Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Mire, Sv. Apostol Pavle jeste progonio Crkvu,
Ali se pokajao za razliku od Stefana Nemanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mire, Sv. Apostol Pavle jeste progonio Crkvu,
Za autentičnost iskustava apostola jamči i svjedoči Crkva. A tko jamči i svjedoči za tvoje iskustvo.
Biblija? Knjiga ne može svedočiti niti jamčiti. Ellen Gould White? Mrtvi lažni proroci takođe ne mogu jamčiti. Ko dakle jamči za istinitost njegove "vizije"?
Ponoviću još jednom. Nije se njemu javio Bog, nego je imao kontakt sa adeptima gurua Ellen Gould White.
Aha, Bog, i On je odlučio da se oko one koja je imala kako najmanje 50 kontradikcija sa Biblijom (njegovom reči) tako i sa samom sobom, koja se bavila i okultnim praksama (frenologija i spiritizam) napravi crkva? Možda, ali u tvojoj mašti.
Ovo drugo što si napisao i govori o tome ko ti se navodno javio. Najveće zlo koje je čovečanstvo moglo da snađe je po tebi Njegova CRKVA!!! Veoma zanimljivo mišljenje o Bogu koji se eto, kako ti tvrdiš, tebi javio i poslao te u "ostatak" gurua Ellen Gould Harmon White.
Ne negiram ja nista, vec ti svoje iskustvo stavljas ispred biblije. Cak ga stavljas i ispred svoje crkve (jer kad trebas dokazati svoje poslanje, ti onda negiras i bibliju)..
To pokazuje da je tvoje ucenje bazirano samo "na iskustvu" i ni na cem drugom. Cak si i mene i ostale napadao "kako mi nemamo zivo iskustvo sa Bogom", pravis sebe kao da jedino ti imas iskustvo, a ne znas sta pricas.
I zato ti nikako ne mozes kriticki razmisljati. Biblija kaze "kusajte duhove jesu li od Boga" a ti duhu koji ti se javio iskazujes potpuno poverenje. To je vise nego opasno. Ti si zaveden, isto kao i ostali, sotona ti pothranjuje ponos i ego i daje ti laznu nadu i veru, ubedjuje te da si "izabran".
Laodikeja i ne pomislja da proveri nase dokaze, da testira svoju veru i kriticki je sagleda. Nikada on to nece uraditi, iskistvo i ubedjenost mu to ne dozvoljavaju.
Ne svedoci crkva vec Bog i istina zapisana u Bozjoj reci.
Istina zapisana u bibliji jamci, kao i sam Bog i Sveti Duh koji tu istinu zapecacava u ljudsko srce i misli, i otkriva se coveku kroz zivo iskustvo i zajednicu sa Bogom.
Ovo su istorijske cinjenice.
Crkvu su osnovali Hristos i apostoli,
OK. Ali Bibliju koju vi imate i zovete Svetim pismom, kanonizirala je Crkva s konca 4. stoljeća, dakle, Crkva za koju vi tvrdite da je u to vrijeme bila Babilonska Bludnica. Što ćete sada? Ili morate priznati Babilonsku Bludnicu, da biste imali Bibliju, ili se morate odreći njezine Biblije.
Oni su se već odrekli Bibilije, jer njihova Biblija nije ista kao ona što ju je kanonizovala Crkva. Uz to, oni je tumače rečima "malog svetla".
Da, protestanti su izbacili sedam starozavjetnih knjiga koje su apostoli i prva Crkva imali u svojim Biblijama. Laodikeju sam pitao zašto adventisti imaju ikakve veze s Biblijom koju je, po njima, kanonizirala Babilonska Bludnica.
Da, protestanti su izbacili sedam starozavjetnih knjiga koje su apostoli i prva Crkva imali u svojim Biblijama. Laodikeju sam pitao zašto adventisti imaju ikakve veze s Biblijom koju je, po njima, kanonizirala Babilonska Bludnica.
Niste izbacili zatzo dolazite u protest. države da živite. Iz svojih nazadnih i bijednih.
Dakle, u Americi (USA) je skoro sedmerostruko više beskućnika nego u Hrvatskoj. Toliko o tvojim mantrama o "nazadnosti, jadu bijedi i haosu".
Broj beskućnika u Americi raste već drugu godinu za redom
2. Hrvatska - 4 milijuna stanovnika, dakle - 1.000 : 4 = 250 beskućnika na milijun stanovnika