu dogadjaji doneti rod.

"И проповедиће се ово јеванђеље о царству по свему свету за сведочанство свим народима. И тада ће доћи последак" ( Matej 24. 14 )

Ja sam napisao DA SE NADAM da niko nece biti izgubljen, mada to zavisi od slobodne volje svakog coveka da li ce prihvatiti biblijske uslove spasenja ili ih odbaciti.

Mi danas donosimo odluke da li ce mo biti u carstvu Bozjem ili ne.

Smatram da ljudima na postelji danas treba prvenstveno odneti rec, a pitanje je gde su poslanici koji tako nesto treba da urade.
Mi se previse bavimo sobom, umesto da se okrenemo onima kojima je spasenje neophodno danas, jer mozda ce za njih biti kasno sutra.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Alo Jure
tema je zablude tradicionalnog hriscanstva.
Ja ti govorim kako je doslo do pocetka tradicionalnog hriscanstva i u kakvim su oni zabludama,a ti mene spamujes.
nasao si se uvredjen,sto nemas pojma iz ove oblasti .
Jel ja spamujem kad govorim o zabludi tradicionalnog hriscanstva kako ih je zaludeo Cezar Konstantin,ili ti to njega stitis?
Mozda hoces reci da tradicionalno hriscanstvo nije u zabludi?
U cemu je tvoj problem?
Mislis da ako si administrator da sve znas,da si najpametniji?
Razmisli dobro pre nego napises sledeci komentar vezan za temu zablude tradicionalnog hriscanstva.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Istina je jedna, a ne individualna i razlicita od osobe do osobe.
Ovu istinu treba objaviti ljudima pre kraja istorije sveta, za svedocanstvo svim ljudima.

Dakle, svedocanstvo, znaci posejati dobro seme Bozje reci koje ce u vreme kada odpocnu dogadjaji doneti rod.

"И проповедиће се ово јеванђеље о царству по свему свету за сведочанство свим народима. И тада ће доћи последак" ( Matej 24. 14 )

Ja sam napisao DA SE NADAM da niko nece biti izgubljen, mada to zavisi od slobodne volje svakog coveka da li ce prihvatiti biblijske uslove spasenja ili ih odbaciti.

Mi danas donosimo odluke da li ce mo biti u carstvu Bozjem ili ne.

Smatram da ljudima na postelji danas treba prvenstveno odneti rec, a pitanje je gde su poslanici koji tako nesto treba da urade.
Mi se previse bavimo sobom, umesto da se okrenemo onima kojima je spasenje neophodno danas, jer mozda ce za njih biti kasno sutra.

Napisao si:"ja verujem da će tako biti, i da niko neće biti izgubljen, čak i najokoreliji nevernici, jer Bog je ljubav.."
Nisi napisao:"da se nadam"
Kad već ne znaš u šta veruješ, onda pročitaj šta napišeš pa ćeš barem znati šta pišeš.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
I to je jedna od zabluda tradicionalnog hriscanstva.
Bog svakoga koga direktno ubije,kao naprimer sve ljude u potopu,sodomi i gomori....,onima u velikoj nevolji nema nikakvog vaskrsavanja za takve osobe.
Da nisu mozda svi takvi otisli za nagradu kod Boga na nebo?
Jok Bre.
To je bila sotonska laz,koju i dan danas provlace sledbenici Konstantina.
1.Moj 3;
[SUP]4[/SUP] A zmija reče ženi: Nećete vi umreti;
[SUP]5[/SUP] Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
I to je jedna od zabluda tradicionalnog hriscanstva.
Bog svakoga koga direktno ubije,kao naprimer sve ljude u potopu,sodomi i gomori....,onima u velikoj nevolji nema nikakvog vaskrsavanja za takve osobe.
Da nisu mozda svi takvi otisli za nagradu kod Boga na nebo?
Jok Bre.
To je bila sotonska laz,koju i dan danas provlace sledbenici Konstantina.
1.Moj 3;
[SUP]4[/SUP] A zmija reče ženi: Nećete vi umreti;
[SUP]5[/SUP] Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo.
A ako se Bogu, kao slučajno omakne, pa nekoga "indirektno" ubije taj će da vaskrsne i otići će za nagradu kod Boga na nebo, i ima da bude sretan što se Bogu omaklo pa ga ubio.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tacno tako, ja verujem da ce tako biti, isto je sto i nadam se ili verujem.

Natrag